Coca-Cola Zero ja Light
- This topic has 212 replies, 76 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2008 at 4:19 p.l. #1533
Anonüümne
GuestNii, sõbranna on kaalujälgija ja viimasel ajal kaanib päevast-päeva coca-cola lighti, see mis ainult 0,4 kcal 100ml kohta sisaldab.
On ka endale see kalori vaene jook meeldima hakanud, aga mõned laidavad selle joogi jube maha

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas seegi oskaks siin öelda, mis seal light variandis nii jubedat on, mida selle kaua aegne tarbimine teha võib? Saan aru, et seal nn terve Mendelejevi tabel sees on
Aga see ei paista tervist eriti mitte mõjutada olevat.Väga tänulik kui keegi teab. Olen sama erinetatest naistekatest küsinud, aga pole arukat vastust saanud.
veebruar 27, 2008 at 4:20 p.l. #142887matti
MemberSeal kasutatakse suhkruasendajaid,mis teatavasti pole tervisele just kõige paremad
veebruar 27, 2008 at 4:24 p.l. #142890Amarillo
MemberNii, sõbranna on kaalujälgija ja viimasel ajal kaanib päevast-päeva coca-cola lighti, see mis ainult 0,4 kcal 100ml kohta sisaldab.On ka endale see kalori vaene jook meeldima hakanud, aga mõned laidavad selle joogi jube maha

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas seegi oskaks siin öelda, mis seal light variandis nii jubedat on, mida selle kaua aegne tarbimine teha võib? Saan aru, et seal nn terve Mendelejevi tabel sees on
Aga see ei paista tervist eriti mitte mõjutada olevat.Väga tänulik kui keegi teab. Olen sama erinetatest naistekatest küsinud, aga pole arukat vastust saanud.
ASPARTAAM ehk MÜRK
veebruar 27, 2008 at 4:50 p.l. #142919Existence
MemberKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )
veebruar 27, 2008 at 4:51 p.l. #142920Samakamees
MemberNii, sõbranna on kaalujälgija ja viimasel ajal kaanib päevast-päeva coca-cola lighti, see mis ainult 0,4 kcal 100ml kohta sisaldab.On ka endale see kalori vaene jook meeldima hakanud, aga mõned laidavad selle joogi jube maha

Mu vanaisal rikkus see mao nii ära , et jube.
veebruar 27, 2008 at 4:51 p.l. #142921Amarillo
MemberKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )see vist ainult originaali puhul, 42 tl suhkrut 0.5l cocas teeb oma töö…
veebruar 27, 2008 at 5:01 p.l. #142926matti
MemberKui see just õige jutt on siis : Kalla coca -cola klaasi ja pane sinna sisse näiteks hammas ,hommikuks seda enam pole. (ise pole proovind aga sõber kunagi proovis )Mina olen ka seda kuulnud,ainult,et hamba asemel oli nael
veebruar 27, 2008 at 5:02 p.l. #142928Amarillo
MemberMina olen ka seda kuulnud,ainult,et hamba asemel oli nael
veebruar 27, 2008 at 5:03 p.l. #142930Existence
MemberMina olen ka seda kuulnud,ainult,et hamba asemel oli nael
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TOHOHH kui ta isegi naela läbi pureb siis ma keelaks küll selle joogi ära ,kui see vaid minu teha oleks.
Aga eriti ei tahaks uskuda seda
peab ise järele proovimaveebruar 27, 2008 at 5:07 p.l. #142934arrow
MemberCoca-Cola eemaldab edukalt ka roostet:D Nii, et paned metallist asja, millel on rooste peal, ööseks Coca-Colasse likku ja hommikuks on rooste imekombel kadunud:D
veebruar 27, 2008 at 5:08 p.l. #142935Henritamm
MemberCoca-Cola eemaldab edukalt ka roostet:D Nii, et paned metallist asja, millel on rooste peal, ööseks Coca-Colasse likku ja hommikuks on rooste imekombel kadunud:DSuurte asjade puhul läheb kalliks.
veebruar 27, 2008 at 5:09 p.l. #142936Amarillo
Membercoca-cola pidev tarbimine tekitab “coca-coal” kõhu
veebruar 27, 2008 at 5:12 p.l. #142939arrow
MemberEi tea, kas ikka läheb suurte asjade puhul kalliks. Mõnikord on poodides päris soodsa hinnaga Coca-Cola nelipakid müügil ja nendega saab tavaliselt mingi nänni ka kaasa:D
veebruar 27, 2008 at 5:12 p.l. #142940Karu
MemberEks koolaga on see asi ikka kunstainetes, mida ta sisaldab. Enamasti k6ik E-d.
Teatud kogus tervisele liiga ei tee, aga see teatud kogus on suhteliselt v2ike.
0,5 liitrit ei peaks iga p2ev tarbima… aga no mida mina siin yldse r22gin. M6ni p2ev kulub teda yle kahe liitrigi.

Aga rooste vastu aitab kyll h2sti!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oma eelmise tsikli velgedel katsetasin!veebruar 27, 2008 at 5:30 p.l. #142949vaher
MemberE-dest rääkides… Tahaks teada, millised neist kui kahjulikud on jne. Otsingusse “e-d” panemisest ei aita. Keegi aitaks otsida või vastaks siin, kui kahjulik mingi number on?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.