Darola Kruusik- Team Fast
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Darola Kruusik- Team Fast
- This topic has 140 replies, 27 voices, and was last updated 10 years tagasi by
darola.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 28, 2016 at 5:06 p.l. #384826
darola
MemberTere
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmad läksid soojemaks ja mina jäin haigeks. Siiani on ettevalmistus võistlusteks sujunud kenasti. Praegu küll maadlen külmetusega, aga mis teha…tuleb ära põdeda ja siis oma asja edasi teha. Oma trennid jätan seniks vahele, kuni terve olen.
Kaalulangetamine läheb plaanipäraselt ja enesetunne on väga okei. Trennid on mõnusalt rasked. Hetkel küll ei ole tunnet,et dieedil oleksin. Eks see tuleb ka sellest , et kaalulangetamise tempo on minu jaoks harjumatult aeglane. Uskumatu , aga meeltut magusaisu ei ole ma veel selle selle 4 nädala jooksul, mil ma toitumiskava järginud olen, tunda saanud ( olgu öeldud, et ma olen end pidanud alati lootusetuks maiasmokaks). Eks need ajad on veel ees ma usun….mida võistlustele lähemale , seda raskemaks asi teoreetiliselt muutuma peaks. Ootan huviga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel vormipilte bikiinides ei ole näidata, aga lisan pildi oma kolmapäeva hommikusest nö “kontrollimisest” – ega haigusepoiss Darola laia selga pole ära viinud
Ja veel väike halva kvaliteediga klipike, minu ühest hobist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olge mönusad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2016 at 5:45 p.l. #384827LauraL
MemberUlme selg ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki oskad öelda, mitu cm talje kõige peenemast kohast on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2016 at 6:23 p.l. #384828darola
MemberUlme selg ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äkki oskad öelda, mitu cm talje kõige peenemast kohast on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Praegu on keskkoht 70 cm ( loodan,et läheb väiksemaks…võistlustel olnud 66-67 cm vust ) ja rinnaymbermõõt 106 cm poseerides.
veebruar 3, 2016 at 2:22 p.l. #384919KaisakeM
ModeratorNaine, Sa oled hull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Leidsin ühe video kükkimisest. Aga mitu korda nädalas selga treenid? Palju korraga harjutusi seljale on?
veebruar 3, 2016 at 2:46 p.l. #384920Annika Pärtel
MemberJõudu ettevalmistusel! Kahju, et suhteliselt harva blogid, ettevalmistuse aeg on ju veel eriti põnev, nii et ootame ikka tihedamini uusi pilte ja kirjatükke!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2016 at 9:56 e.l. #384930darola
MemberOiii tere tere
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei teadnudki , et huvi tuntakse mu blogi vastu nii väga
Tore , siis tean, et ei räägi omaette ja võin julgelt postitada ega tüüta oma lollustega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaisa nii tore , et Sa mu kükivideo üles leidsid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kohe tahaks tead raskust turjale saada. Aga vastus Sinu küsimusele…. teen selga kahel päeval nädalas. Üks on kergem ja teine raskem (mahukam ) seljale. Harjutusi on seljale 8-10, sinna sisse arvestan ka erinevad “veidrused”. E ja N on mul siis jalg +selg ( E selg kergem ja N selg raskem ). Olin eelmine nädal haige ja trenni ei teinud. Nüüd olen terve ning alustasin esmaspäevast jälle korralikult pihta. Jalad jäid maru valusaks, eks see paus tegi kah oma töö. Teisipäeval oli rind + õlg . Tundisn veidi nõrgana end , kuigi raskused olid need, mis pidid. Eks see on sellest haigusest . Eile kargasin korraliku intensiivse intervalltreeningu läbi ( koos minuga veel ports tublisid, tugevaid eesti naisi ) . Täna on siis jälle aeg selga ja jalga teha.
Kaaluga on lood niisugused, et täna hommikul oli see number 63.9 kg. Võistlusteks vaja saada 58 või 57,5 kg (sel juhul oleks rasvaprotsent 10-12 % ) Muidugi juhul kui suudan lihasmassi säilitada
Enesetunne on praegu veel väga hea igatahes !Lisan lõppu ühe video oma teisipäevaõhtuse trenni lõpust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike toredat!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.