Dieedijook
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Dieedijook
- This topic has 34 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Arx07.
-
AutorPostitused
-
november 3, 2009 at 11:47 e.l. #19290
xxVoodooMagicxx
MemberMõtsin, et teeks endale dieedijoogi igahommikuseks tarbimiseks.
Roheline tee, sidrunimahl, vahtrasiirup.
Pähkleid võiks ka veel igapäevaselt süüa.
Kuidas Cayanne või muu pipraga on?
Mis arvate?
Kas võiks/peaks veel midagi lisama?
Kui keha ei taha rasvast kergelt loobuda, millega saab teda mõjutada?
Tegelt juba 10kg mõne kuuga alla võtt aga huvipärast vaataks, mis abivahendid teevad, tundub, et organism on vahel natuke jonnakas.
november 3, 2009 at 12:10 p.l. #232100Alger025
MemberJook joogiks, kogu päeva toitumine peab ikka korras olema. Muidu – miks mitte!
november 3, 2009 at 12:20 p.l. #232107xxVoodooMagicxx
MemberJook joogiks, kogu päeva toitumine peab ikka korras olema. Muidu – miks mitte!Ongi paigas, ega ma muidu 10kg alla ei võtaks
Kõhul veel väike vooder alles
november 3, 2009 at 12:25 p.l. #232109Aile
MemberMõtsin, et teeks endale dieedijoogi igahommikuseks tarbimiseks.Roheline tee, sidrunimahl, vahtrasiirup.
Pähkleid võiks ka veel igapäevaselt süüa.
Kuidas Cayanne või muu pipraga on?
Mis arvate?
Kas võiks/peaks veel midagi lisama?
Kui keha ei taha rasvast kergelt loobuda, millega saab teda mõjutada?
Tegelt juba 10kg mõne kuuga alla võtt aga huvipärast vaataks, mis abivahendid teevad, tundub, et organism on kohati jonnakas.
Cayenne on hea m6te, kuid vahtrasiirup j2ta kyll v2lja…
november 3, 2009 at 12:30 p.l. #232110xxVoodooMagicxx
MemberOn ju vahtrasiirupi nimeline dieetki olemas, ega ma täpsemalt ei teagi miks seda vaja
november 3, 2009 at 1:33 p.l. #232125hehee
MemberOn ju vahtrasiirupi nimeline dieetki olemas, ega ma täpsemalt ei teagi miks seda vaja
november 3, 2009 at 1:34 p.l. #232126Aile
aga ehk põhjendad, miks seda mitte tarbida?
Cayannet lihtsalt maitseainena võimalikult tihedalt kasutada või peaks suuremas koguses?
Aile, Sa meil toiduainetest tead palju, kas on veel mingeid asju, mis peaks langust soodustama?
6una22dikas v6ib asendada sidrunit.
Cayenne pane yks sorts..nii, et juua on m6nus.
Samas… ma pean sind kahjuks kurvastama. Sidrunimahl (2spl ) + klaas vett + cayenne…on kyll teada tuntud segu. V6ibolla platseebo lihtsalt minu peal ei toimi. Ta annab heal juhul yheks kaheks p2evaks mingi kerge t6uke ja edasi oli mul tunne, et organism harjus 2ra. Ys olen proovinud ja ma ei leia, et sellest kasu oleks.
Aga proovi, kuidas sulle m6jub.
Piirdun kraaniveega
Mugavam ja odavam. Vahest teen teed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitab v2ga h2sti:) …kui trenn ja toitumine paigas.Vahtrasiirupiga rasvap6letus k6lab veel halvemini kui meega rasvap6letus. Osad s88vad shokolaadi ka… ja mingis osas tume shokolaad ju isegi aitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 3, 2009 at 1:38 p.l. #232129Madis232
Memberrohelisest teest piisaks.
november 3, 2009 at 1:45 p.l. #232131xxVoodooMagicxx
MemberFatburner jooki mingi väiksem kogus päevas?
Kuigi sellesse L-carnitiini toimesse ma eriti ei usu st tast vb oleks kasu kui organismil selle puudus peaks olema aga kahtlen, et selle suurel määral tarbimine midagi muudaks.
november 3, 2009 at 1:53 p.l. #232132Aile
MemberFatburner jooki xxx ml päevas?Kuigi sellesse L-carnitiini toimesse ma eriti ei usu
L-karnitiini saad ju toidulisandina juurde manustada, kui on soov testida. Kui midagi uut lisada tahad, tee ykshaaval. Siis on teada, et kui tunned ennast halvasti, mingi tunni-kahe m88dudes, et asi ei sobi sulle.
Fat Burneris on atsesulfaam K sees, ys mina ei joo. Kuid ma n2en, et teda tarbitakse himuga
november 3, 2009 at 1:56 p.l. #232133xxVoodooMagicxx
MemberNo ma siis mõtlen, et teen siukse koksi:
Roheline tee, sinna sisse pigistan sidrunit, väiksem kogus fatburnerit, gayanne ja vaatan kuidas laksab
november 3, 2009 at 2:10 p.l. #232135MoloM
MemberNo ma siis mõtlen, et teen siukse koksi:Roheline tee, sinna sisse pigistan sidrunit, väiksem kogus fatburnerit, gayanne ja vaatan kuidas laksab
november 3, 2009 at 2:11 p.l. #232137Madis232
MemberL-karnitiini saad ju toidulisandina juurde manustada, kui on soov testida. Kui midagi uut lisada tahad, tee ykshaaval. Siis on teada, et kui tunned ennast halvasti, mingi tunni-kahe m88dudes, et asi ei sobi sulle.Fat Burneris on atsesulfaam K sees, ys mina ei joo. Kuid ma n2en, et teda tarbitakse himuga
november 3, 2009 at 3:13 p.l. #232162xxVoodooMagicxx
MemberAga kuidas ajastada, sidrun soodustab seedimist, seega peaks hommikul kuid rasvapõletust soodustavad ained peaks oopis päeva teise poolde olema suunatud või vahet ei ole võtan kõik hommikul?
(trennis hetkel ei käi)
november 4, 2009 at 8:34 e.l. #232351Aile
MemberAga kuidas ajastada, sidrun soodustab seedimist, seega peaks hommikul kuid rasvapõletust soodustavad ained peaks oopis päeva teise poolde olema suunatud või vahet ei ole võtan kõik hommikul?(trennis hetkel ei käi)
Kohe peale 2rkamist klaas vett kahe spl sidrunimahla ja cayenne ga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.