Coca-Cola Zero ja Light
- This topic has 212 replies, 76 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2008 at 1:56 p.l. #143138
Aile
MemberMüüdimurdjadki testisid koolat:1) Ei tee ta hambale midagi peale selle värvi muutmise
2) Ei lahusta ta lihatükki ega vorsti
3) Ei eemalda rasva
4) Ei eemalda roostet
Ainuke efekt mis ta tõepoolest suutis, oli müntide efektiivne oksiidist puhastamine, mida ta tegi pareminigi kui metallipoleerimisvahendid.
veebruar 28, 2008 at 2:10 p.l. #143146Aile
MemberKleebin veel materjali:
Toiduvärv ammooniumsulfitkaramell
Ammooniumsulfiitkaramell ehk karamell IV. Tumepruuni kuni musta värvusega vedelik või tahke aine.
Ammooniumsulfitkaramelli valmistatakse süsivesikute (glükoosi ja fruktoosi monomeerid ja/või nende polümeerid (glükoosisiirup, sahharoos ja/või invertsiirupid)) termilisel töötlemisel koos hapete ja alustega või ilma, ammoonium- ja sulfitühendite (ammooniumhüdroksiid, ammooniumkarbonaat, ammooniumvesinikkarbonaat, ammooniumfosfaat, ammooniumsulfaat, ammooniumsulfit, ammooniumvesiniksulfit, väävlishape, kaaliumsulfit, kaaliumvesi-niksulfit, naatriumsulfit, naatriumvesiniksulfit) juuresolekul.
Happelisuse regulaator ortofosforhape
Antioksüdant. Tervist kahjustav mõju: Takistavad kaltsiumi imendumist toidust. Võivad olla osalised osteporoosi tekkimisel.
Ortofosforhape – vett pehmendav, pesutoimet suurendav, kiviseidsadestusi lahustav toime, looduses lagunevad pindaktiivsed ained – mustustlahustav toime, korrosiooni inhibiitor – kaitseb metallpindu söövituse eest.
Autode tuunimisfoorumis soovitati selle happega roostet maha võtta – päris efektiivne olevat Roll Eyes
Happelisuse regulaator naatriumdivesinikfosfaat
Ainekategooria E 339 – happesuse regulaator, sekvestrant, emulgaator, stabilisaator, veesiduja. Tervist kahjustav mõju: Takistavad kaltsiumi imendumist toidust. Võivad olla osalised osteporoosi tekkimisel.
Lõhna- ja maitseained (k.a. kofeiin)
Mis ained??? Mida Coca-Cola kompanii varjab? Tõenäoliselt on siin tegu pika nimekirjaga!
Kofeiini – Kofeiini toimete (psühhostimulatsioon) suhtesarenebtolerantsusjahabituatsioon. Abstinentsi nähud (uimasus, peavalu)on mõõdukad. Tõstab vererõhku (?), soodustab stressi jakutsub esile unetust
Magusained aspartaam
Magusaine, lõhna- ja maitsetugevdaja. Mõned inimesed võivad olla allergilised aspartaamile. Võib tekitada peavalu. Loomkatsetes on tekitanud epilepsiat. Aspartaami kõrvalmõjudest 2/3 on neuroloogilised või käitumishäitred, nagu näiteks ahistustunne, ärritustunne, masendus, unetus, pearinglemine. Epilepsia puhul ettevaatust.
Magusained atsesulfaam K
Sünteetiline magusaine, ei sisalda energiat. Tavalisest suhkrust 100…200 korda magusam. Kuna on üks uuematest suhkruasendajatest, ei teata kõrvalmõjusi
Säilitusaine naatriumbensonaat
