Coca-Cola Zero ja Light
- This topic has 212 replies, 76 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2008 at 9:30 p.l. #143043
AlanBStard
Moderator3 kahjulikku aspekti1. magustaja. nende kohta on igasugu kurje vandenõuteooriaid ja teaduslikke ja vähem teaduslikke uuringuid. Igatahes mõistusega inimesed väldivad võimalusel.
Mina eelistaks suhkruasendajat suhkrule, senise info põhjal.
2. hape. Sõna otseses mõttes. Originaalkokas on ju 100gr suhkrut liitris, kuidas seda siirupit juua saab, kui seda “veidi” hapumaks ei tee? dieetvariandis umbes sama. sildi peal ka kirjas, et mingi fosforhape seal sees. Sellest tulevad igasugu roostet ja hambaid ja muid asju lagundavad toimed.Kas keemiatunnis ei räägitud, mis maitse on happel ?

Hapu maitse on. Kumb on hapuma maitsega, õunamahl või koka ?
Nii et mis sa arvad, kummas on parem hambaid ja naelu hoida ?
Ja siirupist rääkides, võrdle kokat mis tahes suvaliste jookide suhkrusisaldusega. Enamikus on sama palju. Minu meelest on parem muidugi Lighti juua.
3. süsihappegaas. teine happelisust toetav komponent. uurimused ei ole ühesed, ent on tuvastatud negatiivseid mõjusid maole ja seedimisele.Ärritada võib jah. Aga alati võid välja loksutada, kui ei meeldi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2008 at 10:13 p.l. #143050SiimN
MemberKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )Kunagi ammu-ammu sai koolis siis see katse tehtud. Sai siis hammas ca. 0.25l topsi coca-cola sisse pandud ja seisis teine seal nii nädala. Päris ära ei kadunud ja üks must junn jäi pärast järgi sellest.
veebruar 27, 2008 at 10:36 p.l. #143054Agnes1h
MemberKunagi ammu-ammu sai koolis siis see katse tehtud. Sai siis hammas ca. 0.25l topsi coca-cola sisse pandud ja seisis teine seal nii nädala. Päris ära ei kadunud ja üks must junn jäi pärast järgi sellest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kust selle hamba hankisite? Hambaarstilt?! Et oli mingi hammas, mis niigi oli juba tuksis?

P.S. Teemaalgatajale: vaevalt, et see CC kasulik on. Kas pole nii, et teinekord hambad pärast coca joomist suisa krigisema hakkavad, kui neid üksteise vastu hõõruda?! Mulle küll ei tundu see tervislik. Ilmselt ikkagi puhas keemia, mis hamba peale jääb. Üks sõbranna rääkis, et oli USA-s ning jõi sealset piima, kuid see oli ka tema arvates nii kemiseeritud, et täpselt sama moodi hambad krigisesid pärast selle joomist. Jube ju!
veebruar 28, 2008 at 9:08 e.l. #143084Aile
MemberOlen kuulnud jällegi,et Coca cola ei pidavatki niikahjulik olema,kui igasugused muud limonaadid….Aga võibolla lihtsalt kuulujutt…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii kahjulik v6i naa kahjulik. …et siis, kui on ainult naa kahjulik, siis v6ib kyll??

