BUSSIGA TARTUST TALLINNASSE 16.OKTOOBRIL!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » BUSSIGA TARTUST TALLINNASSE 16.OKTOOBRIL!
- This topic has 65 replies, 22 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2010 at 7:38 e.l. #20895
vend vähk
ModeratorNiisiis, enne veel kui sukeldun netiavarustesse ja hakkan seda teemat ajama, pöördun siinolijate poole palvega. Nimelt 16. oktoobril toimuvad teadaolevalt Tallinnas, Salme kultuurikeskuses Eesti meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis. Fittest Tartu spordiklubist läheb võistlema 8-9 sportlast ja neil on kindlasti kaasas ka tuttavaid- lähedasi. Lisaks läheb Tartust välja veel teisigi delegatsioone. Seoses sellega pöördun siinviibijate poole, kes teavad mõnda tuttavat bussijuhti vähemalt 20-kohalise bussiga, et Tartu rahvas saaks õigeks ajaks kaalumisele ja ettevalmistusi tegema hakata. Tallinnas, Salme kultuurikeskuse juures peame olema hiljemalt 16.oktoobri hommikul kl 10:30 ajal. Tartust väljasõit oleks siis kl 08:00 kesklinnast. Tagasi Tallinnast kl 20:00 ajal.
Palun aidake, kellel on tutvuseid:
Buss(mitme kohaline?):
Kütusekulu:
Bussijuhi palk:
Pakkumised teha hiljemalt selle nädala reedeks 08.oktoobriks 2010. Parim pakkuja saab selle tööotsa.
Võite oma ettepanekutest siin märku anda ja samuti minu e-maili aadressile: vendv@hot.ee
Tartu noored ei taha jalgsi Tallinnasse minna!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2010 at 10:35 e.l. #278026-TANK-
MemberNo kui paar päeva varem hakata jooksma saaks kindlasti veel viimase teravuse vormile anda ja viimase vee veel välja higistada….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2010 at 11:39 e.l. #278033naksitrall
MemberNo kui paar päeva varem hakata jooksma saaks kindlasti veel viimase teravuse vormile anda ja viimase vee veel välja higistada….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>koomik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2010 at 6:38 p.l. #278079vend vähk
ModeratorÜks põnev pakkumine saadeti minu postkasti. Ootan veel pakkumisi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2010 at 4:41 e.l. #278098Aile
MemberÜks põnev pakkumine saadeti minu postkasti. Ootan veel pakkumisi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki saad selle pakkumise mulle sõnumina saata… Uurin siis väheke edasi, kas ma leian midagi paremat. Ise ma sellelt teenida ju ei kavatse…
oktoober 5, 2010 at 6:17 e.l. #278109vend vähk
ModeratorTere!
Panen siis siia üles selle ühe kirja, mis minu postkasti saabunud on ja igaüks saab iseseisvalt kalkuleerida, milliseid võimalusi nende tutvusringkonnas on ja võib ka suuremat bussi pakkuda. Kui hind sobib siis lööme käed!
Kiri siis selline:
Tere!
Lugesin teie abipalvet fitness.ee foorumis ja pakun välja sellise võimaluse, et saaksite endale 16-oktoobriks 20-e kohalise väikebussi. Selle bussiga Tallinnasse ja tagasi sõit läheks kokku maksma 2000 krooni, ehk siis täis bussiga 100 krooni sinna ja tagasi. Olgu märgitud, et tavalise kiirliini bussiga oleks ühe otsa hind 125-150 kr, mis teeb edasi-tagasi hinnaks 250-300 kr. Bussijuht eraldi tasu ei soovi, kuna ta peab sellel päeval nagunii pealinnas viibima ja õhtul siis tagasi Tartusse Teile sobival ajal.
Lugupidamisega,
oktoober 5, 2010 at 7:35 e.l. #278127PT London
MemberTere!Panen siis siia üles selle ühe kirja, mis minu postkasti saabunud on ja igaüks saab iseseisvalt kalkuleerida, milliseid võimalusi nende tutvusringkonnas on ja võib ka suuremat bussi pakkuda. Kui hind sobib siis lööme käed!
Kiri siis selline:
Tere!
