Skip to main content

Coca-Cola Zero ja Light

Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » Coca-Cola Zero ja Light

Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 213 total)
  • Autor
    Postitused
    Aile
    Member

Mida Sa silmas pead? Kartulisalatit?

Kartulisalat üks ainult üks võimalikest, siia tulevad juurde igasugused rosoljed, kasukad, riivitud juustuga möginad jne.

Kurk ja maasikas ja apelsin ka suurepärased veemaitsestajad

On tõesti.

Minu meheraasu lemmik on kange piparmünditee jääkuubikutega vesi.

Minule meeldib Jessentuki nr 17

Nony
    Member

Minu meheraasu lemmik on kange piparmünditee jääkuubikutega vesi.

See minu suvine lemmik ka… Siis kui oma peenra pealt saab värske piparmündilehe

Aile
    Member

Lastele hakkab see coca sõltuvus eriti lihtsalt külge. Ise lõpetasin ära igasuguste gaasiliste jookide koju toomise aastakese tagasi. Ning nüüd juba ei küsitagi enam kokat ega midagi säärast.. pulgakommi/kindermuna vahel ainult. Mahla ei saa ka koju vedada, haruarva, see kui ise klaaikese peale trenni juua tahaks ei tähenda, põnn jt. seda kaanima ei kipu.

Ühesõnaga, mida rohkem suhrut koju vead seda rohkem seda juurde vedama hakkad.

Jooge vett.. maeitea, minuarvates parim jook ever – trennipäeval läheb ca 2-3 liitrit. Mõnus.

Õige tähelepanek. Mida rohkem suhkrut koju vead, seda rohkem juurde vedama hakkad tõesti. …ja veel üks oluline asi:

Seda võimatumalt hakkavad lapsed ennast üleval pidama. Toiduvalik mõjutab väga palju, nende aju on eriti tundlik. Siis, kui juba sugarblues käes….ei tohiks isegi karistamise peale mõelda. Milles see laps süüdi on…

Vilps
    Member

Nõrgukesed olete, et ei suuda sõltuvusest vabaneda.
    jrx
    Member

Kartulisalat üks ainult üks võimalikest, siia tulevad juurde igasugused rosoljed, kasukad, riivitud juustuga möginad jne.

Kasukas? Suurepärane ja vahva peolauatoit minu meelest. Ideaalne treeningjärgne söögikord, heeringas, hapukoor, peet, kartul ja mis sinna kõik veel käib…

Riivjuustu-peedi-küüslaugusalat – samuti väga hea toit:)

batmannu
    Member

kui keegi mainib kuskil sõna salat, siis tulevad mul silmade ette kohe pildid värskest salatist, juurvijad jne. Ja ma olen 100% kindel, et enamus mõtleb salati puhul samamoodi..

Samas, kasukas on hea ja seal on palju mõnusaid asju sees, kahjuks ei viitsi seda ise teha.

soomusk
    Member

Kasukas? Suurepärane ja vahva peolauatoit minu meelest. Ideaalne treeningjärgne söögikord, heeringas, hapukoor, peet, kartul ja mis sinna kõik veel käib…

Riivjuustu-peedi-küüslaugusalat – samuti väga hea toit:)

163.jpg

Rimi köögist saab sellise kiirtoidu 23 EEKi eest (~350g). Peedi peab ise juurde mõtlema.

Koostis: õrnsoola heeringafilee 24%, keedetud kartul, sibul, kanamuna, till, hapukoor.

100 g toodet sisaldab energiat 146 kcal, valke 7,2 g, süsivesikuid 10,2 g, rasvu 6,1 g.

gmaster
    Member

Õige tähelepanek. Mida rohkem suhkrut koju vead, seda rohkem juurde vedama hakkad tõesti. …ja veel üks oluline asi:

Seda võimatumalt hakkavad lapsed ennast üleval pidama. Toiduvalik mõjutab väga palju, nende aju on eriti tundlik. Siis, kui juba sugarblues käes….ei tohiks isegi karistamise peale mõelda. Milles see laps süüdi on…

Huvitav on see, et kui ma minimaalselt suhkrut tarbin ja siis piimašokolaadi võtan, siis on juba 3 ruudu peal selline tunne, et rohkem ei jaksa. St suhkru-tundlikkus ja taluvus langeb.

Aga kui veidi aega tarbida rohkem suhkrut, siis tõesti tõuseb drastiliselt ka selle taluvus, tekib lausa vajadus:)

Nony
    Member

Huvitav on see, et kui ma minimaalselt suhkrut tarbin ja siis piimašokolaadi võtan, siis on juba 3 ruudu peal selline tunne, et rohkem ei jaksa. St suhkru-tundlikkus ja taluvus langeb.

Aga kui veidi aega tarbida rohkem suhkrut, siis tõesti tõuseb drastiliselt ka selle taluvus, tekib lausa vajadus:)

Tõitsa õige

ROtter
    Member

Süües kasvab isu
    Aile
    Member

Kui pikka aega alkoholi mitte tarbida siis ka tolerants langeb…kui aga jälle harjutama hakata…

Archangel
    Member

Kui pikka aega alkoholi mitte tarbida siis ka tolerants langeb…kui aga jälle harjutama hakata… <_<“>

Sellepärast ongi mõnus harva tarvitada.

Kaif seda suurem. Paar õlle nädalas omandab hoopis teise tunde, kui see ongi ainult kokkupuude alkoholiga. Iga nädalavahetus ennast umbe tõmmates ei paku need paar õlle enam suurt midagi inimesele.

Minu jaoks on peale rasket trenni teinekord üks õlu lihtsalt kirjeldamatu nauding. Tunda kohe kuidas stress haihtub ning keha lihtsalt kaifib.

Nesatur
    Member

Mina ei joo cokat enamasti sellepärast, et see muudab hambad nagu kuidagi kuivaks.

Aastas 5 korda joon max, aga nüüd püüan vähendama hakata.

Kui siis Sprite.

Acqua
    Member

Mõistan Archangel’i iganädalasi (õlle)naudinguid toitumise koha pealt. Olgu see mis tahes, vahel peab vaimule ka vaheldust ja mõnu pakkuma, mitte 100& toitumiskavas kinni olema.

Selle kuivade hammaste koha peal: sa mõtled vist seda, et hambad selliseks krudisevaks muutuvad kui kokku hõõruda? See peaks olema just happe mõju hammaste. Seetõttu soovitatakse selliseid aineid pigem mustade hammastega tarbida, kui mikroobide kiht kenasti ees on ja emailile aine nii lähedale ei sattu.

AlanBStard
    Moderator

…ja see Mina on siis kibe käsi tualettide küürimises?

Ära tule väidetega, et hapet on cocas vähe või midagi taolist…. Coca on juba omad laboritevälised katsetused selle koha pealt edukalt läbinud.

Võibolla töötab suhkur, hape jne…. Mind ausalt öeldes isegi ei huvita, miks ta tualette hästi puhastab.

Ma olen kibeda käega keemik

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 151 through 165 (of 213 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.