Skip to main content

Doping… Aare Kreilisele

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Doping… Aare Kreilisele

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 123 total)
  • Autor
    Postitused
    argo
    Member

Mida sa ajad kui sa ei tea midagi,võin kindlalt kinnitada ,et tegemist on täiesti õige Marekiga!

Marek Kalmus
    Member

HA-HA-HAA!!!!!! ELAGU l?una-eesti!!!!!

Marek Kalmus
    Member

K?sige Oma IIDOLILT mis ta Sveitsis tegi , ta vana rott ei julge ju tunnistada mida on teinud.Tokko kool, mis teha? Mis puutub aga peajagu ?le olemisest, siis Eks see paista ikka lihtrahvale tegijamana, kes v?imule lähemal. Ja Kes on Vaenlane? Vaenlane on see, kes ei lase mul elada nii nagu mina tahan, vaid nii nagu tema tahaks, tehes selleks K?ikk.

Anonüümne
    Guest

Praehune situatsioon on väga halenaljakas kuna yks osapool pidevalt toodab, aga vastaspool on millegi pärast lukus?! Kaks varianti lihtrahva silmade läbi- kas pole miskit lisada ja vaikimine on nõusolek või konmsulteeritakse psühholoogide ja juristidega…

argo
    Member

Kuule tegelased,ma nägin juba Venemaal millised need võistlejad olid,seljad punne täis ja ei kujuta ette millised veel Minskis olid,ei taha välja öelda aga saate ise aru millele ma vihjan.Jätke heaga Marek rahule ja vaatake ka teist poolt hoolega.

Signessa
    Member

Tere Argo, rõõm:)

Signessa
    Member

läksin teemast välja sry…..

Anonüümne
    Guest

Selle jamaga siin määrite ainult kulturismi kui spordiala.Mina tahan trenni teha ja võistelda nii Eestis kui välismaal.Oma vastuseisuga võite atleetvõimlemisele tavainimeste silmis üsna sünge varju tõmmata.Äkki tahate oma probleemi Õhtulehes,avalikult arutada?Palju noori siis vanemate poolt üldse jõusaali lastakse?Andke asi kohtusse ja asi ants!

Ott Kiivikas
    Member

Vahepael ei olnud mahti kirjutada kuna saabusin alles täna kell 9 hommikul Minskist. Olen lugenud neid kommentaare ja olen viimati kirjutanuga samal arvamusel, see haukumine ei muuda mitte midagi, igal osapoolel on oma arvamus. Foorum on muutunud mõnede inimeste jaoks oma tunnete väljaelamise kohaks, ise üritan kommenteerida ja vastata ainult asjalikele küsimustele.

argo
    Member

Ma ei väidagi,et iga punniline mees=dopinguga ja mulle ei ole kunagi meeldinud see teema siin foorumis aga kui see teema on juba üles võetud siis lihtsalt tuli tahtmine ka öelda.Aga mõni ajab no nii lolli juttu selle puhtuse kohta,et jube.Ja kas sa Ott tead kindlasti,et need võistlejad seal Minskis nii puhtad mehed olid?

Irene Mikk
    Member

Mis asjatundjad Viuljandi dopingukontrollist arvavad?Või oskavad ja julgevad need kommenteerida,kes protseduuri ise läbi tegid.

Anonüümne
    Guest

Hetkeseis on selline, et tänase päevani ei ole kontrolli tulemusi teada, mis saab siis, kui Otti proov osutub positiivseks? VÕI kas see üleüldse avalikustatakse? Proovide tulemused pidid ju teada olema juba enne Mintskisse sõitu, et Eestit ei esindaks seal nö. MUST mees. HR: PRESIDENT MIKS SEE ASI ON IKKAGI NII KURADI MÄDA?

junz
    Member

Jutt jummala õige.

Eestlased on vist juba kord sellised. Kui kedagi lõugade vahele haaratakse , siis ka haledalt räsitakse. Enamus siin kommenteerijatest (andke andeks) on ikka ju tavalised treenijad, kes ei käi võistlemas, ei ole asjaga päris kursis jne.

Keegi loeb lihtsalt kellegi kommentaari ja võtab seisukoha paugu pealt omaks.

Vean kihla, et ise ei tea asjast tegelt mitte sittagi. Kui teil midagi asjalikku öelda ei ole, nagi Ottki ütles, siis minge lindistage parem Teleturgu.

Anonüümne
    Guest

Tõnu teemasid jagub ka sinule ära topi oma nina sinna kus sul midagi öelda ei ole, jah mine välja ja võta paar õlut.

tonu
    Member

Kuulge seltsimehed, lõpetage see lällutamine ometi ära. Kui kalmusele tehti liiga, siis tehku nagu eestlased ikka – oma K4rdi klubi ja vaikus majas. Ja kirjutama võiks ka õppida. Mintsk näiteks kirjutatakse päriselus Minsk. Ja kui kirjavigade põhjenduseks on liigne erutus, no miks siis sporti küll rahustavaks ja sportlasi rahulikeks inimesteks nimetada ? Minule kui tavaharrastajale on jumala savi mis mõned mehed kuskil lavalaudadel väänlemise nimel ära teevad/söövad. Mina tahan saada siit lehelt nõuandeid ja kogemusi, et neid siis omadega võrrelda ja teha oma treeningutes parandusi. Mitte lugeda mingeid dopingujutte a la “Lible tegi, Lible tegi “. Kui kellegile on liiga tehtud, siis palun, EVs on igaühel õigus pöörduda kohtusse oma au ja väärikuse kaitseks. Lõpetage ometi see eetri risustamine ! Minge parem õue – päike paistab, ilm on ilus ja soe, värske õhk…

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 123 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.