Coca-Cola Zero ja Light
- This topic has 212 replies, 76 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 18, 2011 at 12:40 p.l. #286842
Aile
MemberMida Sa silmas pead? Kartulisalatit?Kartulisalat üks ainult üks võimalikest, siia tulevad juurde igasugused rosoljed, kasukad, riivitud juustuga möginad jne.
Kurk ja maasikas ja apelsin ka suurepärased veemaitsestajadOn tõesti.
Minu meheraasu lemmik on kange piparmünditee jääkuubikutega vesi.
Minule meeldib Jessentuki nr 17
jaanuar 18, 2011 at 12:47 p.l. #286846Nony
MemberMinu meheraasu lemmik on kange piparmünditee jääkuubikutega vesi.See minu suvine lemmik ka… Siis kui oma peenra pealt saab värske piparmündilehe
jaanuar 18, 2011 at 12:48 p.l. #286847Aile
MemberLastele hakkab see coca sõltuvus eriti lihtsalt külge. Ise lõpetasin ära igasuguste gaasiliste jookide koju toomise aastakese tagasi. Ning nüüd juba ei küsitagi enam kokat ega midagi säärast.. pulgakommi/kindermuna vahel ainult. Mahla ei saa ka koju vedada, haruarva, see kui ise klaaikese peale trenni juua tahaks ei tähenda, põnn jt. seda kaanima ei kipu.Ühesõnaga, mida rohkem suhrut koju vead seda rohkem seda juurde vedama hakkad.
Jooge vett.. maeitea, minuarvates parim jook ever – trennipäeval läheb ca 2-3 liitrit. Mõnus.
Õige tähelepanek. Mida rohkem suhkrut koju vead, seda rohkem juurde vedama hakkad tõesti. …ja veel üks oluline asi:
Seda võimatumalt hakkavad lapsed ennast üleval pidama. Toiduvalik mõjutab väga palju, nende aju on eriti tundlik. Siis, kui juba sugarblues käes….ei tohiks isegi karistamise peale mõelda. Milles see laps süüdi on…
jaanuar 18, 2011 at 1:32 p.l. #286850Vilps
MemberNõrgukesed olete, et ei suuda sõltuvusest vabaneda.
jaanuar 18, 2011 at 1:47 p.l. #286852jrx
MemberKartulisalat üks ainult üks võimalikest, siia tulevad juurde igasugused rosoljed, kasukad, riivitud juustuga möginad jne.Kasukas? Suurepärane ja vahva peolauatoit minu meelest. Ideaalne treeningjärgne söögikord, heeringas, hapukoor, peet, kartul ja mis sinna kõik veel käib…
Riivjuustu-peedi-küüslaugusalat – samuti väga hea toit:)
jaanuar 18, 2011 at 1:53 p.l. #286853batmannu
Memberkui keegi mainib kuskil sõna salat, siis tulevad mul silmade ette kohe pildid värskest salatist, juurvijad jne. Ja ma olen 100% kindel, et enamus mõtleb salati puhul samamoodi..
Samas, kasukas on hea ja seal on palju mõnusaid asju sees, kahjuks ei viitsi seda ise teha.
jaanuar 18, 2011 at 3:20 p.l. #286861soomusk
MemberKasukas? Suurepärane ja vahva peolauatoit minu meelest. Ideaalne treeningjärgne söögikord, heeringas, hapukoor, peet, kartul ja mis sinna kõik veel käib…Riivjuustu-peedi-küüslaugusalat – samuti väga hea toit:)

Rimi köögist saab sellise kiirtoidu 23 EEKi eest (~350g). Peedi peab ise juurde mõtlema.
Koostis: õrnsoola heeringafilee 24%, keedetud kartul, sibul, kanamuna, till, hapukoor.
