Skip to main content

Doping… Aare Kreilisele

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Doping… Aare Kreilisele

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 123 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

98.a soosis Tokko vist Petrogradovit. Kes siis süüdi oli? Kalmusel on stabiilselt viis vaenlast – kõik aastaajad+Tokko!

Anonüümne
    Guest

Tokko ja Ott kas olete ära unustanud,kuidas te dopinuaineid müüsite?

Anonüümne
    Guest

OTT PEALE, KALMUS MAHA, OTT PEALE KALMUS MAHA!!!…

Jaan
    Member

Kas vaene Marko ehmatas ära,et midagi targemat enam kirjutada ei suuda?Kalmuse võiks hoopis uueks presidendiks valida.Võib olla muutks siis Eesti kulturismis ka teglikult midagi.Praegu üritatakse nime ainult muuta,sisu on jäänd ikka samaks.

Mikk-Alvar
    Member

Mulle jääb mõistmatuks, miks Arnoldit ja Otti niimoodi pasaga üle kallatakse. Ise küll ei mäleta, et siis, kui Marek vahele jäi, oleks Ott ja Arnold kuskil foorumis ebatsensuursete sõnadega kirjutanud, et näe, valetaja, pettur jne. Minu meelest võiks vähem enda emotsioone siin foorumis välja elada ja need jõusaali üle kanda. Oleks vähem lolli möla ja rohkem treenitud inimesi. Ja see, et Marekil on Otist rohkem potentsiaali – noh, las olla sul kah oma fantaasiad. Palun saage aru, see teema on sama sisutühi, kui Reval-Spordi treeneri oma ehk 99% nõmedust ja sappi. Saage oma probleemidest üle. Kalmus on suur mees (kasvult ja lihasmõõtudelt, aga nagu näha, mitte ajumahu poolest) ja oskab ise end kaitsta. Teie kaasakargamine ei aita teda mitte millegagi. Olen rääkinud.

Lennu
    Member

Me kõik tahaksime näha,mida sa seal Salme kultuurikeskuses sügisel ilma keemiata näitama lähed!Sa tead seda ise sama hästi,et oled juba praegu neljas.Keemiaga saad endale tugeva baasi,kui oskad seda õigesti kasutada ja sellest sõltuvaks ei jää.Usun,et Ott on mõned aastad tagasi dopingut kasutanud,eriti juunioride klassis viimasel aastal ja meeste klassi esimesel aastal.Mees oskas õigel ajal lõpetada,ta ei pea seda tunnistama,oleme lollid ja usume ikka et ta proteiinipulbrist 30 kg juurde võttis!

Heigo
    Member

Nali-naljaks aga ühe “vandenõuteooriana” tuleks kõne alla see,et selles kontekstis on foorumis M.Kalmuse nn toetajad hoopiski vaenlased. Mida rohkem nad siis jahvatavad (a´la M.Kalmus presidendiks! jne) seda rohkem tundub see tõene olevat.

Mikk-Alvar
    Member

Nojah, seda te sügisel ka näha saate ja garanteerin, et ilma keemiata. Olgu koht milline tahes, igaljuhul annan endast parima. Mingit kindlat kohta ma endale küll ennustama ei hakka, eks tulevik toob selgust.

Anonüümne
    Guest

Ma olen ka nelja poole aastaga üle 20 kg lihast juurde võtnud, keemiast ei tea ma midagi. Kõik on võimalik.

Sacatini
    Member

jaa 100 – teist korda siin foormumil, mil kommentaaride arv ületab 100 piiri. Kahju, et ainult selliste, suhteliselt mõttetutel teemade üle nii laialdaselt arutelu ledub…

toimetus
    Member

Lgp. Sacatini olete võitnud Robocopi T-särgi. Võidu saate kätte Telliskivi 51. Tallinn tel. 06774 666

Anonüümne
    Guest

Lugedes kogu seda jälkust siin,tahan juhtida Tokko kui juhi tähelepanu millelegi,mis aitab kindlasti asja lahendada,kui ainult juht seda tahab.

Muutus algab minust.

On üks vana lugu neljast pimedast mehest ja elevandist.Keegi pimedatest ei teadnud,mis asi on elevant,ja neil paluti teda puudutada ning kirjeldada.Esimene pime mees kompas elevandi saba.See oli pikk,jäme ning l?ppes tutiga.Ja nii tegi mees järelduse,et tegemist on köiega.Teine mees katsus elevandi ühte jalga.See oli tugev ja ümmargune ja üsna kare ning mees otsustas,et elevant on puu.Kolmas mees puudutas elevandi külge.See oli tohutult suur,lame ja jämedakoeline.Ta järeldas,et elevant on sein.Viimane mees kompas elevandi lonti.See oli pikk,paindlik ja sile ning seega otsustas mees,et see oli madu.?kski meestest ei suutnud näha tervet elevanti.Konflikti lahendamisel tuleb näha tervet elevanti.Me ei tunne keerulise süsteemi üksikuid osi,kuid arvame siiski,et saame k?igest aru.Juhina peaks hr.Tokko seda m?istma,aga mingil p?hjusel ta seda hoopiski väldib.Sel juhul saab ju p?hjus olla ainult ühene.

Vastupidi tundub,et isegi naudib hoopis

seda poriga loopimist,mis ei tee talle kui juhile mitte au.

Selline oleks minu s?num k?igile osapooltele siin leheküljel.

Juht peab tegema algust,et asjad saaksid normaliseeruda.

Arnold
    Member

Alustasime kulturismi puhastamist keelatud ainetest. Meie ülesanne ei ole ju toota värdjaid, vaid vaimselt terveid ja tugevaid sportlasi.

Ükski järsk muutus pole toonud erilist poliitilist populaarsust ja sellega ma olen arvestanud.

Tean, et ajan õiget asja, see on piisav põhjus dopingu vastase poliitka jätkamiseks.

Anonüümne
    Guest

S?nades oleks asi nagu ?ige,kuid paistab,et ega selle sildi all päris ausat mängu k?ll pole aetud.Aga eks Te hr.Tokko ise tea.Minul on seda tegelikult kindlaks teha imelihtne.

Anonüümne
    Guest

Hr. Ott Kiivikas arvab, et kõik tema tuttavad ja treeningkaaslased on mineviku ära unustanud. Tead ju küll kuidas Viljandis elades tarvitasid igasugust kraam. Lihtsalt süda läheb pahaks, kui niisugust valetamist pidevalt kuulata. “Mina olen kõik puhtalt saavutanud”. Oleks sa vähem kaagutanud oma puhtusega, oleks ma ka suu pidanud. Lihtsalt vihale ajavad niisugused inimesed, kes teevad ausa näo pähe ja demostreerivad oma “puhtaid” lihaseid. No milleks seda kõike vaja on? Oma mineviku eest ei poe peitu keegi…

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 123 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.