Dopinguproovide tulemused
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Dopinguproovide tulemused
- This topic has 30 replies, 15 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
-aron-.
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2006 at 1:11 p.l. #9208
Annika Pärtel
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Selgunud on Eesti Meistrivõistlustel võetud dopinguproovide tulemused.
Hea meel on teatada, et kõik võistlejad andsid negatiivse vastuse. Testiti absoluutkaalu nelja paremat – Ott Kiivikat, Imre Vähit, Argo Vaiblet ja Meelis Susit.
Edaspidi on plaanis suurendada veelgi kontrolli, seda nii võistlustel kui ka võistluste vahel.
Kuna tulemas on varsti kevadised Karikavõistlused (22 aprill Pärnus, Endla teatris), siis v…
detsember 30, 2006 at 3:43 p.l. #99918Capricorn
Member22 aprill Pärnus, Endla teatris? Väga hea, peaks ka lihamägesid kaema tulema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas hea kuulda, et Eesti parimad ikka “puhast” sporti harrastavad ja keegi positiivset tulemust ei saanud.
detsember 30, 2006 at 4:17 p.l. #99922veinikaarija
MemberTagasi uudise / artikli juurdeSelgunud on Eesti Meistrivõistlustel võetud dopinguproovide tulemused.
Hea meel on teatada, et kõik võistlejad andsid negatiivse vastuse. Testiti absoluutkaalu nelja paremat – Ott Kiivikat, Imre Vähit, Argo Vaiblet ja Meelis Susit.
Edaspidi on plaanis suurendada veelgi kontrolli, seda nii võistlustel kui ka võistluste vahel.
Kuna tulemas on varsti kevadised Karikavõistlused (22 aprill Pärnus, Endla teatris), siis v…
Jeee Pärnus, saab ise ka tulla vaatama.
jaanuar 1, 2007 at 7:45 p.l. #100240argold
MemberKohtumiseni 22.04.2007 Pärnus, “Endla” lavalaudadel!
jaanuar 8, 2007 at 1:19 p.l. #100980marguzz22
Memberno paljud ained nEED ,mida tippkulturistid kasutavad ei jää nii kauaks üldse vereringesse püsima – õige oleks teha nagu kettaheites ,igal suvalisel ajal võib sulle helistada ja kutsuda proovi andma , kui ei tule on 1 hoiatus ,siis 2 ja lõpuks väljaheitmine!
jaanuar 8, 2007 at 1:27 p.l. #100981Raivo Piiber
Memberno paljud ained nEED ,mida tippkulturistid kasutavad ei jää nii kauaks üldse vereringesse püsima – õige oleks teha nagu kettaheites ,igal suvalisel ajal võib sulle helistada ja kutsuda proovi andma , kui ei tule on 1 hoiatus ,siis 2 ja lõpuks väljaheitmine!Väljaheitmine kuskohast? Neid teste, millest sina räägid, teostab vast WADA, mitte EKFL ja testitakse maailma tippe (meil siis Kanter ja Tammert).
Ja kuskohast selline kindlus, et tippkulturistid NEID aineid kasutavad? Eriti Eesti tasemel mehed …
jaanuar 8, 2007 at 1:43 p.l. #100984marguzz22
MemberVõibolla Eesti mehed siis ei kasuta , ma olen kindel 100 % ,et mingil hetkel nad on seda teinud – kuid Jay jne.No olge normaalsed , sa tahad öelda , et Mr.Olympiad on niisama ,ennast tavatoidu ja raske tööga sinna upitanud – olge normaalsed.Ma mäletan üks kulturist rääkis,et 50% tipptasemel tegijatest on mingil hetkel steroidi laksanud .
jaanuar 8, 2007 at 1:45 p.l. #100985Raivo Piiber
MemberVõibolla Eesti mehed siis ei kasuta , ma olen kindel 100 % ,et mingil hetkel nad on seda teinud – kuid Jay jne.No olge normaalsed , sa tahad öelda , et Mr.Olympiad on niisama ,ennast tavatoidu ja raske tööga sinna upitanud – olge normaalsed.Ma mäletan üks kulturist rääkis,et 50% tipptasemel tegijatest on mingil hetkel steroidi laksanud .Jutt oli EMV võetud dopinguproovidest, mitte kusagil mujal maailmas … Ajad kaks asja segamini – Eesti kulturism on Mr.Olümpiast sama kaugel kui Maa Päikesest
jaanuar 8, 2007 at 2:05 p.l. #100992Makaveli
MemberVõibolla Eesti mehed siis ei kasuta , ma olen kindel 100 % ,et mingil hetkel nad on seda teinud – kuid Jay jne.No olge normaalsed , sa tahad öelda , et Mr.Olympiad on niisama ,ennast tavatoidu ja raske tööga sinna upitanud – olge normaalsed.Ma mäletan üks kulturist rääkis,et 50% tipptasemel tegijatest on mingil hetkel steroidi laksanud .Biitespsiisand Valentino väitis , et 100% IFBB proffesionaalid on kunagi steroididega kokku puutunud – kas müünud või tarbinud.
