BSN N.O.-Xplode™ & BSN Nitrix™
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » BSN N.O.-Xplode™ & BSN Nitrix™
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
Kristjan-Johannes Konsap.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2010 at 5:45 p.l. #19745
tereummikust
MemberSooviks siis tagasisidet antud toodetele: BSN N.O.-Xplode™ & BSN Nitrix™
Plaanis on endale üks neist soetada lähiajal, kuid ei suuda otsustada, kumba võtta ja kas üldse võtta? Olen lugenud mitmest kohast, kus neid tooteid kiidetakse taevani, kuid sellegipoolest sooviksin natuke usaldusväärsemat informatsiooni inimestelt, kes on ehk kumbagi neist juba proovinud?
Panen ühe lõigu ka, millist informatsiooni mujalt olen saanud:
BSN on Nitrix’is™ ära kasutanud ühe viimaste aegade suurima avastuse toidulisandite vallas – molekuli NO (avastus on pärjatud Nobeli preemiaga 1998 aastal), mis edendab lihaskasvu ning muudab silmnähtavalt su keha. Nitrix’iga™ saavutatavad tulemused muudavad tervet põlvkonda ja mis peamine, selle uue läbimurdelise toote puhul ei ole tegemist hormoonpreparaadiga.juuli 26, 2010 at 7:03 p.l. #271872airmax27
MemberKasutan juba teist kuud No-Xplode ja olen rahul. Trennieelse ergutina toimib igatahes väga hästi ja trennis annad endast maksimumi.
juuli 26, 2010 at 7:19 p.l. #271873gmaster
MemberKasutan juba teist kuud No-Xplode ja olen rahul. Trennieelse ergutina toimib igatahes väga hästi ja trennis annad endast maksimumi.Olen ka proovinud ja see efekt tal tõesti oli.. samas soovitaks seda mõistusega kasutada, kuna tekib mõnes mõttes sõltuvus–ilma selleta ei suudeta enam “normaalselt” trenni teha.
juuli 26, 2010 at 8:44 p.l. #271885haubits
MemberEitea, tegin nädal ilma trenni ja polnud väga vigagi.
No-Xplode endalgi riiulil olemas ja kõik omadused tunduvad head olevat. Maitse on meeldiv, hind oli ok ja toimib ka julgeks väita (etiketil nimekiri niikuinii jube pikk). Ega nad isegi ütlevad, et peale paari-kolme kuud teha kuu aega pausi, samas soovitatakse kasutada IGA päev. Mina joon ikkagi ainult enne trenni.
juuli 27, 2010 at 6:25 e.l. #271886tereummikust
MemberVastukaja põhjal, mis ma olen siiani saanud (siit ja sealt), arvan, et esimese asjana proovin ära Nitrixi (180tbl) ja peale seda väike paus ning siis alles NO-Explode.
Tänud vastukaja eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2010 at 8:28 e.l. #271893PT London
MemberMa soovitaksin sul proovida üks annus, nii tegin ise ja olen väga õnnelik, kuna no ex keeras mul seedimise pea 24h täitsa sassi, ma pole vist kunagi nii palju wc külastanud…teised tüübid lepivad olukorraga, aga ma ei suudaks nii 5x nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2010 at 9:14 e.l. #271856haubits
MemberMa soovitaksin sul proovida üks annus, nii tegin ise ja olen väga õnnelik, kuna no ex keeras mul seedimise pea 24h täitsa sassi, ma pole vist kunagi nii palju wc külastanud…teised tüübid lepivad olukorraga, aga ma ei suudaks nii 5x nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult on see individuaalne ja lõviosa sellelaadseid juhte saab kirjutada koffeiini kraesse.
No-Xplodes peaks olema 100mg per annus, mis pole väga palju, aga mitte ka vähe. Kuna mina muidu kohvitaja pole, siis on üsna selgelt tunda, kuidas mõjuma hakkab peale joomist.
Painavat kõhulahtisust pole, aga eks ta vähe ebaselgemaks võib võtta mõneks hetkeks või mitte kohvifanaatikutel tugevamalt siis. Minul midagi oluliselt normist erinevat ta esile ei kutsu.
juuli 27, 2010 at 9:37 e.l. #271899Amarillo
MemberTegelikult on see individuaalne ja lõviosa sellelaadseid juhte saab kirjutada koffeiini kraesse.No-Xplodes peaks olema 100mg per annus, mis pole väga palju, aga mitte ka vähe. Kuna mina muidu kohvitaja pole, siis on üsna selgelt tunda, kuidas mõjuma hakkab peale joomist.
