Coca-Cola Zero ja Light
- This topic has 212 replies, 76 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2011 at 2:34 p.l. #286579
Risto Uuk
MemberEhk tegelikult on kõik kaunis lihtne (julgen seda öelda lähtudes omast kogemusest), vajab vaid pisut harjumist. Seda nii ajakava kui maitsemeelte suhtes.Täiesti nõus. Üsna lihtne, kui ära harjud. See tähendab, toimub ju automaatselt.
jaanuar 16, 2011 at 2:40 p.l. #286581Laura Reisalu
MemberLühidalt…Ma ostan tooraine ja kokkan kodus ja vaatan, et mul oleks piisavalt toorest kraami menüüs.Sama siin
jaanuar 16, 2011 at 3:01 p.l. #286585vend vähk
ModeratorHuvitav teema, aga võrdlemisi ühepoolne lähenemine. Mul nüüd pisikene kasupoeg kodus ja kui tema joob teinekord Coca Zerot, siis võtan minagi ning mõnus vaheldus kindlasti. Olen seda ka dieedi ajal joonud ning igasugust gaseeritud jooki ma ei suuda naljalt korraga üle 100 ml tarbida- vastu hakkab. Vana hea coca maitse tuleb suhu, aga mitte midagi enamat. Tavalist cocat ei soovita kellelegi!
Pidage vastu!
jaanuar 16, 2011 at 5:50 p.l. #286600trewe
MemberSa ei taha teada…
jaanuar 16, 2011 at 6:53 p.l. #286609ROtter
MemberCoca cola ZERO sisaldab aspartaami, mis tõstab organismis insuliini taset ja milleks seda vaja on.
Jooge rohelist, musta, erinevaid taimeteesid – igati tervislikud, samuti mineraalvett
jaanuar 16, 2011 at 9:03 p.l. #286615Sarge
MemberAa sain aru, pärast saab purgi või pudeli taara kokkuostu viia.
jaanuar 16, 2011 at 11:34 p.l. #286628AlanBStard
ModeratorAspartaami kahjulikkuse mõjudest on ka liiga palju sokitud. Nii palju vastakaid arvamusi, et ma isegi ei viitsi enam neid artikleid lugeda…Kui keegi teadusesõbralik ja andmebaasidele ligi pääsev kodanik viitsiks artikleid läbi töötada siis mul on kari pealkirju.
Pidada nii olema et kõik tootjapoolsed uuringud näitavad, et aspartaam on ohutu ja kõik sõltumatud uuringud on näidanud mingeid probleeme.
Aga see torude puhastamise ja hammaste leotamise teema on küll demagoogia. Fosforhape on täiesti ohutu ja seda on seal väga vähe, muidu oleks jook hapu maitsega.
jaanuar 17, 2011 at 5:00 e.l. #286633batmannu
MemberLühidalt…Ma ostan tooraine ja kokkan kodus ja vaatan, et mul oleks piisavalt toorest kraami menüüs.aga millega sa hambaid pesed?
jaanuar 17, 2011 at 5:08 e.l. #286634Aile
MemberKui keegi teadusesõbralik ja andmebaasidele ligi pääsev kodanik viitsiks artikleid läbi töötada siis mul on kari pealkirju.Pidada nii olema et kõik tootjapoolsed uuringud näitavad, et aspartaam on ohutu ja kõik sõltumatud uuringud on näidanud mingeid probleeme.
Aga see torude puhastamise ja hammaste leotamise teema on küll demagoogia. Fosforhape on täiesti ohutu ja seda on seal väga vähe, muidu oleks jook hapu maitsega.
Sellest on ka juttu olnud… See jook on nii tugevalt magustatud, et fosforhapet ei tunne.
WC pesemise idee ei tulnud mitte tervisefriikidelt…vaid koduperenaistelt. Tead saatesari “Täiuslik koduperenaine”? …just eesmärgiga vähendada toksiliste puhastusvahendite hulka ja tarvitada loodussõbralikumaid, mida coca kindlasti võrreldes teiste wc puhastajatega on
Kas mahlasid ei igatse?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Usun, et vähemalt algul igatseksin ise küll päris korralikult. 
Pakimahlad läksid menüüst enne, kui suhkur. Suhkur…seda on ju igal pool…valge jahu ka. Juutidel on traditsiooniline Challah küpsetamine reedeti ja ma olen nn “kibe käsi”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid oskad sa ette kujutada, mis lõhnad on seoses saiaküpsetamisega kodus
aga millega sa hambaid pesed?Pikka aega kasutasin savisegusid (savi, vesi, eeterlik õli)…Need puhastavad vaat, et liigagi hästi. Võib ka soodaga. Weledat olen proovinud.
Kosmeetika teen ise. Peale oma lemmikparfüümi….
jaanuar 17, 2011 at 7:58 e.l. #286648jrx
MemberAspartaami uuringutes, mis kahjulikku mõju näitavad nt. rottidel on kogused ikka üsna üsna suured. Kui keegi joob LIITRITE kaupa suhkruvabu karastusjooke IGA päev (ja neid inimesi on), siis võib tõesti probleeme tekkida.
jaanuar 17, 2011 at 8:03 e.l. #286649AlanBStard
ModeratorSellest on ka juttu olnud… See jook on nii tugevalt magustatud, et fosforhapet ei tunne.WC pesemise idee ei tulnud mitte tervisefriikidelt…vaid koduperenaistelt. Tead saatesari “Täiuslik koduperenaine”? …just eesmärgiga vähendada toksiliste puhastusvahendite hulka ja tarvitada loodussõbralikumaid, mida coca kindlasti võrreldes teiste wc puhastajatega on
jaanuar 17, 2011 at 8:52 e.l. #286654Aile
MemberMagushapu on ikkagi hapu. Tee astelpajumahl nii magusaks et hapet ei tunne ?
Coca cola…
…ja hetkel nad kasutavad üleüldse HFCS, mis on nii odavam kui ka magusam kui suhkur. Bon Appetit
jaanuar 17, 2011 at 9:45 e.l. #286663vs
MemberAnthea on lausa ingel!
Sidrun nõudepesumasinasse – vahva.
Aga teemasse ka…coca-cola on vastik
jaanuar 17, 2011 at 9:47 e.l. #286664