BRUTAL FX
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » BRUTAL FX
- This topic has 20 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
taliindrek.
-
AutorPostitused
-
juuni 8, 2009 at 8:35 p.l. #17111
taliindrek
MemberKas keegi on juba seda proovinud ning mida too asjast arvab?
Mul selline imelik kahtlus, või küsimus veel, et ega see nagu energiajook pole, mis sõltuvust tekitab??
juuni 8, 2009 at 8:51 p.l. #200973Kermo
MemberMina olen proovinud, ma üldiselt olen päris palju trennieelseid jooke tarbinud. Kuna ma vahetult ennem ( enne trenne) võtsin BSN NO IXPOLDEt, siis läksin sellele üle ja see mõjus tugevamini. Üle ei tohi üldiselt doseerida, pärast on kaua sihuke südame puperdamine jne…
Ma ükskord panin korraliku kulbi ja võtsin veel 2 või 3 kofeiini tabletti ka sisse, siis oli hull olla küll, kartsin et ” keps läheb kotti”
A muidu soovitaksin, ise plaanin nüüd proovida TRÜCKi.
Ära siis alguses kindlasti üle 3/4 mõõtekopsiku võta.
juuni 8, 2009 at 8:52 p.l. #200976Amarillo
MemberBeeta-alaniin 4.0g
AAKG 4.0g
Tri-kreatiin-malaat 3.75g
Kreatiinmonohüdraat 3.5g
L-tsitrulliin-malaat 3.0g
Tauriin 2.0g
L-fenüülalaniin 1.5g
L-türosiin 1.5g
Vitamiin C 0.5g
Magneesiumtsitraat 0.5g
Kofeiin 0.2g
täiesti hea kompott enne trenni, ma panen ka kohveiini,tauriini,betat,kreatiini enne trenni – täitsa hea paugu annab + muidugi seal on sees AAKG, mis annab hea pumba enne trenni, igati korralik lisand enne trenni
36 korraks jagub ja 640 eek , alla 20 on üks pauk – täitsa mõitlik hind minumeelest
aga see on ikkagi mõeldud pikema staaziga treenijale, algajatele küll ei soovita killerpauku , eiriti kui kohveiini vastu tundlik, siis südamega kellad
kohveiin ja AAKG võivad sõltuvbust põhjustada, aga kui mõistus korras siis pole midagi
juuni 8, 2009 at 9:22 p.l. #200982noPAINnoGAIN
MemberMina olen proovinud, ma üldiselt olen päris palju trennieelseid jooke tarbinud. Kuna ma vahetult ennem ( enne trenne) võtsin BSN NO IXPOLDEt, siis läksin sellele üle ja see mõjus tugevamini. Üle ei tohi üldiselt doseerida, pärast on kaua sihuke südame puperdamine jne…Ma ükskord panin korraliku kulbi ja võtsin veel 2 või 3 kofeiini tabletti ka sisse, siis oli hull olla küll, kartsin et ” keps läheb kotti”
A muidu soovitaksin, ise plaanin nüüd proovida TRÜCKi.
Ära siis alguses kindlasti üle 3/4 mõõtekopsiku võta.
Mm peaksin ka siis Xplodele vahelduseks seda proovima, hind paistab sama olevat. Eiselti kraamiga tegu muidu ?
juuni 9, 2009 at 5:13 p.l. #201132taliindrek
MemberKuidas nende kogus muidu on? Mis raha eest ning kui palju seda saab?
juuni 9, 2009 at 5:20 p.l. #201135noPAINnoGAIN
MemberKuidas nende kogus muidu on? Mis raha eest ning kui palju seda saab?No keskmiselt selline normaalse hinnaga 900g pakk ongi mingi 600-700kr, ning nagu amarillo ennem ütles siis saab kusagil 35-40 servingut sellest.
juuni 9, 2009 at 5:58 p.l. #201143vend vähk
ModeratorTartu Fitshopis on see lisand saadaval. Olen proovinud ja laksas hästi küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2009 at 7:00 p.l. #201156taliindrek
MemberTartu Fitshopis on see lisand saadaval. Olen proovinud ja laksas hästi küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Śooviks ehk seda tellida, Tartu liiga kaugel minule
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2009 at 7:09 p.l. #201157Amarillo
MemberŚooviks ehk seda tellida, Tartu liiga kaugel minule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.eiselt.ee , rävala 18 tallinas sportshaci poes
juuni 14, 2009 at 2:09 p.l. #202110taliindrek
MemberMis nimega ja milline lisand on teie arvates parim? Sooviksin tellida, ehk soovitate, mida olete proovinud ja mis teie arvates parim.
juuni 14, 2009 at 2:14 p.l. #202113Amarillo
Memberparimaid kindlasti on NOX-explode, aga kindlasti mitte algajatele ja muidumeestele
heaks komboks on eieltis jõukombi
juuni 14, 2009 at 2:25 p.l. #202114taliindrek
Memberparimaid kindlasti on NOX-explode, aga kindlasti mitte algajatele ja muidumeesteleheaks komboks on eieltis jõukombi
Ei pea ennasta algajaks. Olen jõusaaliga tegelenud juba 2-aastat ning osaltki kauem, kui mõni ..
Samas see, et olen noorem ja mitte täiskasvanu, siis on ütlejaid, et ma ei peaks seda kasutama, aga ma ei näe põhjust, miks mitte?! Ma võin, aga oleks soovitatav veidi vähem tarbida on Minu arvamus.
juuni 14, 2009 at 2:25 p.l. #202116taliindrek
Memberparimaid kindlasti on NOX-explode, aga kindlasti mitte algajatele ja muidumeesteleheaks komboks on eieltis jõukombi
Ei pea ennasta algajaks. Olen jõusaaliga tegelenud juba 2-aastat ning osaltki kauem, kui mõni ..
Samas see, et olen noorem ja mitte täiskasvanu, siis on ütlejaid, et ma ei peaks seda kasutama, aga ma ei näe põhjust, miks mitte?! Ma võin, aga oleks soovitatav veidi vähem tarbida on Minu arvamus.
juuni 14, 2009 at 2:40 p.l. #202120Amarillo
MemberEi pea ennasta algajaks. Olen jõusaaliga tegelenud juba 2-aastat ning osaltki kauem, kui mõni ..Samas see, et olen noorem ja mitte täiskasvanu, siis on ütlejaid, et ma ei peaks seda kasutama, aga ma ei näe põhjust, miks mitte?! Ma võin, aga oleks soovitatav veidi vähem tarbida on Minu arvamus.
alla 18 pole mõttet
juuni 14, 2009 at 3:36 p.l. #202129taliindrek
Memberalla 18 pole mõttetKui pole algaja, siis alla 18 pole mõtet ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.