Painavat kõhulahtisust pole, aga eks ta vähe ebaselgemaks võib võtta mõneks hetkeks või mitte kohvifanaatikutel tugevamalt siis. Minul midagi oluliselt normist erinevat ta esile ei kutsu.
200g per annuk, ja enne trenni ma võtan 1,5-2 = 300-400mg
juuli 27, 2010 at 10:15 e.l. #271903haubits
MemberOlen varem jõudnud samade arvudeni:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=953488
http://www.noxplodereviews.com/how-much-ca…s-in-no-xplode/
…ehk siis peaks ikkagi olema 100mg. Mitte, et see midagi muutma peaks.
Päevane soovitatav piir on 350mg juures.
Muidugi taaskord on näha müügimeeste nippe – methylxanthine on põhimõtteliselt koffeiin ent lihtsalt vahvama nimega.
Mis puudutab nitrixi, siis pole küll väga kursis mis seal on või olema peaks, ent natuke arginiini juttu:
http://forum.bodybuilding.com/showpost.php…amp;postcount=1
(Ei tasu lasta end heidutada bb.com lingist, tegu on ikkagi teadusartiklite kokkuvõtetega, ilmselt PubMed’st ja mujalt)
juuli 27, 2010 at 11:06 e.l. #271908tereummikust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mul oli sarnane olukord kreatiiniga, kui esimest korda laadima hakkasin, oli ikka päris palju wc vahet jooksmist, kuid 2-3 päevaga harjus ära ja edaspidised laadimised on täitsa probleemivabad olnud. Ka hetkel kasutan kreatiini igapäevaselt, vabadel 5g ja trennipäevadel 10g ja praegu on kõik korras!
Kohveiiniga mul probleeme ei tohiks olla, olen vana sõltlane. Tarvitan 2-3 tassi päevas ja olen kohvi joonud regulaarselt juba üks 6 aastat vähemalt, mis minu vanuse (20) juures on üsna tubli saavutus.
Eks ma ostan Nitrixi tabletid ära ja loomulikult proovin esialgu, kui ikka põhja täitsa ära lööb alt, tuleb asi maha müüa ja karmi tõe ja kahjumiga leppida!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud vastukaja eest!
juuli 27, 2010 at 4:18 p.l. #271928PT London
MemberTegelikult on see individuaalne ja lõviosa sellelaadseid juhte saab kirjutada koffeiini kraesse.No-Xplodes peaks olema 100mg per annus, mis pole väga palju, aga mitte ka vähe. Kuna mina muidu kohvitaja pole, siis on üsna selgelt tunda, kuidas mõjuma hakkab peale joomist.
Kui võrrelda no exi ja reflexi tri matrix evo, siis mõlemas on koffeiin, siis reflexi tootega ma probleemi ei täheldanud! Ja olen koffeiini 300mg kapslites ka kunagi võtnud ja kõik ok!
Aga olen end ise “nõrgaks” söönud, kuna toitumine on väga puhas ja 90% öko.
juuli 27, 2010 at 5:36 p.l. #271933Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo Xplode pole ise vist kasutanud, aga kuulu järgi üpris asjalik trennieelne eelkõige “pump-toode”. Trennieelseid erguteid on kindlasti tugevamaid, aga pump-tootena ei tohiks Xplode paha olla. Tegu siis lühidalt öeldes trennieelse ergutiga, et trennis rohkem jõudu ja parem verevarustus oleks.
Nitrixit olen võtnud, see ei sisalda kofeiini ega muid selliseid erguteid. Tegu samuti verevarustust parandava lisandiga, aga kuna seda võetakse 3x päevas, parandab see pigem üleüldist verevarustust ja toitainete juurdevoolu lihasesse ka puhkeajal. Sisaldab ka kreatiini niiet piisavalt pika kuuri puhul hakkab ka jõunäitajaid suurendama. Annab siis pigem pideva “pumbatuse”. Lihas on koguaeg kuidagi rohkem verd täis.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.