Coca-Cola Zero ja Light
- This topic has 212 replies, 76 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2011 at 9:38 e.l. #315775
Archangel
MemberJäi kunagi selline artikel silma http://news.menshealth.com/the-truth-about…oda/2011/07/07/Correlation
= CausationSee uuring on võrdväärne sellega, kui ma teen ka inimeste peal katse:
Kitarri mängimine röövib palju aega. Inimesed, kes mängivad regulaarselt kitarri ei jõua nii palju ajaliselt süüa. Seega nende kehakaal on madalam. Järeldus:
Kitarri mängimine põletab edukalt rasva ning viib madalama kehakaaluni.
Kõlab lollakalt eksole? Ja just seda see artikkel ongi. Lollakas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõik artiklist:
“When diabetic-prone rats were fed a high-fat diet with aspartame—an artificial sweetener used in diet products—they showed higher blood glucose levels (a diabetes risk factor) than those just fed a high-fat diet.”
Ja minu eelmise postituse vaste:
“I could go on, but the consenus is that aspartame is very safe for human consumption, and I have nothing against it.
Also, I should note that the rodent studies used such extreme dosages that it would be impossible for any human to ingest that amount save from walking around with an IV-drip of pure aspartame 24/7.””
—-
oktoober 4, 2011 at 9:45 e.l. #315779htilga
MemberSee uuring on võrdväärne sellega, kui ma teen ka inimeste peal katse:Kitarri mängimine röövib palju aega. Inimesed, kes mängivad regulaarselt kitarri ei jõua nii palju ajaliselt süüa. Seega nende kehakaal on madalam. Järeldus:
Aga tee katse- olen peaaegu täiesti kindel, et sa ei saa selle puhul positiivset korrelatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2011 at 2:15 p.l. #315845Kix1
MemberMul on ükskõik kui kahjulik see Coca on, mina joon seda ikka kui isu tekib. Coca Cola Zero on lemmik. Kuna teised pahed mul puuduvad, siis seda võin endale ikka lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik peab ju olema tasakaalus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2011 at 2:21 p.l. #315846htilga
MemberCorrelation
= Causation
See uuring on võrdväärne sellega, kui ma teen ka inimeste peal katse:
Kitarri mängimine röövib palju aega. Inimesed, kes mängivad regulaarselt kitarri ei jõua nii palju ajaliselt süüa. Seega nende kehakaal on madalam. Järeldus:
Kõlab lollakalt eksole? Ja just seda see artikkel ongi. Lollakas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõik artiklist:
“When diabetic-prone rats were fed a high-fat diet with aspartame—an artificial sweetener used in diet products—they showed higher blood glucose levels (a diabetes risk factor) than those just fed a high-fat diet.”
Ja minu eelmise postituse vaste:
“I could go on, but the consenus is that aspartame is very safe for human consumption, and I have nothing against it.
Also, I should note that the rodent studies used such extreme dosages that it would be impossible for any human to ingest that amount save from walking around with an IV-drip of pure aspartame 24/7.””
—-
Okei, aga kuidas on lood karamell IV’ga (E150d)? Ka seda on erinevate allikate poolt kanserogeenseks peetud.
oktoober 4, 2011 at 2:35 p.l. #315853Archangel
MemberOkei, aga kuidas on lood karamell IV’ga (E150d)? Ka seda on erinevate allikate poolt kanserogeenseks peetud.Aga näita neid allikaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole seda otseselt uurinud, aga ma olen enam-kui kindel, et sa pead puhast kemikaali sisse ajama suurtes kogustes, halbu nähte tuvastada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Aga mingeid uuringuid sellel teemal loeks hea meelega.oktoober 4, 2011 at 2:59 p.l. #315877Milehigh
MemberSisaldagu kasvõi kümmet kemikaali, joon ikka sest on kuradi hea! Eriti mingi mõnusa prae kõrvale kus on ka friikartul, või teine jumalik kooslus- hamburger ning coca cola.
Mis minuga juhtub kui ma neid söön? Kiire ja kohene surm? Ärge ajage naerma palun. Jooge isuga!
Kui elu nii ohtlik on siis lõpetage üldse elamine ära!
Võtke teadmiseks, et igasugu lihades ja asjades mida loomad farmides söövad on ka kemikaale täis. Tasakaalukust on vaja ,mitte langeda ekstreemsusteni!
Mina joon cocat korra nädalas, ning õhtul võtangi ühe kahese ligi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 5:03 e.l. #317319be4
MemberMegahea kohe kylmast rabada, kui magusaisu tuleb minu arust!! Pluss on see, et ei sisalda yleliigset suhkrut (0g) ega midagi, nii et kaloreid hoiad metsikult kokku. Maitse on aga sama mis originaalilgi, nii et kellel laps(ed) on, siis soovitaks neile ja ka endale Dieti v originaali asemel pigem Zero osta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 5:08 e.l. #317320Okk
MemberPolegi ammu coca-cola teemat olnud siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aitähh hea soovituse eest…oktoober 13, 2011 at 5:42 e.l. #317321htilga
MemberEks see kõik ole ju millegi arvelt- aspartaam, karamell IV.