Sünteetiline säilitusaine. Efektiivne pärmiseente, hallituste ja bakterite vastu happelises keskkonnas. Üks tavalisematest kõrvalmõjusid tekitavatest lisaainetest. Allergilist nohu põdevatest patsientidest reageerivad bensoaatidele 2,5%, astmaatikutest 12% sümptomite ägenemisega. Võib tekitada peavalu ja migreeni ning maoärritust. Arvatakse, et tõstab atoopilisse dermatiiti haigestuvatel lastel sümptomite ägenemist. Aspiriinile ülitundlikud võivad reageerida bentsoaatidele. Kassid ei talu seda ainet tõenäoliselt maksa puuduliku ainevahetuse tõttu. Ülivilgastel lastel halvendab sümptome.
Sisaldab fenüülalaniini
Fenüülalaniin on asendamatu aminohape ning ta on aminohappe türosiin eelühend. Fenüülalaniini normaalse taseme juures tunnevad täiskasvanud end hästi, fenüülalaniini tõustes aga võivad esineda käte värisemine, koordinatsiooni ehk tasakaalu häired, mõtlemis- ja keskendumishäired.
Arvamus internetis:
Arvamus: Coca-Cola jooki sisaldav kokaiin rikub inimeses oleva hormonaalse tasakaalu, luues tingimused naishormoonide vohamiseks. Eriti ohtlik on see poisslaste arengule, sest neist kasvavad tänu liigsete naishormoonide olemasolule naiselikud mehed.
Konkistadoorid püüdsid Lõuna-Ameerika hõivamisel indiaanlasi võõrutada kokalehtede närimisest, kuid see ei õnnestunud. Hiljem hakkasid vallutajad seda tegevust aga soosima, sest kokalehtede närijad on suhteliselt rõõmsameelsed, liikuvad ning ohutud neid ümbritsevatele inimestele. Kokaiin, mis esmakordselt eraldati 1844. a., on üks 14st tuntud alkaloidist, mida ekstraheeritakse igihalja kokataime (erütroksüloonkoka) lehtedest. Kokaiin on Lõuna-Ameerika kokataime peamine toimeaine. Kokaiini keemiline nimetus on bensoüülmetüülökogniin (C17H21NO4). Seda saab paremini kirjeldada kui kibedat valget lõhnatut kristalset droogi, mis pulbrilisel kujul sarnaneb veidi lumega. Kokaiin kui droog liigitatakse kesknärvisüsteemi stimulantide hulka.
Kuni 1910. aastani sisaldas kokaiini ka coca-cola, nüüd maitsestatakse seda jooki kokapõõsalehtede kokaiinivaba ekstraktiga. (tegelikult firma ärisaladusena kokaiini sellest täielikult ei eraldata, vaid jäetakse seda parasjagu niipalju, et joojal tekiks sellest joogist sõltuvus).
Autofoorum:
Lugesin kunagi ühest autoajakirjast soovitust, et kaua seisnud mootori kinni jäänud kolbide lahtisaamiseks on kõige lihtsam küünlaaugust sorts kokakoolat sisse valada. Ise pole proovinud ja vastutada ei julge.
Küll aga tean, et mainitud joogi üheks komponendiks on ortofosforhape, mis põhimõtteliselt võib küll roostega reageerida. Hambaid söövitab küll üsna edukalt.
veebruar 28, 2008 at 2:49 p.l. #143161AlanBStard
ModeratorNoh,ega need paar lisakalorit ei tee nüd kellegile miskit,maitse on küll tavakokal palju parem kui sellel light-saastalNende lisakalorite hulk sõltub joodud kogusest, ja teeb ikka küll “miskit”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mõtle oma hammaste peale ka, see pidev suhkruga üleujutamine paneb igasugu pisiloomad seal hammaste vahel lausa mõnust vigisema.
Coca Light on enamuses vesi, lisandeid on seal väga vähe. Talle pööratav tähelepanu ei ole üldse proportsioonis tema võimaliku mõjuga organismile.
Ma ei tea seal ka ühtki koostisosa, mis hormonaalsüsteemi mõjutada võiks. Enne mõjutab plastpudelist väljaligunev materjal

