Skip to main content

dieet

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere.

Olen 25 aastane ja kaalun 79 kilo. Kehaehitus on selline keskmine, ei ole kõrend ega ka musklimees. Ainukene asi mis mind väga segab on minu kerged sangad ja õllekõht. Kui istun, siis on mul enda ,,sixpack,,, mitte lihastest vaid voltidest. Olen mitu aastat sellega jamanud. Teen u 3 korda nädalas trenni – jooksu, ujumist vms u 45 min. Kõht on ikka samasugune. Olen kursis ka toitumise põhitõdedega. Ma ei joo magusaid jooke, alkoholi tarbin mõõdukalt, söön 4 korda päevas mõõdukalt, nii et kõht ei tundu kunagi väga täis olevat. Söön puu- ja aedvilju, muna, linnuliha, makarone, tatart, kartulit jne tüüpilist Eesti toitu. Toitu maitsestan hapukoore või ketšupiga, palju joon piima. Kõht ikka ei muutu. Mis ma valesti teen? Olen proovinud üht ja teistpidi, kasu ikka pole.

Kas keegi on sama probleemiga maadelnud? Kas keegi saaks anda mingi konkreetse dieedikava? Mõned räägivad, et kartulit ei tohi süüa, teised, et tatar ei ole hea. Palun, kes saaks anda mulle konkreetse dieedikava? Siis oleks millest kinni haarata ja mida jälgida. Mo olen tõsiselt mures ja tahaksin suveks oma sangadest vabaneda. Kui oleks konkreetne kava, siis oleks ka millest kinni pidada.

Tänud abi eest!

kristen.
    Member

Võin sulle toitumiskava teha kui oled huvitatud

DagS
    Member

tap.nutridata.ee ütleb sulle ilusti ja värviliselt mis sa valesti teed.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.