Janu kustutamiseks on vesi, rohelised teed on ka head.
Unustage 2ra see coca. Firmal l2heb ilma teie toetava 6lata ka ylih2sti.
veebruar 28, 2008 at 9:21 e.l. #143088hehee
MemberMilleks mulle coca-cola, kui turul on piima (kodus maal muidugi ka) ja keldris mahla (mida leidub ka turul, kui ise ei viitsi teha või kui pole, millest teha)
veebruar 28, 2008 at 10:06 e.l. #143093M.M.
MemberMilleks mulle coca-cola, kui turul on piima (kodus maal muidugi ka) ja keldris mahla (mida leidub ka turul, kui ise ei viitsi teha või kui pole, millest teha)
veebruar 28, 2008 at 10:11 e.l. #143097hehee
MemberMilleks mulle ilus figuur, onju. Parem joon piima ja mahla ning saan peale toidust saadud kalorite veel lisakaloreid nendest vedelikest. Siis ostan rasvapõletaja lootuses, et see aitab üleliigse rasva kaotada(see “pole” ju keemia).Ära võta isiklikult – see on tüüpiline näide lihtsalt, kus laidetakse mingi asi maha ja samas saadakse seda tagasi kõrvalt. Mind ajab muigama kui keegi tuleb ja räägib kuidas ta jälle elab jube tervislikult ja sööb öko tooteid jne. ning samas käib jooksmas mööda linna tänavaid kus vingugaas lööb silme eest pimedaks.
Ei ma võtagi isiklikult, saan mõttest aru, aga kui piimast-mahlast tulenevad kalorid mulle liiast oleksid, siis jooksin vett, aga ikkagi mitte colat. Kasvõi siis juba sellepärast, et vesi tuleb kraanist odavamalt kätte.
veebruar 28, 2008 at 10:15 e.l. #143099matti
MemberNoh,ega need paar lisakalorit ei tee nüd kellegile miskit,maitse on küll tavakokal palju parem kui sellel light-saastal
veebruar 28, 2008 at 10:17 e.l. #143101scubamonkey
MemberDiet coke and a pizza please
Diet coke I’m on my knees
Screaming ‘Big girls you are beautiful’
veebruar 28, 2008 at 11:23 e.l. #143118Karu
MemberNoh,ega need paar lisakalorit ei tee nüd kellegile miskit,maitse on küll tavakokal palju parem kui sellel light-saastalMa ei suuda j2llegi tavalist juua..
veebruar 28, 2008 at 11:26 e.l. #143119matti
MemberMa ei suuda j2llegi tavalist juua..
Noh,mina ei armasta tegelikult kumbagi,pole juba aasta joonud,tavaliselt joon parema meelega kellukest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2008 at 11:39 e.l. #143122daman
MemberMüüdimurdjadki testisid koolat:
1) Ei tee ta hambale midagi peale selle värvi muutmise
2) Ei lahusta ta lihatükki ega vorsti
3) Ei eemalda rasva
4) Ei eemalda roostet
Ainuke efekt mis ta tõepoolest suutis, oli müntide efektiivne oksiidist puhastamine, mida ta tegi pareminigi kui metallipoleerimisvahendid.
veebruar 28, 2008 at 12:06 p.l. #143124pumper
MemberKas keemiatunnis ei räägitud, mis maitse on happel ?
veebruar 28, 2008 at 1:15 p.l. #143130SiimN
MemberNo kust selle hamba hankisite? Hambaarstilt?! Et oli mingi hammas, mis niigi oli juba tuksis?
P.S. Teemaalgatajale: vaevalt, et see CC kasulik on. Kas pole nii, et teinekord hambad pärast coca joomist suisa krigisema hakkavad, kui neid üksteise vastu hõõruda?! Mulle küll ei tundu see tervislik. Ilmselt ikkagi puhas keemia, mis hamba peale jääb. Üks sõbranna rääkis, et oli USA-s ning jõi sealset piima, kuid see oli ka tema arvates nii kemiseeritud, et täpselt sama moodi hambad krigisesid pärast selle joomist. Jube ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna mainisin ka, et see oli ammu ja ammu oli siis, kui algklassid olid. Siis kukkus neid ise välja:D
veebruar 28, 2008 at 1:24 p.l. #143133Blackdom
MemberMind ajab muigama kui keegi tuleb ja räägib kuidas ta jälle elab jube tervislikult ja sööb öko tooteid jne. ning samas käib jooksmas mööda linna tänavaid kus vingugaas lööb silme eest pimedaks.Veel hullem oleks ju see, kui lisaks vingugaasis jooksmisele veel igal muul v6imalikul viisil tervist kahjustada. Nagu mu elukaaslane vahest kysib umbes nii, et mis m6ttega sa yldse oma toitumist j2lgid, kui sa teed ilma suhkruta ei suuda juua… see ajab kyll muigama. Okei, tegin oma elukaaslasele veidi liiga, p2ris nii ta vist ei ytle, aga point j22b samaks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.