Tere, mul on üks mure. Olen tüdruk, pikkus 175 cm, kaal 62 kg. Kuna eesmärgiks on lihast kasvatama hakata, siis alustan 1. septembril massiperioodi, tõstan kaloraaži esialgu 2000 kcal peale ning vaatan, kuidas mõjub. Lisaks hakkan 5x nädalas jõutrenni tegema. Mitte, et ma siiamaani jõutreeningut teinud ei oleks, aga kuna olin pikalt( 9 kuud) dieediperioodil, siis raskusi pole väga suurendada saanud. Probleem seisneb selles, et kuna mul on veel 2 nädalat dieediperioodi, sest jõusaali hetkel minna ei saa, siis on mul viimasel ajal tekkinud õudne väsimus ning tüdimus. Olgu mainitud, et ma olen 9 kuud igapäevaselt kaloraaži jälginud ja kõik üles kirjutanud + vahepeal isegi nädalas 12 h trenni teinud, millest 4-5 olid jõusaalitreeningud( ühe puhkepäeva jätsin siiski). Viimased paar kuud olen siiski treeningutega veidi tagasi hoidnud, nädalas 6-7 trenni teinud.
Küsimus seisneb siis selles, et kui ma viimased 2 nädalat hoian küll kaloraaži madalal, kuid treeningud jätan ära, kas siis teen sellega endale väga kahju? Või ongi kehal vaja aega, et vahepeal veidikene puhata? Teeksin trenni ainult sel juhul, kui tõesti tunnen, et tahan seda teha, mitte ei sunni ennast.
Ette tänades, H.