100 g toodet sisaldab energiat 146 kcal, valke 7,2 g, süsivesikuid 10,2 g, rasvu 6,1 g.
jaanuar 18, 2011 at 3:36 p.l. #286863gmaster
MemberÕige tähelepanek. Mida rohkem suhkrut koju vead, seda rohkem juurde vedama hakkad tõesti. …ja veel üks oluline asi:Seda võimatumalt hakkavad lapsed ennast üleval pidama. Toiduvalik mõjutab väga palju, nende aju on eriti tundlik. Siis, kui juba sugarblues käes….ei tohiks isegi karistamise peale mõelda. Milles see laps süüdi on…
Huvitav on see, et kui ma minimaalselt suhkrut tarbin ja siis piimašokolaadi võtan, siis on juba 3 ruudu peal selline tunne, et rohkem ei jaksa. St suhkru-tundlikkus ja taluvus langeb.
Aga kui veidi aega tarbida rohkem suhkrut, siis tõesti tõuseb drastiliselt ka selle taluvus, tekib lausa vajadus:)
jaanuar 18, 2011 at 4:51 p.l. #286872Nony
MemberHuvitav on see, et kui ma minimaalselt suhkrut tarbin ja siis piimašokolaadi võtan, siis on juba 3 ruudu peal selline tunne, et rohkem ei jaksa. St suhkru-tundlikkus ja taluvus langeb.Aga kui veidi aega tarbida rohkem suhkrut, siis tõesti tõuseb drastiliselt ka selle taluvus, tekib lausa vajadus:)
Tõitsa õige
jaanuar 18, 2011 at 5:16 p.l. #286876ROtter
MemberSüües kasvab isu
jaanuar 18, 2011 at 5:26 p.l. #286877Aile
MemberHuvitav on see, et kui ma minimaalselt suhkrut tarbin ja siis piimašokolaadi võtan, siis on juba 3 ruudu peal selline tunne, et rohkem ei jaksa. St suhkru-tundlikkus ja taluvus langeb.Aga kui veidi aega tarbida rohkem suhkrut, siis tõesti tõuseb drastiliselt ka selle taluvus, tekib lausa vajadus:)
Kui pikka aega alkoholi mitte tarbida siis ka tolerants langeb…kui aga jälle harjutama hakata…
jaanuar 18, 2011 at 5:47 p.l. #286884Archangel
MemberKui pikka aega alkoholi mitte tarbida siis ka tolerants langeb…kui aga jälle harjutama hakata…
“>Sellepärast ongi mõnus harva tarvitada.
Kaif seda suurem. Paar õlle nädalas omandab hoopis teise tunde, kui see ongi ainult kokkupuude alkoholiga. Iga nädalavahetus ennast umbe tõmmates ei paku need paar õlle enam suurt midagi inimesele.
Minu jaoks on peale rasket trenni teinekord üks õlu lihtsalt kirjeldamatu nauding. Tunda kohe kuidas stress haihtub ning keha lihtsalt kaifib.
jaanuar 18, 2011 at 8:46 p.l. #286906Nesatur
MemberMina ei joo cokat enamasti sellepärast, et see muudab hambad nagu kuidagi kuivaks.
Aastas 5 korda joon max, aga nüüd püüan vähendama hakata.
Kui siis Sprite.
jaanuar 18, 2011 at 9:10 p.l. #286909Acqua
MemberMõistan Archangel’i iganädalasi (õlle)naudinguid toitumise koha pealt. Olgu see mis tahes, vahel peab vaimule ka vaheldust ja mõnu pakkuma, mitte 100& toitumiskavas kinni olema.
Selle kuivade hammaste koha peal: sa mõtled vist seda, et hambad selliseks krudisevaks muutuvad kui kokku hõõruda? See peaks olema just happe mõju hammaste. Seetõttu soovitatakse selliseid aineid pigem mustade hammastega tarbida, kui mikroobide kiht kenasti ees on ja emailile aine nii lähedale ei sattu.
jaanuar 18, 2011 at 9:54 p.l. #286914AlanBStard
Moderator…ja see Mina on siis kibe käsi tualettide küürimises?Ära tule väidetega, et hapet on cocas vähe või midagi taolist…. Coca on juba omad laboritevälised katsetused selle koha pealt edukalt läbinud.
Võibolla töötab suhkur, hape jne…. Mind ausalt öeldes isegi ei huvita, miks ta tualette hästi puhastab.
Ma olen kibeda käega keemik
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.