Skip to main content

Coca-Cola Zero ja Light

Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » Coca-Cola Zero ja Light

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 213 total)
  • Autor
    Postitused
    Aile
    Member

Anthea on lausa ingel!

Sidrun nõudepesumasinasse – vahva.

Aga teemasse ka…coca-cola on vastik

batmannu
    Member

No ja siis?

vaata siin on tore kalkulaator XD

http://www.energyfiend.com/death-by-caffeine-uk-and-europe

hehee
    Member

söögisoodaga saab ka kõige kõvemini sisse kõrbenud pannid puhtaks, ometigi kasutatakse seda pannkookide tegemisel.

Päris nii ei saa, et kui kodukeemias on kõva sõna, siis toituainetes ei tohi kasutada.

Makeupiga on ju sama, purustatakse mardikaid et teatud toone saada ja sada muud imet. Ma arvan et meigi näkku toppimine on hullem kui coca cola zero joomine.

Samas soovitan samuti mahlu juua..

Isiklikult limonaad jms ei maitse, aga saan aru kui mõni on coca colast sõltuvuses ning soovib tavalisele cocale alternatiivi leida.

enamus toiduaineid on töödeldud erinevate kemikaalidega (säilitusained jne.. ) vähemalt pole enam coca colas säilitusaineid
    coca cola zero’s pole ju suhkrut..

http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola_Zero

Mille eest Sa võitled?

batmannu
    Member

Mille eest Sa võitled?
    hehee
    Member

bwahaha.. ma ei joo cocat.. teema algatajal oli konkreetne küsimus, norm vastust ta pole ju saanud.
    mis arvate coca cola zero joomisest toidukordade ajal!?!? sysikaid, rasvu, kaloreid ju null, olgugi et keemia, kuid minu arvates ei tohiks see kaalu ega rasvaga midagi teha
    Jah, mõjutab.

Ironically, the very reason many people choose to drink diet sodas, to prevent weight gain, is actually a myth. Numerous studies show artificial sweeteners may impair your appetite regulation and lead to weight gain.

Minu arust täitsa norm vastus. Edaspidine on juba teemaarendus, igati tervitatav mu meelest

batmannu
    Member

Minu arust täitsa norm vastus. Edaspidine on juba teemaarendus, igati tervitatav mu meelest
    ROtter
    Member

ta ju tahtis teada kuidas mõjutab jne.. aga ma tahan ka teada, kuidas mõjutab.

Nagu ikka, elavad teatud aeg ja siis surevad ära.

ROtter
    Member

ootasin midagi professinaalsemat..

Tõstab insuliini taset.

hehee
    Member

Kommentaare?

batmannu
    Member

Kommentaare?

tubli.

hehee
    Member

tubli.

Mitte seda ma ei mõelnud. <_<“>

Aile
    Member

Kommentaare?

Sai nüüd küll puust ja punaseks…

Nii nunnu!

Crln
    Member

Mitte seda ma ei mõelnud. <_<“>

Aile
    Member

Sellest videost võiks siis järeldada, et kui cocat juua, siis jää ja sidruniga on kõige ohutum
    Nana
    Member

….ja, et kui hammas ikka hommikuks alles oli, siis võib juua küll <_<“> Ise ma ei joo cocat vb maru harva kelleltki lonksu paar olen võtnud
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 213 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.