Skip to main content

Creatyl FX

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Creatyl FX

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    ants16
    Member

Paki peal kirjas siis, et :

Creatyl FX ehk Kreatiin Etüülester (CEE) on täiesti uut tüüpi kreatiin. Alates oma turuletulekust on toode miljonite rahulolevate fännide seas meeletult populaarsust kogunud.

CEE teeb eriliseks tema eriti suur imendumisprotsent. Ühtlasi ei seo toode lihasrakku vett nagu tavaline kreatiin monohüdraat. Kreatiin etüülester on samas eriti kasutajasõbralik, sest toodet peab tarbima tänu suurele omastatavusele eriti vähe ning kreatiin monohüdraadile omased “laadimised” ei ole seetõttu vajalikud. Paljud kasutajad märkavad vahet juba esimesel tarbimispäeval.

Doseerimine: Sega ½ teelusikatäit toodet veega ning tarbi 15-30 minutit enne treeningut.

Aga kas võib võtta ainult peale treeningut ka? Sest ma tavaliselt kread ikka peale trenni võtnud.

-AJ-Styles
    Member

Arvatavasti on põhjusega sedasi kirjutatud, aga ise olen mitut moodi võtnud, tihti kipun kas enne trenni võtta ja siis peale trenni.

joey
    Member

Kuna ta väidetavalt imendub hetkega, siis ei pea teda võtma peale trenni kõrge insuliinitasemega, et kreatiini verre saada. Seda soovitatakse isegi pigem tühja kõhu peale.

Olen ise proovinud ja märgatavat efekti oli tunda küll võrreldes kreatiinmonohüdraadiga. Samas kauaks seda lõbu ei jätku, kuna keha harjub samamoodi nagu monohüdraadiga. Kuid esimestel laksudel on küll vahe sees.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.