Skip to main content

Doonorlus

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    defcore
    Member

tuli selline mõte pähe hakata doonoriks

aga kuidas see üldiselt mul arengule mõjub? käin nädalas 3 korda jõusaalis, vernd antakse iga 90 päeva tagant

olen kuulnud et see pidi isegi kasu tooma kuna siis organism toodab värsket verd rohkem kui muidu

kas ma üldse saan doonoriks hakata kui ma valku ja kreatiini panen?

Flex250
    Member

tuli selline mõte pähe hakata doonoriks

aga kuidas see üldiselt mul arengule mõjub? käin nädalas 3 korda jõusaalis, vernd antakse iga 90 päeva tagant

olen kuulnud et see pidi isegi kasu tooma kuna siis organism toodab värsket verd rohkem kui muidu

kas ma üldse saan doonoriks hakata kui ma valku ja kreatiini panen?

ei tea ühtegi inimest ega muud elusolendit kes sünnist saati valku ei söö. kreatiingi tavaline toiduainetes sisalduv kraam nagu kalas-heeringas ja lihas.

Xero
    Member

Heh. Flex250 pani asjale punkti. Nüüd on defcore’l vaja loogiliselt mõelda kas võib anda verd.

Aga see ei ole sama, kui süstid end narkootikumidega, et mõni ütleb, et seda ka sünnist saati pannud.

gmaster
    Member

kindlasti peaks seda asja enne järgi uurima ja küsima

sest kreatiin ei sobi sugugi kõigile

kui sul on veres kõrge kreatiinisisaldus ja su verd antakse neerupuudulikkusega inimesele, siis on see küll karutemp!

aga kuna ma pole meditsiinis asjatundja ja ei tea kuidas asi tegelikult käib, siis soovitan sul enne helistada ja järgi uurida, kuidas on nende suhe toidulisanditega

jõudu:)

ROtter
    Member
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.