Aga no sellest on siin hiljuti pikalt ja laialt arutatud ka.
oktoober 13, 2011 at 6:00 e.l. #317326JACKO
MemberMe kõik joome vahel Coca-Colat. Kui see tarbimine ei ole igapäevane ning suurtes kogustes, siis ei kujuta see ilmselt ohtu. Samas elamine ongi ebatervislik. Hingame iga päev mürke väljas sisse jne. Kuid samas ikka püüame anda endast kõik, et toituda võimalikult tervist säästvalt, et vanemas eas oleks hea tervis ja enesetunne. Seega ärge liialdage räpstoidu ning tugitoolispordiga. Tehke ikka trenni:P
oktoober 13, 2011 at 6:29 e.l. #317331htilga
MemberAga näita neid allikaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma pole seda otseselt uurinud, aga ma olen enam-kui kindel, et sa pead puhast kemikaali sisse ajama suurtes kogustes, halbu nähte tuvastada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Aga mingeid uuringuid sellel teemal loeks hea meelega.Tegelikult antud juhul ma pole teadusväljaannetesse süübinud. Need ei ole ju selliste teemade puhul alati adekvaatsed…
Ise üritan jälgida seda tabelit:
oktoober 13, 2011 at 6:33 e.l. #317332Archangel
MemberTegelikult antud juhul ma pole teadusväljaannetesse süübinud. Need ei ole ju selliste teemade puhul alati adekvaatsed…Ise üritan jälgida seda tabelit:
Oot, oot. Teadus-väljaanded pole adekvaatsed? Mis siis on adekvaatne?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Kui teadlaste poolt läbi viidud ning heaks kinnitatud ning avaldatud uuringud pole sinu arust tähtsad siis ma ei tea küll kust infot leida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle raamatu kohta ei oska midagi praegu öelda. Pole otseselt E-ainete kohta väga uurinud. Võib-olla oleks aeg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 7:01 e.l. #317333htilga
MemberOot, oot. Teadus-väljaanded pole adekvaatsed? Mis siis on adekvaatne?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Kui teadlaste poolt läbi viidud ning heaks kinnitatud ning avaldatud uuringud pole sinu arust tähtsad siis ma ei tea küll kust infot leida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Selle raamatu kohta ei oska midagi praegu öelda. Pole otseselt E-ainete kohta väga uurinud. Võib-olla oleks aeg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ükski teadusväljaanne ei produtseeri lõplikku tõde. Need on alati ümberlükatavad ning seeläbi tagatakse pidev protsess ja areng.
Kusjuures teaduslik teadmine kui selline peabki definitsiooni järgi olema falsifitseeritav ehk kummutatav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…vastasel korral ei oleks tegemist teadusteooriaga, vaid ümmarguse mulliga, mis oma analüütilisuse tõttu(st. lause, mille tõesuse määramiseks me ei pea vaatama situatsiooni välismaailmast) ei annaks meile välismaailma kohta mittemingisugust informatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2011 at 7:21 e.l. #317339Arx07
MemberMinu arust Pepsi max on igati parema maitsega kui coca zero – eriti koksi tehes.
oktoober 13, 2011 at 7:22 e.l. #317341Archangel
MemberÜkski teadusväljaanne ei produtseeri lõplikku tõde. Need on alati ümberlükatavad ning seeläbi tagatakse pidev protsess ja areng.Kusjuures teaduslik teadmine kui selline peabki definitsiooni järgi olema falsifitseeritav ehk kummutatav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…vastasel korral ei oleks tegemist teadusteooriaga, vaid ümmarguse mulliga, mis oma analüütilisuse tõttu(st. lause, mille tõesuse määramiseks me ei pea vaatama situatsiooni välismaailmast) ei annaks meile välismaailma kohta mittemingisugust informatsiooni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik õige – aga kui sa eelistad mingi indiviidi poolt kirjutatud Raamatut (milles nad võivad kirjutada ükskõik mida) teadusväljaannetes leiduvale, siis on sinu loogika veidi viltune.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teadus muutub pidevalt, seetõttu ongi tähtis pidevalt uut infot omandada ning lugeda ja lahata erinevaid uuringuid, et siis suurem pilt tükkidest kokku panna. Enamik raamatuid aga sisaldavad mingite kindlate inimeste personaalseid vaateid nendel teemadel ning nendes leiduva info väärtus ei pruugi olla sugugi adekvaatne. Tõlgendamise küsimus.
Seetõttu väga neisse usku ei panegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi siinkohal peab mainima, et ei ole antud raamatuga kursis ning ei tea, kui palju ta viiteid erinevatele uuringutele toob. Võimalik, et raamat on vägagi adekvaatne ja hästi kirjutatud. Sellegi poolest eelistan isiklikult neid uuringuid lugeda ning ise asja sisu mõista.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkasin hetkel E-aineid uurima ning eks ma annan teada, kui midagi täpsemat nende kohta rääkida oskan. Neid ju nii kuradi palju ning see võtab kõvasti aega, et enamvähemgi selgeks saada, mis võib olla kahjulik ning mis kogustes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.