BRUTAL FX
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » BRUTAL FX
- This topic has 20 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
taliindrek.
-
AutorPostitused
-
juuni 14, 2009 at 4:03 p.l. #202136
Amarillo
MemberKui pole algaja, siis alla 18 pole mõtet ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see on sellepärast et, kui oled 18, siis vastutad ise oma otsuste eest, sest kanged tooted võivad su tervise pu*tsi keerata , alla 18 nutad emale pärast, aga kui 18 siis juba omavastutus.
isegi pakendi peal on kirjas et alla 18 ei soovitata/keelatud – keegi ei taha vastutada, kui saad südamerabanduse vms
juuni 14, 2009 at 4:58 p.l. #202144noPAINnoGAIN
Membersee on sellepärast et, kui oled 18, siis vastutad ise oma otsuste eest, sest kanged tooted võivad su tervise pu*tsi keerata , alla 18 nutad emale pärast, aga kui 18 siis juba omavastutus.isegi pakendi peal on kirjas et alla 18 ei soovitata/keelatud – keegi ei taha vastutada, kui saad südamerabanduse vms
Kui Xplode nüüd vastavalt juhendile tarbida siis pole seal nagu küll midagi erilist, mis su tervisele võiks hakata…Pigem võib saada südamerabanduse juues kohvit või energiajooki. Oled sa amarillo seda üldse proovinud? kui ainult toote kirjeldust vaatad siis seal ikka reklaamilist möla ka päris palju.
juuni 14, 2009 at 5:55 p.l. #202147juuni 14, 2009 at 6:12 p.l. #202149taliindrek
Membersee on sellepärast et, kui oled 18, siis vastutad ise oma otsuste eest, sest kanged tooted võivad su tervise pu*tsi keerata , alla 18 nutad emale pärast, aga kui 18 siis juba omavastutus.isegi pakendi peal on kirjas et alla 18 ei soovitata/keelatud – keegi ei taha vastutada, kui saad südamerabanduse vms
Ei soovitata ja keelatakse väga paljusi asju, aga ikka tehakse ja ei sure keegi sellepärast. Surema hakatakse ehk sellepärast, kui seda ülepeakaela sisse endale ahmitakse. See, et ma seda endale osta tahan ja pealegi millist ültse on juba minu probleem ja kurtma ei hakka ma mitte seda emale, vaid tean ise mis ma teen. Pigem siis juba kuulda, mis spetsialit sellest arvab, aga siiski arvan, et teen nagu ise õigeks pean jms.. Omad allikad on ka siiski, kust saada infot jpm sellest
juuni 16, 2009 at 6:12 e.l. #202417krut949
MemberEi soovitata ja keelatakse väga paljusi asju, aga ikka tehakse ja ei sure keegi sellepärast. Surema hakatakse ehk sellepärast, kui seda ülepeakaela sisse endale ahmitakse. See, et ma seda endale osta tahan ja pealegi millist ültse on juba minu probleem ja kurtma ei hakka ma mitte seda emale, vaid tean ise mis ma teen. Pigem siis juba kuulda, mis spetsialit sellest arvab, aga siiski arvan, et teen nagu ise õigeks pean jms.. Omad allikad on ka siiski, kust saada infot jpm sellestEi ole spetsialist, kuid eile proovisin ära. õnneks olen suur kohvitarbija, seega kofeiin “killerpauku” ei pannud, aga… 1) tekitas pumba, mis kestis ka 1,5 tundi peale trenni, 2) kuigi olin enne trenni pisut väsinud (vähene magamine), võttis pildi üliselgeks ning andis energiat 3) mõju kestis kuni magamaminekuni – kahjuks ei tahtnud voodis und tulla (tauriin 2g per serving) 4) tekitas tunde nagu oleksin olnud “laksu all”. Ehk siis, kes arvab, et ta organism peab sellele paugule vastu, siis üks väga tugev trennieelne vahend.
juuni 16, 2009 at 8:02 e.l. #202451taliindrek
MemberEi ole spetsialist, kuid eile proovisin ära. õnneks olen suur kohvitarbija, seega kofeiin “killerpauku” ei pannud, aga… 1) tekitas pumba, mis kestis ka 1,5 tundi peale trenni, 2) kuigi olin enne trenni pisut väsinud (vähene magamine), võttis pildi üliselgeks ning andis energiat 3) mõju kestis kuni magamaminekuni – kahjuks ei tahtnud voodis und tulla (tauriin 2g per serving) 4) tekitas tunde nagu oleksin olnud “laksu all”. Ehk siis, kes arvab, et ta organism peab sellele paugule vastu, siis üks väga tugev trennieelne vahend.Ja mis lisand see oli, mida sisse võtsid?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.