Skip to main content

Casein 1

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Casein 1

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    hugo boss
    Member

kuna olen kasutanud ise saturit julgen soovitada ainult saturit. celltechi pole kasutanud. saturit jätkub kauemkas kaa. aga celltech on kaa purakas. endise treeningkaaslane sai sellega biitsepsijõudu umbes kahe nädalaga ligi kümme kg otsa. kangiga tõsted seistes. kurat koguaeg sa küsid. proovi ära. äki suslle ei mõju üldse. iga inimesed on ju erinevad.

kiid rock
    Member

kuidas seda noxi tarbitakse, kuuridena või pidevalt aga kui võtmise lõpetad kas siis võib-olla märgata veits taandarengut?

hugo boss
    Member

arvan et küll jah. sest satur 8 lõpetamisel tekkis märgatav tagasiminek ja saturis on kaa midagi laadset sees. ma ostisn neid 5 tükki juhul kui peaks neil selat otsa saama mine tee mis kõik juhtuda võib. hästi elame jah.

bacardi
    Member

se nox on nagu kuur jah, et 180 tabletti sees, iga päev sööd 6 hommikul tühja kõhupeale 3 ja pooltundi enne lõunasööki 3 tablat

eints
    Member

no nüüd on Nitro-Tech ja Satur 8 tellitud, eks näis millal kaup kohale jöuab, sest kaupa pole veel Fitleris olemas, ei tea millal jöuab. Eks USA-st on pikk maa tulla ka

hugo boss
    Member

welcone to club

eints
    Member

nonii, tundub, et lõpuks hakkavad Muscletechi tooted eestimaa poole jõudma, just sain kirja, et huiljemalt neljap. ööseks on kraam eestis. Juhhhhuuuuuuu

hugo boss
    Member

ma sain kah. sa pole ainus kes ootab. aga tegelikult tahtisnin hoopis seda öelda et ikka welcome to club mitte welcone to club nagu ennem ütlesin.

eints
    Member

Ok Hugo Boss

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.