Dietmix Fast
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Dietmix Fast
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
marjasha.
-
AutorPostitused
-
juuni 5, 2008 at 3:21 p.l. #13858
marjasha
MemberKuna olen pikka aega korralikult trenni teinud, aga soovitud tulemust pole saanud, muutsin paar kuud tagasi oma toitumist ja hakkasin tarvitama Dietmix Fasti peale igat trenni. Kaal langenud 2 kg, eesmärk veel 3 kg maha saada ja keha reljeefsemaks, tuharat isegi suuremakssaada. Mind huvitab see, et kas peaksin Dietmix´i kasutama isegi siis, kui samal päeval trenni ei tee, kuna paljusid valgurikkaid toiduaineid süüa ei saa, sest mul on toiduallergia (muna, piim, soja, kanaliha) ja valk lihastele ju väga vajalik on. Sea- ja loomaliha ja kala söön korralikult, aga mitte iga päev, seega jääbki mul enamasti valgust puudu. Mida soovitate? Tänud ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2008 at 4:28 p.l. #156636kuuliks
MemberValku sisaldavad veel: kala, pähkel, juust, läätsed, oad, mandel, kaerakliid jt….Kas mitte midagi nendest süüa ei saa??
juuni 5, 2008 at 9:39 p.l. #156686marjasha
MemberPeale juustu ja kaera saan neid kõike süüa, pean sis lihtsalt neid asju rohkem oma toidus kasutama. Küsisin Dietmixi igapäevase kasutamise kohta ka sellepärast, et kas sis on ehk trenni tegemise tulemused ka paremad ja kiiremad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2008 at 10:00 p.l. #156687Amarillo
MemberPeale juustu ja kaera saan neid kõike süüa, pean sis lihtsalt neid asju rohkem oma toidus kasutama. Küsisin Dietmixi igapäevase kasutamise kohta ka sellepärast, et kas sis on ehk trenni tegemise tulemused ka paremad ja kiiremad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võid kasutada küll igapäev, kui tõesti tavatoidust puudus jääb, aga pulber jääb pulbriks.
juuni 6, 2008 at 7:10 e.l. #156697Vikatman
MemberKui raha on, siis võib alati pulbrit võtta tavatoidu asemel. Tegelikult on põhiline, et oma päevast kaloraaži lõhki ei söö. Kui see dietmix kõhu täis teeb, siis miks mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise tegin eile õhtul näiteks valgushake kuhu viskasin 3 supilusikatäit malto6 aeglased süsivesikuid juurde ning kõht jäi ikka väga tühjaks. ;pjuuni 6, 2008 at 8:35 e.l. #156705AlanBStard
Moderatormul on toiduallergia (muna, piim, soja, kanaliha) ja valk lihastele ju väga vajalik on.Dietmixis on sees nii piima- kui sojavalk nii et võibolla sa polegi nii allergiline kui sa arvad…
juuni 9, 2008 at 1:41 p.l. #157018marjasha
MemberTean jah, et seal piima- ja sojavalk sees, vastavalt arsti korraldusele ma aasta aega ei söönud ühtegi neist, lasin organismil ennast puhastada, nüüd vähehaaval mõnd asja proovin. Tavalisi piimatootooteid nii või naa ei saa süüa, kuna keeravad seedimise ja naha tuksi mul, aga Dietmixiga on ok siiamaani olnud. Üritan siis minimaalselt tarbida, jään selle juurde, et ainult peale trenni kasutan. Aitäh nõuannete eest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.