DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » DOPINGUPROOVIDE TULEMUSED?
- This topic has 89 replies, 35 voices, and was last updated 21 years, 9 months tagasi by
Vitali30.
-
AutorPostitused
-
aprill 30, 2004 at 2:42 p.l. #38086
punamtsike
Memberaga siiski kuidas ametliku versiooniga on. kas tulemused käes? mis nüüd saab siis. kui kalmus 2 aastat keeldu saab on eesti kulturism 50% võrra vaesem.
aprill 30, 2004 at 4:47 p.l. #38087mustafa
MemberKunagi nii umbes 1 kuu tagasi kysisin Marek Kalmuselt,et miks sa nii suur oled,egas ometi…ta vastas siis,et on terve igaviku trenni teinud,yhesonaga puhtalt sellisele tasemele joudnud.Huvitav mis ta mulle nyyd vastab.Kas tasub yldse sellist meest kuulata,soovitusi jagamas jne.Mina teda enam kyll ei usu isegi kui ta puhtalt edasi teeks.Sorry aga palun aitab sellest jutust,et mina olen puhas.Se lalin dopingu mittetarvitamisest ajab juba oksele.
aprill 30, 2004 at 5:06 p.l. #38088punamtsike
Memberdiureetikumid vaevalt mareki suuruse taga on. ja kui trenni ei tee ei aita ka karmimad steroidid. ma pigem arvan et see asi pole nii klaar kui tundub. ega Marek loll ole. kes teab. äkki oli plaanipärane vahelejäämine. miks ta muidu rahulikult üles tunnistab ja vastutab.
aprill 30, 2004 at 6:00 p.l. #38089joey
Memberdireetikumid viivad kõigest vee välja lihastest enne võistlusi. mingit lihaskasvu ta ju ei anna, nii palju kui mina tean. selles mõttes on marek puhas, et pole kasvuhormoone tarvitanud
aprill 30, 2004 at 6:16 p.l. #38090MEE
MemberSee on sama hea kui öelda, et kuulge aga suitsetamine ei ole ju kanep või amfetamiin ei ole ju koka… doping on doping. Oleks oodanud rohkemat sportlikust Mareku poolt.
NB! nothing personal @ Marek
aprill 30, 2004 at 6:44 p.l. #38091Marek Kalmus
MemberHea oleks teid sõnameistreid näha treenimas, arvan et leiaksin 1000 põhjust-viga miks te nii pisikesed olete. Aitaksin teid hea meelega ka edaspidi, aga kui ei sobi??? Mis mul sellest. Olen ju seda teinud heast tahtest ja kes on minu nõuandeid kuulda võttes jõudnud suurepäraste tulemusteni võivad seda kinnitada ja neid ei olegi nii vähe. Samas võivad nad ka kinnitada seda, et mingeid hormoone ega muud sodi pole ma neile soovitanud. Igaljuhul ,kui keegi ikka peaks nõu küsima ta ka seda saab. Edu ja jõudu siis. Väike tuleviku ennustus: ” Varsti kantakse keelatud ainete nimekirja ka kreatiin”.
OK. Hurraaga Euroopa Liitu! Elagu Eesti Vabariigi ja iseseisvuse surm! Ärge siis täna õhtul üle võtke, homme ka vaja elada, eks siis paistab kui vabaks me jääme. Ilusat õhtut.
aprill 30, 2004 at 7:40 p.l. #38092vambola
MemberKahju et nii läks. Hea et nii läks. Mida vähem võistlusi, seda paremaks mees saab, jääb see mõttetu kuivatamine ära.
Ytleme nii et minu jaoks on medal mõttetu vidin. Kalmus on tõsine sportlane. Edu Sulle, ehk kohtume kunagi, kyll mitte kulturismis, vaid jõualadel. Tahaks Sulle ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(teen ka, mitte täna aga ehk homme 😉Vambola
Vambola
aprill 30, 2004 at 8:05 p.l. #38093Marek Kalmus
MemberÄkki kohtume suvel mõnel rammumehel?
aprill 30, 2004 at 8:32 p.l. #38094hatebreed
Memberissand jumal see vambola ajab ju meestele ligi
aprill 30, 2004 at 9:06 p.l. #38095vambola
MemberTo: Marek.
