Doping… Aare Kreilisele
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Doping… Aare Kreilisele
- This topic has 122 replies, 44 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
livingwell.
-
AutorPostitused
-
mai 21, 2002 at 1:49 p.l. #29382
junz
MemberNaljamees….
Kas siin on mingi Panso kooli eksam käimas või.
See pole enam mingi foorum, vaid mingi suvaline pläkutamise koht.
Kõik korisevad, mida ise tahavad, kus on austus.
P.S mis kulturist see on, kes päevas paar õlut joob.
mai 21, 2002 at 1:50 p.l. #29383Anonüümne
GuestAga Marek sa ei tohiks ju eriti sõna võtta – sul ju võistluskeeld kestab veel?
Kanna ikka karistus ilusti ära, pärast kommenteerid, eks ole?!
Äkki sa võidad 2003 ja kõik saab korda?
mai 21, 2002 at 1:55 p.l. #29384tonu
MemberVõibolla ei ole see sait siiski õige koht enese väljaelamiseks ? Mina kui tavaharrastaja ootan siit asjalikku inffi kuidas treenida jne. Mitte mingeid vihaseid väljendeid mille peale Sa meister tundud olema. Kas see ongi siis tippkulturisti suhtumine tavatreenijasse ?Et kui pole muffigi öelda, tõmba uttu, ja ära kobise ? Sa ju ei tunnegi mind ! Miks käsid mul mingiks õllesõbraks hakata ? Sinu klubisse ma sellise suhtumise peale kohe kindlasti ei tule. Oti kohta võin küll isiklikust kogemusest öelda, et paremat konsultanti mul pole elus olnud, ja TERVISLIKUL teel saavutatuga olen küll rahul. Ott teab, et tahan saavutada tugeva taseme, aga sõnast doping ei ole meievahelises vastluses isegi paari silpi kõlanud.
Eestlased on intriigitseja rahvas. Nõus. Teinekord jäädakse hammasrataste vahele. Been there, done that. Aga see vaidlus, nagu mulle nähvasid, on ainult proffidele. Nõus jällegi. Aga TEHKE SEDA SIIS KUSKIL OMAETTE, mitte avalikul netilehel kus on VÄGA PALJU HARRASTAJAID liikvel. Sellise kraaklemisega ei paranda te midagi, pigem tõmbate kulturismi mainet kui sellist alla. On´s see mingi poliitika või, et kõik läheks hoopis jõusaali asemel golfi taguma ? Võtke, mehed, end kokku, minge ühte suurde ruumi, keerake uks lukku ja pidage üks lööming maha. Virtuaalse tatipritsimisega pole ühtki sõda võidetud.
mai 21, 2002 at 4:17 p.l. #29385argo
MemberKuule junz,kui sa ei jaga asjast midagi siis ära soga siin ja kui kellegile see teema ei meeldi siis ei ole vaja siia oma nina tappida,on ka teisi teemasi siin foorumis.Ja sina ka Tõnu,mida sa ronid siia kui midagi asjalikku siit ei leia.
mai 21, 2002 at 4:25 p.l. #29386Anonüümne
GuestNina tappida…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käsikiimlus kasvatab vaid üht lihast, aga see on see-eest väga oluline ! Teil mehed paistab selle lihasega asi väga korras olevat…mai 21, 2002 at 4:35 p.l. #29387argo
MemberNo ega tähenärimine on ka oma ette klass.
mai 21, 2002 at 5:35 p.l. #29388Anonüümne
GuestKrt. pada sõimab katelt ühed mustad mõlemad(ott ja kalmus)
mai 21, 2002 at 7:14 p.l. #29389Anonüümne
GuestTõsi jutt tõsi jutt ja ruttu peale tõmba skutt.
mai 21, 2002 at 9:08 p.l. #29390Rainer
MemberTõnul õige jutt. Kuidas saab selline inimene nagu Marek Kalmus ennast proffide sekka lugeda, kui hakkab mingis foorumis teavitama, et on kasutanud keelatud aineid ja siis ka veel teiste sportlaste nimesid mustama. Kes kurat teab siin, kes on kes, igaüks võib panna enda nimeks mistahes ja keegi ei tee kindlaks kas mees räägib nyyd õiget juttu või ei. Jätke foorum rahule ja ajage oma probleemid mujal korda, rikute oma jamadega siin korraliku foorumi ära! Äitah
mai 22, 2002 at 6:02 e.l. #29391Anonüümne
GuestT?nu siin k?va kirjamees, ole pealegi k^vat taset ei saavuta sa kulturismis kunagi v?ib-olla ehk raamatute kirjutamises…?
mai 22, 2002 at 6:11 e.l. #29392Heigo
MemberEelnev on hea näide sellest, kus inimene kes midagi enne veel omas,
müüb selle sentide eest maha. Mul on tõsiselt kahju Hr Kalmusest.
Kahjuks on eelnevast käitumisest aimata,et ta eriti inimesi kuulda ei
võta. Aga siiski teen proovi: Hrt Kalmus, palun ärge blameerige ennast ise.
Mida rohkem te siin jätkate (samuti see teema siin foorumis) seda parem
on teie “vaenlastele”(juhul kui need muidugi olemas on).
Näib,et Teid on äärmiselt lihtne endast välja ajada. Aga
kui see on nii siis olete kõik juba ette kaotanud.
Olge hea ja palun analüüsige enda mõningaid ütlusi ja
tehke omad järeldused.
Mul on seda tõesti väga valus öelda, sest olin sellel
alal Kalmuse austaja. See kõik on tõesti heast tahtest öeldud/soovitatud
kuigi võin saada sajatuste osaliseks…
mai 22, 2002 at 5:01 p.l. #29393Anonüümne
GuestK?igepealt pane ennast samasse rolli,kuhu on Kalmus pandud,vaata siis
tule alles seletama.Sa oleks vist juba ei
tea millega hakkama saanud idioot
niisugune.Kui sind ikka lausa päise päeva ajal solgiga üle valatakse, oleksid siis vagur nagu talleke v?i?
mai 23, 2002 at 9:08 e.l. #29394argo
MemberKolja,väga hästi öeldud.Olen täiesti nõus sinuga.
mai 23, 2002 at 9:50 e.l. #29395Anonüümne
Guestõige just nimelt kuradi persevestid ei teea spordist midagi.
mai 23, 2002 at 1:23 p.l. #29396vjatseslav
MemberArvamus järgmine.Kalmus minu silmis enam madalamale langeda ei saa kui see on ikka õige isik oma nime taga.Eks ta ise teab kui puhas ta on või mitte, aga et siia tulla kuulutama ja rahvast üles ässitama..ei,ei..nii ei lähe.Ja ega ta ometigi nii loll olla ei saa, et ta arvab, et Ott siin foorumis kõik oma patud üles tunnistab.M.Kalmus : kui sa tahad oma mainet puhtamaks saada ja sinule ärategemises on tõepõhi all, siis aja see asi kuidagi teisiti korda.Sul ju pea otsas.See foorum siin küll selleks ei sobi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.