Skip to main content

calisthenics ehk treening keharaskustega

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » calisthenics ehk treening keharaskustega

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist ja head uut aastat!

Soovin hakata tegelema keharaskustega treeninguga. Põhjus – töö iseloom ei võimalda regulaarselt jõusaali jõuda. Samuti ei ole eesmärgiks massi kasvatada (kaalun 76kg, vanus 27a), vaid saavutada sitke ja hea väljanägemisega keha.

Hetkel kuulub harjutuskavasse erinevad kätekõverdused ja lõuatõmbed (kodus lõuatõmbekang olemas), samuti on kasutada 15 kg hantel (päris ilma raskusteta vast ei saa?) ning istessetõusud. Treenin 3-4 korda nädalas 20 min. Söön väiksemate portsude kaupa 4-5 korda päevas. Aeg-ajalt käin ujumas/jooksmas/ergomeetriga aerutamas.

Kas saaksin midagi kasulikku lisada oma treeningkavasse? Mis toiduainetele peaksin rõhku panema, hetkel söön ka üsna palju linnuliha, kodujuustu ja mune, peaks nende kogust vast vähendama? Kas on mingit kasulikku treeningvahendit, mida peaksin lisaks muretsema?

Olen üsna algaja, väga matsu ei jaga ja kardan vigu teha. Kõik kes alaga tegelevad või asjast midagi jagavad – mida peaksin veel teadma/tegema? Tänud nõuannete eest!

Marxengel
    Member

Veeb on täis seda teemat. Tuubist kuni spetsialiseerunud saitideni.

Hea ja õige suund!

Kang08
    Member

Alakehale midagi…..nt.ühel jalal kükid,väljaasted…….

rennu21
    Member

Väljas jooksmised, mänguväljalutel, turnikatel lõuatõmbed, surumised, jalgade tõsted. Ma ise samas tehnikas trenni teen ja ei saa öelda, et tulemust ei oleks. Olen ka kaalult alla 70 mis on 174pikkuse juures. Väljas lisaks keharaskusele leiab kive mida tõsta, heita, autorehvid sammuti surumiseks, tõstmiseks, endajärel lohistamiseks jooksul. Ütleme nii, “sky is the limit”

Need mu enda ajaviiteks filmitud.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.