Skip to main content

Colemani hetkevorm

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Colemani hetkevorm

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • Autor
    Postitused
    Ott Kiivikas
    Member

Coleman Ronnie kaal 146kg showesinemisel

post-22-1177673777_thumb.jpg post-22-1177673815_thumb.jpg

SiimN
    Member

Nagu isahüljes!

Makaveli
    Member

Ma tunnetan kolmandat pensionifondi

inc1
    Member

Kannibalide magustoit.

inside14
    Member

Uue soenguga ei tundnud äragi kohe!

matti
    Member

Nii peabki!!!!!!!

yamikazi
    Member

Teil Ronnie naisest pole pilti ?

Mr.Y
    Member

Sportlabis on rohkem ja suuremalt neid pilte üleval. Sealt mõne pildi pealt ta suur kõht ikka on kohe eriti näha… lihtsalt rõvedalt jube. Nagu paks mees ja rasvaste tissidega oleks. Üldse ei taha näha seda. Loodetavasti ta ei võida Mr.Olympiat sest see ei ole ilus. Toney Freemani pilte nägin ka seal Sportlabis ja need olid normaalsed, pigem võitku see mees Mr.O. Tema on “ilusam” mis siis, et suuruselt alla jääb, piisavalt monstrum kuid mitte veel rõve.

tarmps
    Member

Sportlabis on rohkem ja suuremalt neid pilte üleval. Sealt mõne pildi pealt ta suur kõht ikka on kohe eriti näha… lihtsalt rõvedalt jube. Nagu paks mees ja rasvaste tissidega oleks. Üldse ei taha näha seda. Loodetavasti ta ei võida Mr.Olympiat sest see ei ole ilus. Toney Freemani pilte nägin ka seal Sportlabis ja need olid normaalsed, pigem võitku see mees Mr.O. Tema on “ilusam” mis siis, et suuruselt alla jääb, piisavalt monstrum kuid mitte veel rõve.

Vaevalt Ronnie sellise vormiga Olympiale läheb. Eelmisel Mr O-l oli ta 130 kg, nendel piltidel 146.

Mr.Y
    Member

Vaevalt Ronnie sellise vormiga Olympiale läheb. Eelmisel Mr O-l oli ta 130 kg, nendel piltidel 146.

Seekord tuleb suurema kaaluga ja ta kõht on ikka alati nii suur, et tundub jube, vähemalt mulle ja sellepärast ma teda võitmas näha ei tahakski.

Flex250
    Member

Ma tunnetan kolmandat pensionifondi
    Flex250
    Member

profi tippkulturistid peavadgi rõvedad ja jubedad monstrumid olema-vinge vaadata. ilusad poisid mulle küll ei meeldi-nagu fitnessi omad…

matti
    Member

profi tippkulturistid peavadgi rõvedad ja jubedad monstrumid olema-vinge vaadata. ilusad poisid mulle küll ei meeldi-nagu fitnessi omad…

Toetan 100%.Mulle küll meeldib praegune Ronnie vorm.

Mart Muru
    Member

Jalad ei ole proportsioonis võrreldes kehaga.. reied on liiga suured

stainless
    Member

Andreaz!?

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.