dieet
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » dieet
- This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
rait000.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2007 at 7:02 p.l. #10045
rait000
Membermitu korda peaks dieedi ajal sööma ja mida,ja palju peaks valku ja süsivesikuid võtma..ise söön um 5 korda päevas praegu ja kõhu piirkond on natuke rasvane.mitte et kõht ees oleks aga lihtsalt tahaks paremat reljeefi..kõhulihas iseenesest on väga hea aga välja palju ei paista..jõusaaliga olen umbes 4 aastat tegelenud aga sellest sügisest hakkasin toidu peale ka rohkemtähelepanu pöörama jne..arenenud olen küll normaalselt aga kõhupiirkond on nats probleemne.aeroobset just palju ei jõua teha ..aga enne trenni ikka mingi 5 minti jooksu ja paar minutit sõudmist ja paar päeva nädalas harjutan karateed ka ja kord nädalas karatee trenn aga sinna ma igakord ei jõua.et kas siis dieedi ajal peab natuke nälga ka kannatama ikka.praegu söön hommikul,koolis,enne trenni,peale trenni,ja enne magamaminekut.proteiinikombot võtan igat söögikorda 4 teelusikat.proteiini purk sisaldab 40 prossa valku.30 süsivesinikke,suhkruid,aminohappeid,vitamiine,ühesõnaga kõike mida vaja läheb.
märts 5, 2007 at 7:22 p.l. #108517M.M.
MemberTekib küsimus, mida sa oled 4 aastat jõusaalis teinud, rääkimata teooriast kuidas toituda jne. Aega oled tühjalt raisanud lihtsalt. Teised mehed saavad õieti toimides selle ajajooksul Eesti meistriks.
märts 5, 2007 at 7:32 p.l. #108520rait000
MemberTekib küsimus, mida sa oled 4 aastat jõusaalis teinud, rääkimata teooriast kuidas toituda jne. Aega oled tühjalt raisanud lihtsalt. Teised mehed saavad õieti toimides selle ajajooksul Eesti meistriks.einoh ma olin kui ma alustasin sii mingi 12 või midagi..lugesin hullult kulturismi raamatut ja mõtlesin et olen ullult tark..tegin ühte lihast kolm korda nädalas jne..aga vähemalt tekkis mul hea rinnalihas..nüüdseks olen mõndagi uurinud ja puurinud ja põhiliselt kõik siit foorumist..vanast ma ikka punnitasin jõusaalis kõvasti aga ei teinud kõiki lihaseid läbi.siis ma ei teadnud isegi miks mis asi n valk.aga nüüdseks olen 17 aastane ja palju palju targemaks saanud ja tahaks nii mõndagi saavutada ja tahtejõudu jõusaalis käia on kõvasti.vähemalt ma sain normaalse põhja alla endale siis.midagi ikka kasvas kaa..
märts 5, 2007 at 7:43 p.l. #108526M.M.
Membereinoh ma olin kui ma alustasin sii mingi 12 või midagi..lugesin hullult kulturismi raamatut ja mõtlesin et olen ullult tark..tegin ühte lihast kolm korda nädalas jne..aga vähemalt tekkis mul hea rinnalihas..nüüdseks olen mõndagi uurinud ja puurinud ja põhiliselt kõik siit foorumist..vanast ma ikka punnitasin jõusaalis kõvasti aga ei teinud kõiki lihaseid läbi.siis ma ei teadnud isegi miks mis asi n valk.aga nüüdseks olen 17 aastane ja palju palju targemaks saanud ja tahaks nii mõndagi saavutada ja tahtejõudu jõusaalis käia on kõvasti.vähemalt ma sain normaalse põhja alla endale siis.midagi ikka kasvas kaa..Siis on hästi. Aga tee endale teene ja mine palun kellegi võistleva kulturisti jutule. Pole mõtet oma parimaid aastaid maha mängida omapeaga katseid teha. Ma võtan su ise vastu kui sul muidugi huvi on.
märts 5, 2007 at 7:51 p.l. #108529rait000
MemberSiis on hästi. Aga tee endale teene ja mine palun kellegi võistleva kulturisti jutule. Pole mõtet oma parimaid aastaid maha mängida omapeaga katseid teha. Ma võtan su ise vastu kui sul muidugi huvi on.sügisest kui hakkasin normaalselt treenima..arengut on toimunud päris pallutegelikult..mingi 10 kilo massi on kah juurde tulnud ja rasva ikka väga vähe.see kõhupiirkond on mul koguaeg natuke rasvane olnud.riiete alt muidugi midagi välja ei paista ja kui pingutada siis on ikka näha ka normaalselt neid.areng kõik on normaalne..keha pole ära harjunud treeninguga sest vahetan harjutusi ja ja nende järjekordi.paari kuu tagant ikka uus kava.treenin 4 korda nädalas…jama on see et ma elan tõrvas ja väga kaugel sinust..oleks vaja küll professionaali abi kaa..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.