jaanuar 8, 2007 at 5:46 p.l. #101011Mr.Y
MemberBiitespsiisand Valentino väitis , et 100% IFBB proffesionaalid on kunagi steroididega kokku puutunud – kas müünud või tarbinud.Lihtne ja loogiline ning vägagi tõsi. Väga sinisilmne ja lihtsameelne peaks olema kui arvata, et mitte keegi pole neist steroidide peal kasvanud. USAs on see juba nii tavaline. Treeningkavad sellistes portaalides nagu meil fitness.ee on kahes variandis, naturaalsetele ja sama kava steroide pruukivale mehele suurema mahuga. Kui meil siin suhtutakse nii, et öeldakse ära mingil juhul kasuta, siis seal tulevad 14-16a esimest korda jõusaali ja netis küsivad steroide, umbes nagu meil hetkel valgupulbreid küsitakse. Meil vastatakse ära valgupulbrit veel osta, pole vaja, seal on asi nii kaugel, et valk on enne esimest korda juba olemas, aga steroididele öeldakse foorumis ära veel võta, kasvad niigi, võta u nii 20, kui oled 3-5 a treeninud. Muidugi on palju ka naturaalseid… isiklik mulje on mulle jäänud, et u 60/40 on seal seis, naturaalsete kasuks. Kui arvestada nii, kes üldse proovinud, aga vbl enam ei kasuta siias pakuks 50/50. Ühiskond võtab seal kõiki lihastes mehi kui steroidide kasutajaid, nemad vahet ei tee. Eestis tundub ka seda olevat, kuigi ma olen seda ainult delfi-kommentaarides näinud. Ei tea, kui Eesti majanduslikult USA tasemele jõuab (või ka Euroopa 3 rikkama riigi hulka nagu üks erakond lubas), kas siis meil sama seis.
jaanuar 8, 2007 at 5:56 p.l. #101017Andreaz
MemberKohtumiseni 22.04.2007 Pärnus, “Endla” lavalaudadel!seda ma kyll aru ei saa mis nipiga niuke mees steroididest puhas??
kas siis mõned kuud enne võistlust ei tarvitand midagi?
nandroloni pidi päris kaua näitama-kuid ikka aga meta pidi vist kuuga kaduma? insukat võib muidugi lõpuni laxata ja kasvukat aga see liiga kallis arvan.
kas siis liiga ära ei vaju kui nii mitu kuud ilma olla?
jaanuar 8, 2007 at 6:51 p.l. #101026Raivo Piiber
Memberseda ma kyll aru ei saa mis nipiga niuke mees steroididest puhas??kas siis mõned kuud enne võistlust ei tarvitand midagi?
nandroloni pidi päris kaua näitama-kuid ikka aga meta pidi vist kuuga kaduma? insukat võib muidugi lõpuni laxata ja kasvukat aga see liiga kallis arvan.
kas siis liiga ära ei vaju kui nii mitu kuud ilma olla?
Ei saa aru, kuhu sa sihid?
jaanuar 8, 2007 at 7:10 p.l. #101035Andreaz
MemberEi saa aru, kuhu sa sihid?
jaanuar 8, 2007 at 7:15 p.l. #101036Andreaz
Memberyldse ju päris mõttetu formaalsus tegelt see dopingu kontroll kulturismis või mis? kes meist ikka loodust tahab näha eks! tahame ju maximaalselt rämedaid kolle lavalaudadele et olex põnev võistlust jälgida. mind kyll väheselihasmassiga ilueedide pedekavälimuse meeste vaatamine ei tõmba. võistlus on huvitav kui laval on kollid-rämedad steroide täis musclimonstrumid
jaanuar 8, 2007 at 7:26 p.l. #101042Raivo Piiber
Member