Dieedi ajaline planeering
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Dieedi ajaline planeering
- This topic has 23 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
VoodooMagic.
-
AutorPostitused
-
märts 10, 2009 at 10:21 e.l. #185866
Aile
MemberJah! “Ja loll pea on jalgade nuhtlus” (oli vist ka üks selline vanasõna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või oli see, et “Kui pea ei jaga, siis jagavad jalad”?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel on loll pea rahakoti nuhtlus…
märts 10, 2009 at 10:23 e.l. #185868Raivo Piiber
MemberHetkel on loll pea rahakoti nuhtlus…Vat jah, siinkohal 100% nõus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 10:28 e.l. #185870bohemianrhapsody
MemberMa ütleks vastu, et see on hea, et inimene mõtleb ja on sellise idee peale tulnud. Paraku aga reaalses elus selline süsteem ei toimi. Edu igatahes!
märts 10, 2009 at 10:51 e.l. #185875VoodooMagic
MemberJa mis teised siis arvavad, et hommikusöök 1/3 ja ülejäänud võtdselt jagatuna.
Sellisel jagamisel me hommiku puhul defitsiidist rääkida ei saa, ehk siis miinus 500kcal jagan ülejäänud 3 toidukorra vahel?
märts 10, 2009 at 11:07 e.l. #185878bohemianrhapsody
MemberVaata, asi on nii…. ma loodan et ma maailma loomisest ei pea alustama… organism toimib sellisel viisil, et ka kõige äärmuslikeimas tingimustes ellu jääda, või siis vähemalt üritada ellu jääda… see, et sa tahad mingil kellaajal teatud kilokalorite (see on inimese väljamõeldis kirjeldamaks energiahulka) võrra defitsiidis olla, on sinu kehale nö lumme kusta kui nii võib öelda. Põhimõtteliselt on lugu selline, et vahet pole millal, kui palju, mida, kellega, mis asendis sa sööd… loeb see kas sa ööpäeva jooksul (või nädala jooksul) kulutad rohkem kui sa sööd. Organism rakendab energia tootmiseks lisaks rasvadele ka glükogeeni (ka valke) ning see ei toimu nii, et nüüd ma söön -90kcal ja läks 10 gr rasva ja lõunal söön +270kcal ja tekkis 30gr rasva. See ei toimu nii kiiresti. Ma veelkord soovitan sulle see sinnapaika jätta, ei ole mõtet mingi detaili kallal urgitseda (seda enam, et see on utoopia). Raiskad enda aega. Aga sinu õnneks on mul praegu igav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2009 at 2:09 p.l. #185931jrx
MemberKui ei olene liidetavate j2rjekorrast, miks sa siis justkui ikkagi m6ista annad, et oleneb?88 on kindlasti magamiseks!
märts 10, 2009 at 10:54 p.l. #186053VoodooMagic
MemberVaata, asi on nii…. ma loodan et ma maailma loomisest ei pea alustama… organism toimib sellisel viisil, et ka kõige äärmuslikeimas tingimustes ellu jääda, või siis vähemalt üritada ellu jääda… see, et sa tahad mingil kellaajal teatud kilokalorite (see on inimese väljamõeldis kirjeldamaks energiahulka) võrra defitsiidis olla, on sinu kehale nö lumme kusta kui nii võib öelda. Põhimõtteliselt on lugu selline, et vahet pole millal, kui palju, mida, kellega, mis asendis sa sööd… loeb see kas sa ööpäeva jooksul (või nädala jooksul) kulutad rohkem kui sa sööd. Organism rakendab energia tootmiseks lisaks rasvadele ka glükogeeni (ka valke) ning see ei toimu nii, et nüüd ma söön -90kcal ja läks 10 gr rasva ja lõunal söön +270kcal ja tekkis 30gr rasva. See ei toimu nii kiiresti. Ma veelkord soovitan sulle see sinnapaika jätta, ei ole mõtet mingi detaili kallal urgitseda (seda enam, et see on utoopia). Raiskad enda aega. Aga sinu õnneks on mul praegu igav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mu arust on nõme see, et mu olid eile sugulase peied ja üks inimene ilma põhjuseta näppe laiali ajas, nö kantpea, ma andsin talle vastu ambaid21, ta haaras salaja noa, mis siis, et ma täiesti ettevalmistamata ja kaitseta olin leidub ikka haigeid inimesi
märts 11, 2009 at 6:55 e.l. #186057Aile
MemberT2pit2hed on puudu….88 ehk siis Öö,
märts 11, 2009 at 8:28 e.l. #186066VoodooMagic
Memberõnneks jäin ellu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.