BSN tooted
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » BSN tooted
- This topic has 22 replies, 12 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Lev.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2010 at 6:57 p.l. #248490
gmaster
MemberMeile, mitte kulturistidest jõusaalikülastajatele pole kindlasti selliseid BSNi ja Musceltechi imetooteid vaja. Piisab tavaliselt vadakuvalgust ja süsivesikutest, luksus lubab siis kreatiini, beta alaniini, bcaa-d ja zma-d. Ja on rohkem kui küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Njaa eriti luksuslik siis:) aasta aega ainult valku lisaks söönud ja bcaa viimati aasta tagasi:P. Still breathing.
jaanuar 9, 2010 at 7:34 p.l. #248497savi_
MemberNiisama lahmimisele vahelduseks pakun ka mõned omapoolsed kogemused, millest mingeid järeldusi teha.
Mina võtsin koos Volumaize ja No-explode. Nii nagu BSNi juhised ette nägid. No-xplode ca 2.5 kulpi ja Volumaize ca 2 kulpi oli (vist). Rahaliselt mind ei kottinud hind, tahtsin kindluse mõttes omal nahal ära proovida, mida suured turundusjuhid kokku lubanud on.
Esialgu tundus, et suht AWESOME toode … seejuures Volumaize oli ilgelt magus ja No-xplode suht rõvedalt hapukas. Hiljem, kui tooted otsa lõppesid, tundus aga, et Beta-alanine ja kreatiin annavad
täpselt sama hea tulemuse ja väike tauriin/kofeiin/guarana ei ole ka mingi “magic” Üllatus üllatus.. mõlemad tooted sisaldavad just täpselt neid asju + hunnik erguteid (b-vitamiin, tauriin etc) Ehk siis sain kinnitust väitele, et suhteliselt overpriced tooted on. Samas ei salga, et sel perioodil sündisid minu jaoks ka mõningad rekordid, aga ei julge absoluutselt väita, et BSNil sellega miskit pistmist oli. Väike Waxy maize abiks ehk? Arenen siiani !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitus sulle.
Hoia oma raha alles. Osta pigem potsik beta-alaniini , korralik kreatiin ja kui “erguteid” vajad, siis ka neid on saada. Kokku saad umbes 1,5 korda odavamalt , kordades kauem kestva kombo ning
sihikindla treenimise puhul ei tohiks ka tulemused tulemata jääda.
BSN, Muscletech jms hästi turustatud asjad = suhteliselt räige raha maha viskamine…me elame ikkagi Euroopas, kus kõik mis kuidagi “ägedalt” mõjuda võiks ühtlasi ka keelatud on. Seda tasub meeles pidada !
jaanuar 9, 2010 at 7:37 p.l. #248498savi_
MemberNjaa eriti luksuslik siis:) aasta aega ainult valku lisaks söönud ja bcaa viimati aasta tagasi:P. Still breathing.Mees kes on kahe jalaga maapeal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Äge.jaanuar 9, 2010 at 7:41 p.l. #248500gmaster
MemberHoia oma raha alles. Osta pigem potsik beta-alaniini , korralik kreatiin ja kui “erguteid” vajad, siis ka neid on saada. Kokku saad umbes 1,5 korda odavamalt , kordades kauem kestva kombo ningsihikindla treenimise puhul ei tohiks ka tulemused tulemata jääda.
Ma nii kindlalt ei soovitaks beetakat, kreatiini ja “erguteid”, oleneb ikka inimesest ja treenitusest.
Viimase lausega olen aga nõus.
jaanuar 9, 2010 at 7:49 p.l. #248506savi_
MemberMa nii kindlalt ei soovitaks beetakat, kreatiini ja “erguteid”, oleneb ikka inimesest ja treenitusest.Viimase lausega olen aga nõus.
Nojah. Kõik käib põhimõttel, kas on ikka vaja. Aga kuna jutt käib juba BSNi “megatoodete” ostmisest, siis ma pigem pakkusin omalt poolt odavama ja kindlama lahenduse.
jaanuar 9, 2010 at 7:55 p.l. #248510Shox72
MemberIgastahes otsin No-xplode ja no mina ei kurda. Trenni viitsisin raudselt rohkem teha. Jõudu tuli iga nädal juurde kohe märgatavalt, suht mahe pump oli ka.
Kui saaks siis ostaks raudselt edaspidigi. Volumaize koha pealt, siin maksab 1200 kr. enamvähem, sportlabis 695 kr., kes siin ennist küsis kogust ja mõtles osta, siis teab kust odavamalt saada.
jaanuar 10, 2010 at 5:46 e.l. #248559Arx07
MemberIgastahes otsin No-xplode ja no mina ei kurda. Trenni viitsisin raudselt rohkem teha. Jõudu tuli iga nädal juurde kohe märgatavalt, suht mahe pump oli ka.Kui saaks siis ostaks raudselt edaspidigi. Volumaize koha pealt, siin maksab 1200 kr. enamvähem, sportlabis 695 kr., kes siin ennist küsis kogust ja mõtles osta, siis teab kust odavamalt saada.
Eks need pulbrid vaimselt motiveerivadki rohkem trenni tegema, sest siis on Sul lootuse dja ootused üles kruvitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga ei tegelikult No-Xplode pidis uht Ok kraam jah olema, Gaspari Superpump 250 kiidetaksse suts rohkem, kuid ise pole veel sattunud kumbagi proovima…jaanuar 10, 2010 at 7:51 e.l. #248569Lev
MemberNjaa NO Explode mõjub tõesti hästi. Eriti kasu on neist toodetest dieedi ajal, kui pump on nigel. Siis saad oma kaifi ikka trennist kätte.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.