Skip to main content

Dietoloog

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kus saaks Dietoloogi nõustamisele minna???(Tallinnas)

ROtter
    Member

Kus saaks Dietoloogi nõustamisele minna???(Tallinnas)

Meie võime sind samuti nõustada ja kindlasti paremini.

Ma avan, et oleneb teemapüstitaja vajadustest.

Kui tegemist on mingi lihtsama murega, nagu mõne kilo alla võtmine, või toitumise korda saamine jne, siis soovitaks küll foorumit uurida, ja siin asuvaid asjatundjaid kasutada.

Võibolla on tegemist aga mingi suurema probleemiga, või asjaga, mida avalikult ei taheta arutada, siis mina soovitan pöörduda sellisesse kohta nagu Kaalukabinet. Seal on küll küllaltki krõbedad hinnad, aga ka töötajad on asjalikud, ning su jutt kuulatakse ikka otsast lõpuni ära. Samuti tehakse kohe kõik vajalikud testid. Ka toitumise kohta osatakse normaalselt nõu anda, ning ka korralikke näpunäiteid jagada. Lisaks tasub muidugi alati uurida fitnessi foorumit, sest valkude-rasvade jaotus on neile veel natuke ulme teema.

Mina sain sealt igaljuhul küll väga asjalikku abi aasta alguses kogunenud stressikaalu vastu. Samuti vahetasid nad välja perearsti poolt kirjutatud antidepressandi, sellise vastu, mis oli just mõeldud inmestele, kellel on kaaluga probleeme.

Asuvad nad Tallinnas, Mustamäe haigla juures, ja internetis on neil olemas ka lehekülg.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.