dieet ja trenn
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » dieet ja trenn
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
Creek.
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2006 at 10:41 p.l. #8087
Anonüümne
GuestTere. Nii, olen 17a. tüdruk ,kes muidu tegeleb aktiivselt spordiga. kuna suvel trenne pole siis olen käest ära läinud. elus esimest kord on tekkinud õllekas ette. mis pole kohe üldse ilus. ja dieedi pidamisest ei tea ma ka suht midagi kuna lihtsalt varem pole olnud sellist probleemi.
Olen kuulnud et jooksmine pidi aitama? ja kuidas alustada dieeti? kuidas toituda? (tahaks väga detailselt palun)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et kui käia hommikui jooksmas ja õhtuti kõhulihastele harjutuse teha see aitaks? (millised harjutusi?)
ja mida ma peaks tavaliselt toitumises silmas pidama?
juuli 30, 2006 at 8:35 e.l. #88176Marek Kalmus
MemberTere. Nii, olen 17a. tüdruk ,kes muidu tegeleb aktiivselt spordiga. kuna suvel trenne pole siis olen käest ära läinud. elus esimest kord on tekkinud õllekas ette. mis pole kohe üldse ilus. ja dieedi pidamisest ei tea ma ka suht midagi kuna lihtsalt varem pole olnud sellist probleemi.Olen kuulnud et jooksmine pidi aitama? ja kuidas alustada dieeti? kuidas toituda? (tahaks väga detailselt palun)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et kui käia hommikui jooksmas ja õhtuti kõhulihastele harjutuse teha see aitaks? (millised harjutusi?)
ja mida ma peaks tavaliselt toitumises silmas pidama?
Harjutuste kohapealt sobivad kõik voodispordis kasutatavad. Põletab hästi rasva ja töötavad enamus lihaseid.
Näita ülesse aktiivsust ja seda kiiremini vormi saad.
juuli 30, 2006 at 9:14 e.l. #88177jrx
Member1. Toitu 4-6x päevas.
2. Igal toidukorral ürita süüa juurvilju.
3. Igal toidukorral ürita süüa lahjat valku.
4. “Puhast” tärklist söö ainult hommikuti või peale trenni.
5. Täielikult väldi kõike, mis sisaldab valget suhkrut või hüdrogeniseeritud rasvu.
6. “Patusta” 10% ulatuses, aga mitte rohkem. (s.t. üks 10st toidukorrast võib eksida mõne või mitme nende 5 reegli vastu)
7. – noh siia peaks tulema kõik see, et natuke söö pähkleid, kala on hea, puuviljad ja nende mahl on okei, aga liialdada ja eriti õhtupoole liialdada ei tasu jne jne jne.
Kui oled juba sportlik, siis soovitaksin kohe alustada ca 3x nädalas HIIT (ehk kõrge intensiivsusega intervalltreening) tüüpi treeninguga. Kui kõik läheb hästi, siis saad trennide alguseks jälle vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võid ka kombineerida näiteks 2x nädalas aeroobset ja 2x nädalas HIITi.See on HIITi link … loodan, et keelt piisavalt mõistad, et enda jaoks see tekst lahti mõtestada.
Edit: ahjaa… spetsiaalselt kõhulihaste treenimine kõhu pealt rasva ei kaota. “Spot reduction” on müüt…
juuli 30, 2006 at 10:03 e.l. #88183Creek
MemberJooksmine oletvat põlvedele väga kurnav, et vananedes võivad hakata valutama.
Ja alkoga hoia tagasi sest see pidi rasvapõletamist takistama.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.