Crosstrainer?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Crosstrainer?
- This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 18 years, 1 month tagasi by
Existence.
-
AutorPostitused
-
detsember 1, 2007 at 12:06 e.l. #12625
Hellboy
MemberNiisiis tahaks osta endale crosstraineri( edaspidi CT.), hind võiks jääda 5000-6000kr sees, kasutaks seda jõutreeningu kõrvale, et lisada kardiot, kehakaalu reguleerimiseks jms. Kuid kunas see trenazöör on mulle nö. tundmatu, siis on mul paar küsimust ja ootaks ka kommentaare ja vastata võiks need, kes neist midagi teavad(eksperdid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) või kellel on omad kogemused. Natuke enda andmeid, võibolla on vaja: kaal 72kg, pikkus: 176cm.1. Esiteks, soovitage kvaliteetseid crosstrainereid tootavaid firmasid(Kettler? jne.); usaldusväärseid ja parimat(kvaliteetset, kuid võimalikult odavalt) hinda pakkuvaid edasimüüjaid Eestis.
2. Mis peaks CT.-il kindlasti olema ja mis on üleliigne(veepudelihoidja, kella näit jne.)?
3. Jagage kogemusi, kuidas on nendega treenida(ise pole CT.-l treeninud), kas on ebamugav vms.
4. Kui vastupidavad nad on ja kas sellise summa eest saab ültse midagi asjalikku(kes on ostnud sama raha või vähema eest, siis kuidas asi töötab, kuidas rahul olete jms.)?
5. Kui täpselt odavamad CT.-d näitavad kalorikulu, pulsisagedust, kiirust, jne. ja millises hinnaklassis saab juba rahuldavaid tulemusi?
6. Kui osta CT. siis kui palju peaks seal olema raskus leveleid, et sellega saaks ikka aastaid korraliku koormusega treenida, et koormusest väheks ei jääks ja kas levelite koormus on seotud hooratta raskusega?
7. Kui pikk peaks olema, et treenimine CT.-l ei oleks halb/ebamugav jne. või on pikkus ebaoluline ja masinat saab vastavalt pikkusele kuidagi reguleerida(ise olen 176cm)? ->Mis pikkuste vahemikus saavad inimesed normaalselt treenida CT.-l?
8. Rohkem hetkel küsimusi pähe enam ei tulnud, aga lisage kindlasti juurde seda, mida ma ei küsinud, kuid Teie arvates on tähtis teada…
Selliseid kommentaare mitte lisada, et otsi ise või miks ise ei uuri, sest olen uurinud küll(ka siin foorumis, kuid ei saanud piisavalt infot).
Aitäh, neile, kes vastavad.
detsember 2, 2007 at 6:05 p.l. #133206Hellboy
MemberLeidsin sellised müüjad netis: Anttila.ee, Hobbyhall.ee, treenikodus.ee, bensport.ee, interfitness.ee, medical24.ee, arcoman.ee, halens.ee. Teab keegi veel mõnda lisada?
detsember 12, 2007 at 5:01 p.l. #134219Hellboy
MemberKas keegi oskab lahti seletada, mis vahe on crosstraineril ja crosstrainer ergomeetril? Ja oskab keegi midagi öelda(+/-) Finnlo ja Hammer crosstrainerite kohta?
detsember 12, 2007 at 5:13 p.l. #134223Existence
MemberNiisiis tahaks osta endale crosstraineri( edaspidi CT.), hind võiks jääda 5000-6000kr sees, kasutaks seda jõutreeningu kõrvale, et lisada kardiot, kehakaalu reguleerimiseks jms. Kuid kunas see trenazöör on mulle nö. tundmatu, siis on mul paar küsimust ja ootaks ka kommentaare ja vastata võiks need, kes neist midagi teavad(eksperdid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) või kellel on omad kogemused. Natuke enda andmeid, võibolla on vaja: kaal 72kg, pikkus: 176cm.
1. Esiteks, soovitage kvaliteetseid crosstrainereid tootavaid firmasid(Kettler? jne.); usaldusväärseid ja parimat(kvaliteetset, kuid võimalikult odavalt) hinda pakkuvaid edasimüüjaid Eestis.
2. Mis peaks CT.-il kindlasti olema ja mis on üleliigne(veepudelihoidja, kella näit jne.)?
3. Jagage kogemusi, kuidas on nendega treenida(ise pole CT.-l treeninud), kas on ebamugav vms.
4. Kui vastupidavad nad on ja kas sellise summa eest saab ültse midagi asjalikku(kes on ostnud sama raha või vähema eest, siis kuidas asi töötab, kuidas rahul olete jms.)?
5. Kui täpselt odavamad CT.-d näitavad kalorikulu, pulsisagedust, kiirust, jne. ja millises hinnaklassis saab juba rahuldavaid tulemusi?
6. Kui osta CT. siis kui palju peaks seal olema raskus leveleid, et sellega saaks ikka aastaid korraliku koormusega treenida, et koormusest väheks ei jääks ja kas levelite koormus on seotud hooratta raskusega?
7. Kui pikk peaks olema, et treenimine CT.-l ei oleks halb/ebamugav jne. või on pikkus ebaoluline ja masinat saab vastavalt pikkusele kuidagi reguleerida(ise olen 176cm)? ->Mis pikkuste vahemikus saavad inimesed normaalselt treenida CT.-l?
8. Rohkem hetkel küsimusi pähe enam ei tulnud, aga lisage kindlasti juurde seda, mida ma ei küsinud, kuid Teie arvates on tähtis teada…
Selliseid kommentaare mitte lisada, et otsi ise või miks ise ei uuri, sest olen uurinud küll(ka siin foorumis, kuid ei saanud piisavalt infot).
Aitäh, neile, kes vastavad.
Pool aastat tagasi ostsin “Kettler crosstrainer 200” , hind oli 5000 kr.
Muidu kõik hea ,aga üks probleem oli see et põlved hakkasid peale treeningut valutama ja olid mitu päeva kanged.Sama juttu rääkis mu naaber kellel kah crosstrainer.
Võibolla viga on minus , paar aastat juba põlvedega probleeme olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.