Crash Weight Gainer Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Crash Weight Gainer This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by gmaster. Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) Autor Postitused märts 23, 2006 at 5:57 p.l. #7151 klubikasMember Kas te soovitekaside seda ka algajale? Kui see nii on siis mida oleks vaja koos sellega veel tarbida? märts 23, 2006 at 6:06 p.l. #77101 kronikMember Ma ennem kui midagi mölisema siin hakkasin leidsin pool aastat siit oma küsimustele vastuseid.Algaja siiamaani ja ka tekitan kohati mõtetuid poste. märts 23, 2006 at 7:04 p.l. #77111 gmasterMember Ma ennem kui midagi mölisema siin hakkasin leidsin pool aastat siit oma küsimustele vastuseid.Algaja siiamaani ja ka tekitan kohati mõtetuid poste. ära nüüd kiusa väiksemat las küsib, sa ei pea talle ju nii näkku hüppama märts 23, 2006 at 7:28 p.l. #77116 KuruptMember algajale ei soovitaks yldse esialgu toidulisandeid. Muidu mulle endale meeldis, münusa maitsega. märts 31, 2006 at 10:50 p.l. #78221 gmasterMember Kas te soovitekaside seda ka algajale? Kui see nii on siis mida oleks vaja koos sellega veel tarbida? algajale soovitaks head trenni ja kodust sööki, alguses tuleb jõud ja mass mis mühiseb:) Autor Postitused Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse