Skip to main content

dieedi pidamisest

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Sohne
    Member

Tekkis küsimus kas teie, omal alal kogenenumad, peate kah dieeti nii, et kõik mis alla läheb loetakse täpipealt üle või loote negat. energia tasakaalu tunde järgi? Loomulikult tuleb süüa tihedalt, valgurikkaid toite jne jne.

Kuup
    Member

Ei tea palju sellest kasu sulle on, aga kuna ma pean ikka enda kohta sigapalju sööma, et juurde võtta, siis dieedil söön lihtsalt vähem. Tavaliselt sellest piisab ja kaal hakkab juba langema. Kui nädalapärast pole midagi muutunud, võtan veel veidi sööki vähemaks ja lisan aeroobset. :ph34r:

mina ikka loen, kui palju ja mida ma söön ja kulutan, aga mitte täpipealt. Väga täpselt ei õnnestugi, eriti kui köögikaalu ei ole. Aga enam-vähem siiski tean koguseid ja toiteväärtust. Ja eks ikka tunde järgi käib see asi. Selles mõttes, et kui praeguse kaloraazhiga kaal ei lange, siis tuleb vähemaks võtta. Kui langeb liiga kiiresti, siis suurendada jne.

mark85
    Member

eriti ei viitsi valida toite , tahaks ikka kõike head ja paremat ka süüa :ph34r:

Keio
    Member

söö pekist liha :ph34r:

Sohne
    Member

eriti ei viitsi valida toite , tahaks ikka kõike head ja paremat ka süüa :ph34r:

Seltsimees Mark, usu mind, see ei koti mind praegu :lol:

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.