Coca-Cola Zero ja Light
- This topic has 212 replies, 76 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 29, 2008 at 10:08 e.l. #143373
ROtter
MemberKas ma olen sõnakestki öelnud, et jookske spordisaalis ? On näha, et sul pole midagi teha seal arvuti taga. Proovi leida endale veel mingi tegevus kus sa saad ennast teostada.Ma olin sinust paremal arvamusel, vabandan, et eksisin.
veebruar 29, 2008 at 11:08 e.l. #143377AlanBStard
ModeratorEt siis spordisaalis jooksmine oleks tervislikum?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui spordihoone asub linnas, eriti veel kesklinnas, kust saab õhk sinna spordihoonesse?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige kahjulikumad on tahked osakesed alla 0,1 mikromeetri. Võibolla mingi osa korjatakse ventilatsioonis välja, ehkki tühi lootus vist…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga suuremaid osakesi ikka teel tänavalt sisse välja sadeneb…
veebruar 29, 2008 at 9:33 p.l. #143459Liinu
Memberpeale kõige muude asjade coca-cola viib organismist vett välja. Nii et janu puhul on selle kasutegur 0 Jah, ta võtab ära sult sel hetkel janu tunde, kui ta ei tasakaalusta vee bilanssi organismis.
märts 1, 2008 at 12:31 e.l. #143471AlanBStard
ModeratorKofeiini abil mõtled ? Ega seda seal niipalju ka pole ?
Kohviga ei suuda selles osas keegi võistelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 1, 2008 at 4:50 p.l. #143541Taavi701
MemberMina olen ka seda kuulnud,ainult,et hamba asemel oli nael
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle jutu peale panin eelmine neljapäev testi käima, eks ole näha mis järgmiseks neljapäevaks naelast järgi jäänud on.
märts 1, 2008 at 6:30 p.l. #143543Kirsti
MemberTulge mõistusele inimesed!
Esiteks juba loogiline ju, et mingeid naelu coca ära ei kaota.
Teiseks nii hamba, naelte kui viinerite ja igasugu muu sodiga tegid need hullud seal Müüdimurdjate saates mitmeid katseid ja tulemust, nagu juba lugeda võisite siit eestpoolt, polnud mitte mingisugust. Ainus, mis hambaga juhtus, oli see, et pärast paaripäevast ligunemist muutus see kollakaspruuniks. Aga ma tahaks näha nüüd mõnda tegelast, kes seda cocat omal päevade kaupa suus loksutaks. Normaalne jooja neelab selle kohe pärast lonku võtmist ju alla. Või mis?
Pikemaajalisel kasutamisel jah võib loogiliselt hambaid kollakamaks muuta, aga seda sama teeb ka näiteks kohv.
Omale maitseb tegelikult pepsi rohkem – nii et kord-paar kuus joon 0,5-1l pepsi maxi. Aga ma näiteks kohvi ei joo üldse. Ja hambad on ilusad valged
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 1, 2008 at 7:13 p.l. #143547anelka
MemberMilleks mulle ilus figuur, onju. Parem joon piima ja mahla ning saan peale toidust saadud kalorite veel lisakaloreid nendest vedelikest. Siis ostan rasvapõletaja lootuses, et see aitab üleliigse rasva kaotada(see “pole” ju keemia).Piimas(täispiim) mina küll KALOREID ei näe, vaid toitaineid, vitamiine ja mineraale, mis meile eluks vajalik.
märts 1, 2008 at 7:37 p.l. #143549T6nu69
MemberKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )Olen proovinud ja mitte midagi ei juhtu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 1, 2008 at 7:51 p.l. #143552Hellboy
MemberJube kuum teema, aga ammu teada, et kõik toiduained on teatud kogustes kahjulikud, niiet… Ise ma gaseeritudjooke(lihtsalt ei maitse) ei joo, kui ainult siis kui midagi muud pole ja mul suva, kes mida joob, enda asi! Ja ammu teada, et kõigil on oma pahe, isegi siinsetel sportlastel suitsust kuni cocani jne., mille suhtes on mul nulltolerants, nii kaua, kui mind sellega häirima ei tulda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2011 at 10:25 p.l. #286266palmiall
Membermis arvate coca cola zero joomisest toidukordade ajal!?!? sysikaid, rasvu, kaloreid ju null, olgugi et keemia, kuid minu arvates ei tohiks see kaalu ega rasvaga midagi teha
jaanuar 15, 2011 at 12:24 e.l. #286273Nesatur
MemberEt nagu üheks toidukorraks võtad Coca-Cola Zero?
Ei tea kas on mõtet Cocat juua üldse.
See ju suht pask ja keemia.
jaanuar 15, 2011 at 1:30 e.l. #286275smack
Membermis arvate coca cola zero joomisest toidukordade ajal!?!? sysikaid, rasvu, kaloreid ju null, olgugi et keemia, kuid minu arvates ei tohiks see kaalu ega rasvaga midagi tehaMe arvame sama mida sinagi- keemia!
jaanuar 15, 2011 at 4:51 e.l. #286282Aile
Membermis arvate coca cola zero joomisest toidukordade ajal!?!? sysikaid, rasvu, kaloreid ju null, olgugi et keemia, kuid minu arvates ei tohiks see kaalu ega rasvaga midagi tehaSelle kraamiga saab WC- sid hästi puhastada ja pestitsiidina on ta ka laialt käibel, kuid torusiili te ju ei jooks?
jaanuar 15, 2011 at 8:03 e.l. #286293batmannu
MemberSelle kraamiga saab WC- sid hästi puhastada ja pestitsiidina on ta ka laialt käibel, kuid torusiili te ju ei jooks?
jaanuar 15, 2011 at 8:39 e.l. #286296protein_pets
MemberCoca-Cola Zero sisaldab aspartaami, mille organism metanooliks lagundab. See imendub aga kudedesse ja pikaajalise tarbimise esimesi kõrvalnähte võib olla silmanägemise halvenemine. Teine variant on muidugi iga Zero-ga purk õltsi ära juua, et sealne etanool metanooli molekulid enda külge seoks ja ohutult kehast välja viiks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.