Ma ise joon üsna vähe, aga suvel natuke ikka läheb.
veebruar 28, 2008 at 2:50 p.l. #143162AlanBStard
ModeratorKui kellelgi on vaja hambaid söövitada, soovitan happelisi mahlasid (apelsin, õun jne). Kokaga läheb väga vaevaliselt
veebruar 28, 2008 at 2:56 p.l. #143164Andree
MemberKas keegi saadet Müüdimurdijad vaadanud on?
Nad lükkasid kõik need väited ümber ainuke millega CC hakkama sai oli mündi puhastamine.
veebruar 28, 2008 at 3:40 p.l. #143183AlanBStard
ModeratorMa tegin ise kodus seda müüdimurdjat…
veebruar 28, 2008 at 3:48 p.l. #143187topgirl17
Memberämm

ma vist pean hakka vähem cocat tarbima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sattusin sõltuvusse,millest on raske üle saada

aga peale nende textide lugemist hakkan tervislikku aint jooma
veebruar 28, 2008 at 3:51 p.l. #143189ROtter
MemberNende lisakalorite hulk sõltub joodud kogusest, ja teeb ikka küll “miskit”
Ja mõtle oma hammaste peale ka, see pidev suhkruga üleujutamine paneb igasugu pisiloomad seal hammaste vahel lausa mõnust vigisema.
Coca Light on enamuses vesi, lisandeid on seal väga vähe. Talle pööratav tähelepanu ei ole üldse proportsioonis tema võimaliku mõjuga organismile.
Ma ei tea seal ka ühtki koostisosa, mis hormonaalsüsteemi mõjutada võiks. Enne mõjutab plastpudelist väljaligunev materjal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise joon üsna vähe, aga suvel natuke ikka läheb.
Üks “spetsialist” siin paar postitust üleval pool annab isegi retsepti, kuidas suhkrust limonaadi teha.
veebruar 28, 2008 at 3:55 p.l. #143191M.M.
MemberMina olen see paha poiss kes joob pea iga päev 2 liitrit Coca Lighti ära. Mul ei ole sellest sõltuvus, ma võiksin vabalt juua ka vett aga mulle lihtsalt selle maitse meeldib. Kusjuures väga suur osa nais- ja meeskulturiste joovad cocat, eriti veel dieedi ajal. Muidugi kui võimalik siis ärge jooge seda aga mingi pahe võib ju mul olla. Pluss pool on kindlasti see, et tänu colale ma seest poolt säran : )
veebruar 28, 2008 at 4:10 p.l. #143202Samakamees
MemberAinuke asi milleks coca kõlbab on pealekaks. Nii , et ise tarbin seda vääga harva , ei maitse vapsje

M.M sul kõht valutama ei hakka juba ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2008 at 4:51 p.l. #143221Karu
MemberMina olen see paha poiss kes joob pea iga päev 2 liitrit Coca Lighti ära. Mul ei ole sellest sõltuvus, ma võiksin vabalt juua ka vett aga mulle lihtsalt selle maitse meeldib. Kusjuures väga suur osa nais- ja meeskulturiste joovad cocat, eriti veel dieedi ajal. Muidugi kui võimalik siis ärge jooge seda aga mingi pahe võib ju mul olla. Pluss pool on kindlasti see, et tänu colale ma seest poolt säran : )No eks tuleb tunnistada, tore magus jook ta ju on, kui muidu magusat lubada ei saa!
Ise tarbin ka palju ja ei tunne ennast kuidagi halvemini sellep2rast.
veebruar 28, 2008 at 5:06 p.l. #143225Existence
MemberAinuke asi milleks coca kõlbab on pealekaks. Nii , et ise tarbin seda vääga harva , ei maitse vapsje
M.M sul kõht valutama ei hakka juba ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt,muul otstarbel ei kasuta ,ja ei hakkagi kasutama
veebruar 28, 2008 at 5:23 p.l. #143226AlanBStard
Moderatorämm
ma vist pean hakka vähem cocat tarbima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sattusin sõltuvusse,millest on raske üle saada

aga peale nende textide lugemist hakkan tervislikku aint jooma

Ei tee ta sulle midagi kui suhkrut sees pole.
Muidugi roheline tee on sellele vaatamata parem.
veebruar 29, 2008 at 8:27 e.l. #143362ROtter
MemberMilleks mulle ilus figuur, onju. Parem joon piima ja mahla ning saan peale toidust saadud kalorite veel lisakaloreid nendest vedelikest. Siis ostan rasvapõletaja lootuses, et see aitab üleliigse rasva kaotada(see “pole” ju keemia).Ära võta isiklikult – see on tüüpiline näide lihtsalt, kus laidetakse mingi asi maha ja samas saadakse seda tagasi kõrvalt. Mind ajab muigama kui keegi tuleb ja räägib kuidas ta jälle elab jube tervislikult ja sööb öko tooteid jne. ning samas käib jooksmas mööda linna tänavaid kus vingugaas lööb silme eest pimedaks.
Et siis spordisaalis jooksmine oleks tervislikum?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui spordihoone asub linnas, eriti veel kesklinnas, kust saab õhk sinna spordihoonesse?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 29, 2008 at 9:59 e.l. #143372M.M.
MemberEt siis spordisaalis jooksmine oleks tervislikum?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui spordihoone asub linnas, eriti veel kesklinnas, kust saab õhk sinna spordihoonesse?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas ma olen sõnakestki öelnud, et jookske spordisaalis ? On näha, et sul pole midagi teha seal arvuti taga. Proovi leida endale veel mingi tegevus kus sa saad ennast teostada.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.