Dokumentaal kulturismist: “I want to look like that guy”
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Dokumentaal kulturismist: “I want to look like that guy”
- This topic has 25 replies, 13 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
haubits.
-
AutorPostitused
-
august 26, 2010 at 12:09 p.l. #274211
haubits
MemberHea video, sai pool aastat tagasi ära vaadatud.
Üsnagi andekalt kokku pandud ja vaatamist väärt.
Üsna muhe ja kuulus vaatamine on veel Bigger Stronger Faster.
august 26, 2010 at 2:10 p.l. #274228Kristjan-Johannes Konsap
MemberLihtsamalt ja parema enesetundega? … on ju ka hullemaid juhtumeid (MM istus vist 500 kcal peal lõpus). Kornõshevi rezhiimist rääkis VV kui ekstreemsest. Vend Vähk ise on ka tõeline kamikadze… Naiste vormitegemisest võib rääkida legende… Natalja on hea näide.Võistlusvormi tegemine on muidugi raske. Isegi kui tead, kuidas teoorias peaks asju tegema, võib dieeti ikka kokku joosta ja lõpus peab juba igasuguseid imevigureid välja langema, et kaal langeks. Samuti pole erilist vahet, millist lähenemist uskuda, ükski moodus ei lase piiramatult süüa ja samal ajal tippvormi teha. Filmiski kõlanud lause, et mida sitem enesetunne, seda parem vorm peab tihti paika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul endal on küll hetkel dieet talutav: on olnud palju raskemaid ja vähemefektiivsemaid dieete.
Aga ma pidasingi silmas pigem lihtsalt head vormi tavainimese mõttes, kui võistlusvormi. Nüüd mingid paksukesed vaatavad seda filmi ja loobuvad juba eos, sest nii rasket dieeti ei taha enamus ette võtta.
august 26, 2010 at 3:50 p.l. #274243Vägivaldur
MemberAga ma pidasingi silmas pigem lihtsalt head vormi tavainimese mõttes, kui võistlusvormi. Nüüd mingid paksukesed vaatavad seda filmi ja loobuvad juba eos, sest nii rasket dieeti ei taha enamus ette võtta.Eks filmil on ka teine pool – päris lühikese ajaga on võimalik muljetavaldavaid tulemusi saavutada kui õige suund ja pühendumus olemas. “Imevahendiga märkamatult lihastesse”-fantaasiaga inimesi see film muidugi ei rõõmusta.
august 26, 2010 at 5:00 p.l. #274245Bulletproof
Memberseal playersi sees selline asi nagu Hide the adds.pane see kinni ja saad vaadata.tnx. saan ka nüüd vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2010 at 5:07 p.l. #274247naksitrall
MemberÜsna muhe ja kuulus vaatamine on veel Bigger Stronger Faster.Ma ei tea, kuidas teile see film mõjus, kuid minul viskas kopsu üle maksa ning kops ei tule tükk aega oma kohale tagasi…
Ainuke koht tõesti, kus stimulante kasutada on sõjavägi. II MS aegu olid sakslased amfetamiini all. Miks muidu suutsid nad päevi
ja päevi itta kõndida, läbides teinekord rohkem kui 50 km täisvarustusega. Kuid sport – ah ei hakka tuututama. neid teemasid on
olnud mitmeid ning kuna film just vaadatud ning emotsioonid veel värsked…
Olge palun puhtad
Naksitrall
august 27, 2010 at 9:13 e.l. #274267haubits
MemberSõjaväed kasutavad siiamaani ja palju on relvadena katsetatud (LSD’d nt).
Amfetamiini kasutasid hävituslendurid.
See selleks, oleneb alast, oleneb eesmärkidest valitakse meetodid. Mingid kopsuliigutajat ma selles paraku ei näe.
august 27, 2010 at 10:53 e.l. #274281jrx
MemberSõjaväed kasutavad siiamaani ja palju on relvadena katsetatud (LSD’d nt).Amfetamiini kasutasid hävituslendurid.
See selleks, oleneb alast, oleneb eesmärkidest valitakse meetodid. Mingid kopsuliigutajat ma selles paraku ei näe.
Relvadena vast stimulante siiski ei kasutata ega tõenäoliselt pole ka katsetatud. Legaalset stimulanti – kofeiini – kasutatakse jah igasugustes jõustruktuurides väga palju.
august 27, 2010 at 2:08 p.l. #274293sweals
MemberHea video, sai pool aastat tagasi ära vaadatud.Üsnagi andekalt kokku pandud ja vaatamist väärt.
Üsna muhe ja kuulus vaatamine on veel Bigger Stronger Faster.
Vaadatud ning julgen edasi soovitada. Lõpuks taandub kõik kainele mõistusele.
september 4, 2010 at 8:47 e.l. #274974haubits
MemberRelvadena vast stimulante siiski ei kasutata ega tõenäoliselt pole ka katsetatud. Legaalset stimulanti – kofeiini – kasutatakse jah igasugustes jõustruktuurides väga palju.http://www.mdma.net/mk-ultra/sidney-gottlieb.html
Mind Control programm ja CIA.
See selleks, dokumentaalidest on veel programm “Body For Life”
september 4, 2010 at 12:45 p.l. #275018jrx
MemberLugesin läbi ning – relvadena stimulante pole kasutatud. Soovitan, end harida selles vallas, mis on stimulandid (närviergutid); depressandid (närviergutid) ja psühhedeelikumid (närvihälvitid)
??:”>september 4, 2010 at 1:11 p.l. #275024haubits
MemberLugesin läbi ning – relvadena stimulante pole kasutatud. Soovitan, end harida selles vallas, mis on stimulandid (närviergutid); depressandid (närviergutid) ja psühhedeelikumid (närvihälvitid)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei väitnudki, et lsd on stimulant. Lihtsalt eelnevalt räägiti stimulantidest.
??:”>Lihtsalt üsna põnev on kohati jälgida mida ja mis otstarbeks on kunagi testitud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.