Skip to main content

Coca-Cola Zero ja Light

Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » Coca-Cola Zero ja Light

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 213 total)
  • Autor
    Postitused
    Arnold
    Member

Sellest videost võiks siis järeldada, et kui cocat juua, siis jää ja sidruniga on kõige ohutum
    gmaster
    Member

Magushapu on ikkagi hapu. Tee astelpajumahl nii magusaks et hapet ei tunne ?
    Aile
    Member

Kust sa seda minu postistitusest välja lugesid??? <_<“>

Väga tubli! Eks ma isegi tea, mis maitselise ollusega tegemist on!

Archangel
    Member

Kogu selle jutu peale lähen ja kraban endale ühe külma… ei ole veel otsustanud kumma. Aga vahet pole. Nauding on nauding. post-7558-1295278154_thumb.jpgpost-7558-1295278047_thumb.jpg

soomusk
    Member

Ajasite mulle ka isu peale, võtsin õhtusöögi kõrvale klaasitäie Zerot.

ROtter
    Member

Nõrgukesed olete, et ei suuda sõltuvusest vabaneda.

AlanBStard
    Moderator

Karboniseerimine maskib ka päris hästi

Lahtunud limonaadi oled ikka joonud?

Lapsena meeldis lahtunud limonaad. Hapu ei olnud neist küll ükski.

Aga isegi kui ta oleks sama hapu nagu õunamahl, ei oleks see happelisus mingi probleem.

Kui tahate, otsige aspartaamist probleeme.

AlanBStard
    Moderator

Ütleb kes?
    Aile
    Member

Mina
    batmannu
    Member

…ja see Mina on siis kibe käsi tualettide küürimises?

Ära tule väidetega, et hapet on cocas vähe või midagi taolist…. Coca on juba omad laboritevälised katsetused selle koha pealt edukalt läbinud.

Võibolla töötab suhkur, hape jne…. Mind ausalt öeldes isegi ei huvita, miks ta tualette hästi puhastab.

millised need laborivälised katsed on? :/

ja miks sa nii närvi selle peale lähed kui kellelegi coca maitseb?

(ei midagi isiklikku, ei võitle, ei nori, ei ülbitse jne)

Aile
    Member

millised need laborivälised katsed on? :/

ja miks sa nii närvi selle peale lähed kui kellelegi coca maitseb?

(ei midagi isiklikku, ei võitle, ei nori, ei ülbitse jne)

Seda on kasutatud vastavatel eesmärkidel ja puhtusefriikkide poolt heaks kiidetud. Naistel on paraku rohkem nii intuitsiooni kui ka ratsionaalset mõtlemist.

Emotsioonid panete te küll ise juurde.

Miks üleüldse midagi öelda? Kus viga näed laita, seal tule ja aita…

Eestimaalaste tervis ei ole mulle küll ükskõik, eriti veel kui mul on väga hea võrdlusvõimalus USA näol. Me ei pea kõike omal nahal ju katsetama hakkama?

…ja võib ka väita, et Eestis saavad tulemused olema hullemad kui US is. Miks? Meie tavatoitumine ei kannata eriti kriitikat nii või naa. Mida Eestis süüakse salati nime all? Me oleme võimelised oma “salatitega” igasuguse seedekulgla kinni toppima. Vaadake, kui kiiresti meie inimesed närtsivad.

Paneme siia veel mõne nõmeda amerikaniseerumise otsa?

Valgust on meil vähem, toortoitu on meil vähem, stressi on meil rohkem (eestimaalased teevad kõige enam Euroopas öötööd). Kuskilt on vaja neid auke hakata lappima.

viki667
    Member

Lastele hakkab see coca sõltuvus eriti lihtsalt külge. Ise lõpetasin ära igasuguste gaasiliste jookide koju toomise aastakese tagasi. Ning nüüd juba ei küsitagi enam kokat ega midagi säärast.. pulgakommi/kindermuna vahel ainult. Mahla ei saa ka koju vedada, haruarva, see kui ise klaaikese peale trenni juua tahaks ei tähenda, põnn jt. seda kaanima ei kipu.

Ühesõnaga, mida rohkem suhrut koju vead seda rohkem seda juurde vedama hakkad.

Jooge vett.. maeitea, minuarvates parim jook ever – trennipäeval läheb ca 2-3 liitrit. Mõnus.

hehee
    Member

Mida Eestis süüakse salati nime all?

Mida Sa silmas pead? Kartulisalatit?

Nony
    Member

Lastele hakkab see coca sõltuvus eriti lihtsalt külge. Ise lõpetasin ära igasuguste gaasiliste jookide koju toomise aastakese tagasi. Ning nüüd juba ei küsitagi enam kokat ega midagi säärast.. pulgakommi/kindermuna vahel ainult. Mahla ei saa ka koju vedada, haruarva, see kui ise klaaikese peale trenni juua tahaks ei tähenda, põnn jt. seda kaanima ei kipu.

Ühesõnaga, mida rohkem suhrut koju vead seda rohkem seda juurde vedama hakkad.

Jooge vett.. maeitea, minuarvates parim jook ever – trennipäeval läheb ca 2-3 liitrit. Mõnus.

Laste tervise huvides ei osta ka meie enam mahla, rääkimata siis cocadest jmt <_<“>

jrx
    Member

Kurk ja maasikas ja apelsin ka suurepärased veemaitsestajad

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 213 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.