Ehk kohtume … 😉
To: Hatebreed.
Teeme nii, et oma lollid kommentaarid jätad teemadesse a?la: “mida teha et saada selg tugevaks” or “mida syya et saada tugevaks”
Tõsised teemad võiksid oma teada – tuntud mõttetutest kommentaaridest puutumata jätta. Teeme nii et iga mees oma liistu juures. Oleme kokku leppinud ?
aprill 30, 2004 at 9:07 p.l. #38096hatebreed
Memberõuky doky:P
aprill 30, 2004 at 9:09 p.l. #38097hatebreed
MemberTegelt võib see võistluskeeld olla eeliseks sest kui 2 aastat ei võistle siis ei pea ka võistlusteks kuivaks ja alla võtma. Saab siis paar aastat mõnusalt massi juurde kasvatada ja paari aasta pärast teisi oma progressiga üllatada
mai 1, 2004 at 5:24 e.l. #38098punamtsike
Memberno vot. 2 aasta pärast hakkab kino saama. raise of terminator. nendele ilkujatele ütleks niipalju et kasvõi sellesama foorumi näol on pea et igal idikal võimalik saada tipptasemel näpunäiteid. veel paar kolm aastat tagasi sellist võimalust ei olnud. ma arvan et natuke austust ja kainet mõistust selle võimaluse ära kasutamisel võiks ikka olla. ja kui nüüd lugeda neid küsimusi mida siin pidevalt Otilt ja Marekilt küsitakse siis järeldus on selgelt üks – 90% küsijatest on sigaret ja viin ning vinge eesti tuul selle viimasegi mutsunatukese kõrvade vahelt ära puhunud. niipalju võiks ikka alles olla et enda teadmisi reaalselt hinnata ja mõnikord ka näpud klaverist eemal hoida. Marekile igatahes edu!
mai 1, 2004 at 7:44 e.l. #38099mustafa
MemberMa saan sellest aru,Marek on andnud hindamatu panuse Eesti kulturismi arengusse.Temalt kysida on lihtne kuna vastab asjalikult ja annab hyvasid nouandeid.Erinevalt nii monestki teisest nn.spetsialistist.Ei sa aru aga sellest,et Marek armastab seda spordiala pole kysimust,ta on fanatt(heas mottes,ta seda ka oli v.on siiamaani).Marek teab hasti millega ta riskib kui tarvitab selliseid aineid,olgu siis diureetikumid v.lihasmassi suurendavad ained.Kuid kas saame raakida temast nyyd kui suurest sportlasest.Kui se dopinguteema oigeks osutub siis…Ta teab ju,ained tapavad inimese organismi,kas ta teeb seda meelega,et just loppudelopuks Otile ara panna kui jah siis kuhu on kadunud lause v.deviis*Sporti tehes terveks ja tugevaks*.Tean omast kogemusest milline kiusatus tekib kasutada midagi,eriti kui oled saanud katte teatud taseme.Vaatad peeglisse ja oled ikka omaarust pisike.Minule mojus kulturism igaljuhul psyyhikale.Enamus aega keerles ymber selle,trenn,saal,toitumine.Aitas mulle siis kui oli vastupandamatu soov kasutada midagi nn.dopinguainetest.Eriti lihtsaks tegi asja doping ainete kattesaadavus pealinna saalides.Marekile lohutuseks,et ta on minuarust alati parem olnud kui Ott.Edu ja moistust soovides,tehke trenni,omandage kogemusi,oma elu kallale pole selleparast vaja minna.
mai 1, 2004 at 10:30 e.l. #38100MEE
Memberisiklikult rääkisin pigem spordieetikast. Ei ole ma Mareku panust või nõuandeid puutunud. Asjakohased ja asjalikud on nad tõesti. Aga spordieetika koha pealt – sry, paneb imestama.
NB! kordan veelkord- nothing personal @ Marek
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.