Skip to main content

creatyl fx

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » creatyl fx

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    ants16
    Member

Kirjas on , et seda peaks tarbima 1/2 teelusikat enne trenni? Kas keegi võtab ja pärast trenni ka seda? On mingeid kommentaare selle toote kohta?

Ja teine küsimus on see, et kas seda peab ka süsivesikutega segama ning mis vahekorras?

Ette tänades.

joey
    Member

Kirjas on , et seda peaks tarbima 1/2 teelusikat enne trenni? Kas keegi võtab ja pärast trenni ka seda? On mingeid kommentaare selle toote kohta?

Ja teine küsimus on see, et kas seda peab ka süsivesikutega segama ning mis vahekorras?

Ette tänades.

Kasutasin ise esimest korda ainult enne trenni ja suht tühja kõhu peale veega 15 enne trenni. Hiljem panin isegi sama koguse ka peale trenni. Võibolla natukene andis midagi juurde, aga suht vähe.

ants16
    Member

Kasutasin ise esimest korda ainult enne trenni ja suht tühja kõhu peale veega 15 enne trenni. Hiljem panin isegi sama koguse ka peale trenni. Võibolla natukene andis midagi juurde, aga suht vähe.

Mul on see teema, et mulle on enne trenni korraldatud suht korralik söök, nii et pigem on mul kõht tühi peale trenni. Siis peaks ikka enne võtma või võib ka pärast?

joey
    Member

Purgi peal küll soovitab enne trenni võtta, et siis kreatiini lihastesse saaks. Kuid teatud allikatele leitakse, et pikemas perspektiivis ei ole erilist vahet mis ajal sa tegelikult päeva jooksul kreatiini võtad, vaid tähtis on pigem selle imendumine. Kui maksimaalne imendumine on tagatud, siis võid ka peale trenni võtta (sest monohüdraati võetaksegi ainult peale trenni, kui ta imendumine maksimaalne on). St kreatiin väheneb lihastes olukorras, kui tehakse füüsilist tööd. Kui sul füüsiliseks tööks on ainult trenn, siis mina arvan, et võid vabalt ka seda võtta peale trenni.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.