Skip to main content

Creatine Pyruvate

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Creatine Pyruvate

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Vilbo
    Member

Kui palju tuleb ainet päevas tarvitada oleks küsimus.

Ott Kiivikas
    Member

Kirjade järgi on 5gr. tootes 3gr. kreatiini ja 2gr. pyruvate, soovituslik kogus oleks seega 1 – 2 tl.(teelusikatäit, väikese kuhjaga) päevas. Üks kindlasti peale trenni, teine võiks olla enne trenni, sest pyruvate on rasvapõletaja.

maitmk
    Member

olen tahtnud sama asja kohta küsida juba varem kuid koguaeg meelest läind.

Nimelt tavalise kreatiini puhul soovitatakse teha kasutama asudes enne laadimine, aga kas sama kehtib ka selle Creatine Pyruvate kohta – see ei ole ju tavaline kreatiin-monohüdraat vaid mingi muu variant kreatiinist (nime ei mäleta). Ning väidetavalt pidi selle kreatiinisisaldus võrreldes kreatiimonohüdraadiga tunduvalt suurem olema.

Lisaks oli minuarust purgi peal kirjas et “Do not exceed the recommended dose” – mis nagu tähendaks siis et sellega laadimist teha ei tohi ??

Ott Kiivikas
    Member

Creatiin Pyruvate on soovitav jah mitte laadida, kuna ta on kombineeritud pyruvaadiga. Üldse soovitan ka omalt poolt ka tavlist monohüdraati võtta pikemat aega väiksem kogus 5gr. päevas, et tagada kuude lõikes parem taastumine. Esimestel kordadel kui kreatiini kasutada võiks teha siiski laadimist.

paprica
    Member

mulle ka soovitati seda kreatiini võtta 4-5 g (alguses 3*2, 3 p) kogustena, kusjuures praktiliselt ilma laadimiseta. alguses tundus kuidagi kummastav, ikka on usk suurem nendesse klassikalistesse kogustesse. vist mõte ka see, et kreatiin klassikalise (20g) laadimiskuuri juures muudab lihased kangeks ja tõstab kaalu, mis minu ala (vasaraheide) on segav. võtsin koos L-Carnitine ja proteiiniga.

oti jutust nähtus, et creatiini on soovitav pikemalt tarbida. kui pikalt täpsemalt? lisaks veel see, et aegajalt tulevad nn puhkenädalad, millal pole nagu mõtet minu arust taastumisvahendeid tarbida, kuna pole nagu millestki taastuda. mida arvate?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.