Cutler vs. Coleman
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Cutler vs. Coleman
- This topic has 31 replies, 19 voices, and was last updated 19 years, 12 months tagasi by
bohemianrhapsody.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2006 at 10:48 e.l. #70575
BUMEX
MemberHuvitav teooria. Peab proovile panema. Et siis kevadel on laval kiilad poisid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Argo ja Vootele võrdlusest… Mu meelest sel korral Väli reie nelipealihas Vootelele alla ei jäänud. Pigem on Vootelel jube hästi arenenud tagaosa, mille paremust on reaalselt näha kahe poosi puhul kaheksast (küljepoosid). Väli oli sel korral kindlasti kuivem ning ülakeha oli samuti väga palju edasi arenenud. Marek, nagu juba ütlesid, oli ka Argo hoiak laval hoopis teine. Vootele oli tõepoolest morn, seda dieedist, millega ta end läbi põletas. Asi läks liiga karmiks. Vootele , ära solvu, sest oli ju nii

Isiklikult nägin juba lava taga, et Väli saab sel korral abs. 1. koha. Nii et siin kohal ma julgeks sellele soengu teooriale vastu vaielda, kuigi mõnel puhul võib asjal tõepoolest tõepõhi all olla.
See siis puhtalt minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõus sinuga, Väli oli parem, aga Parts andis oma oleku ja ka soenguga nii mõnegi punni ära, seda siis Väli kasuks. Vahet pole kas oled pannud dieediga üle või mitte. Laval ei tohi sa seda näidata, et sul on kõht lahti või naisega kodus see värk ei klapi. Lavale tuled siis sära!!!
veebruar 12, 2006 at 12:32 p.l. #70603bohemianrhapsody
MemberHuvitav teooria. Peab proovile panema. Et siis kevadel on laval kiilad poisid.
Argo ja Vootele võrdlusest… Mu meelest sel korral Väli reie nelipealihas Vootelele alla ei jäänud. Pigem on Vootelel jube hästi arenenud tagaosa, mille paremust on reaalselt näha kahe poosi puhul kaheksast (küljepoosid). Väli oli sel korral kindlasti kuivem ning ülakeha oli samuti väga palju edasi arenenud. Marek, nagu juba ütlesid, oli ka Argo hoiak laval hoopis teine. Vootele oli tõepoolest morn, seda dieedist, millega ta end läbi põletas. Asi läks liiga karmiks. Vootele , ära solvu, sest oli ju nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isiklikult nägin juba lava taga, et Väli saab sel korral abs. 1. koha. Nii et siin kohal ma julgeks sellele soengu teooriale vastu vaielda, kuigi mõnel puhul võib asjal tõepoolest tõepõhi all olla.
See siis puhtalt minu arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõus sinuga, Väli oli parem, aga Parts andis oma oleku ja ka soenguga nii mõnegi punni ära, seda siis Väli kasuks. Vahet pole kas oled pannud dieediga üle või mitte. Laval ei tohi sa seda näidata, et sul on kõht lahti või naisega kodus see värk ei klapi. Lavale tuled siis sära!!!
Olen ise ka selle peale palju mõelnud, olen PEAAEGU kõigega nõus. Jah, olin tühi (panin “täiega” enda arust ja pingutasin üle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), olin laval “kahvatum” kui Argo ja olin juba nö. enne lavale minekut kaotanud. Aga selle soengu teooriaga ma ei nõustu.Olen oma vigadest õppinud ja annan järgmine kord endast parima. St siis 29. aprillil Salme Kultuurikeskuses.
Aga see soengu jutt on täiesti loll jutt minu arust. Jah, üldmulje siiski loeb, aga soengu pärast ma ei kaotanud, olin lihtsalt sitemas vormis jne.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.