Lugesin teie abipalvet fitness.ee foorumis ja pakun välja sellise võimaluse, et saaksite endale 16-oktoobriks 20-e kohalise väikebussi. Selle bussiga Tallinnasse ja tagasi sõit läheks kokku maksma 2000 krooni, ehk siis täis bussiga 100 krooni sinna ja tagasi. Olgu märgitud, et tavalise kiirliini bussiga oleks ühe otsa hind 125-150 kr, mis teeb edasi-tagasi hinnaks 250-300 kr. Bussijuht eraldi tasu ei soovi, kuna ta peab sellel päeval nagunii pealinnas viibima ja õhtul siis tagasi Tartusse Teile sobival ajal.
Lugupidamisega,
hea pakkumine, liiga hea…ma kahtlustan,et kirp laseb teid kuhugile metsa s6idutada,ettevaatust!
oktoober 5, 2010 at 7:59 e.l. #278131vend vähk
Moderatorhea pakkumine, liiga hea…ma kahtlustan,et kirp laseb teid kuhugile metsa s6idutada,ettevaatust!Kirp on uus eesti maffia!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2010 at 8:01 e.l. #278132Aile
MemberTere!Panen siis siia üles selle ühe kirja, mis minu postkasti saabunud on ja igaüks saab iseseisvalt kalkuleerida, milliseid võimalusi nende tutvusringkonnas on ja võib ka suuremat bussi pakkuda. Kui hind sobib siis lööme käed!
Kiri siis selline:
Tere!
Lugupidamisega,
Uurisin asja ja tõesti pakkumine on hea. Minu parim variant oli peaaegu et poole suurem.
Kas sellesse bussi on ka vabu kohti ja kus on kokkusaamine?
Kirp on uus eesti maffia!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp kõrvaldab konkurente…
oktoober 5, 2010 at 8:59 e.l. #278147Sarge
MemberKas sellesse bussi on ka vabu kohti ja kus on kokkusaamine?Räägi Kirbuga, tema teab palju kohti vabaks jääb.
oktoober 5, 2010 at 10:40 e.l. #278178vend vähk
ModeratorKindlasti ootan veel pakkumisi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2010 at 1:33 p.l. #278201trash
Member2000 kr Tln-Tartu-Tln ehk 5 kr/km. mõtetu oodata, sest sellest paremat pakkumist ei saa.
kindlasti vaadake enne buss üle, sest sellise hinnaga sõitvaid “transpordivahendeid” ei saa reeglina nimetada bussideks ja veel vähem kõlbavad nad inimeste veoks.
vabandust, kui tegin pakkujale liiga ja ta pakub seda reisi sponsorluse korras.
oktoober 5, 2010 at 2:18 p.l. #278204vend vähk
Moderator2000 kr Tln-Tartu-Tln ehk 5 kr/km. mõtetu oodata, sest sellest paremat pakkumist ei saa.kindlasti vaadake enne buss üle, sest sellise hinnaga sõitvaid “transpordivahendeid” ei saa reeglina nimetada bussideks ja veel vähem kõlbavad nad inimeste veoks.
Selles suhtes, et võimalik, et bussijuht peab sellel päeval bussiga nagunii Tallinnasse (tehnoülevaatus, mida iganes) minema ja siis kui keegi veel toetab ka seda ettevõtmist, siis miks mitte?
Igal juhul ootame veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2010 at 2:27 p.l. #278206Sarge
Member2000 kr Tln-Tartu-Tln ehk 5 kr/km. mõtetu oodata, sest sellest paremat pakkumist ei saa.kindlasti vaadake enne buss üle, sest sellise hinnaga sõitvaid “transpordivahendeid” ei saa reeglina nimetada bussideks ja veel vähem kõlbavad nad inimeste veoks.
No, peaasi, et kohale jõuaksime.
oktoober 5, 2010 at 2:49 p.l. #278211Djud
MemberMõtlesin kaua aga võin pakkuda ka luksusteenust, nimelt olen selle bussiga transportinud meie aja suurimaid kuulsuseid peenetele üritustele nii Hollywoodis kui ka Lõuna-Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Esitlen Teile rõõmsameelset suksut ,kel nimeks Tibu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .

Luksuslik kabiin ,kus võib nautida põhjamassaazi võlusid enne lahingut laval.

Samuti ei puudu nahkinterjöör ka kõige nõudlikumale kliendile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.