Britney 1200 kalorit päevas…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Britney 1200 kalorit päevas…
- This topic has 15 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
oks.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2009 at 8:16 p.l. #17980
marjasha
MemberKas sellise kaloraazi juures igapäevane karm trenn veidi enesepiinamise moodi ei tundu? Juba baasainevahetus peaks ju palju suurem olema…
august 13, 2009 at 8:20 p.l. #213238taliindrek
Memberei usu, kahtlane:P
august 13, 2009 at 8:52 p.l. #213248Mart Muru
MemberLootsin, et phelpsi 12 000 tuleb ära ikka
august 13, 2009 at 8:59 p.l. #213250Bulletproof
Membersama hästi võin mina elu24 anonüümseks ajakirjanikuks hakata ja öelda, et Ronnie Colemani päevane kaloraaz on 2999…
august 13, 2009 at 9:17 p.l. #213260-AJ-Styles
MemberHeh, ma lõunaks sõin kaloreid oma mitu tuhatXD
august 14, 2009 at 5:08 e.l. #213278Bonsuna
MemberMiks ei, vabalt võib olla 1200, oluline on see millest see 1200 koosneb. Meilgi siin olnud selliseid naisaktiviste kes sellist kaloraazi enesepiinamiseks peavad, Ise aga samas ennast usinalt treenivad ja omastarust dieedil istuvad, et polstrist lahti saada. Mis aga visuaalsel vaatamisel küll erilist tulemust pole andnud. Esimesel võimalusel aga sellelaadseid artikleid lugedes pistavad pasundama, et appi kui hull, inimene tapab ennast ära. 1200 kalorit päevas ei lõpe kindlasti surmaga, paljude puhul ei esine sellise kaloraazi puhul mingeid negatiivseid kõrvalmõjusid KUI SEE 1200 KOOSNEB VASTAVAS VAHEKORRAS TOITAINETEST. Inimesed on erinevad, ärge unustage, seda esiteks, erinev on füüsiline aktiivus, kasv, ainevahetustüüp jne jne.
/siin keegi kommis, et sõi just lõunaks vms, 2000 kalorit, palju õnne! Ma küsin et milleks? Arvad, et kasvad niimoodi ennast täis toppides kiiremini, saad äkki tugevamaks kiiremini? Essugi, peagi lohiseb tagumik mööda maad järgi ja põsed on nagu amstril. Tevislikust organismi seisundist on aga asi väga kaugel. Eestis lihtsalt pole sellisel tasemel raskejõustiklast, (mis iganes ala tegijat) kes 2000kalorit endale ühe söögikorraga sisse vändates põrsaks ei muuduks peagi.
OK, nüüd ütleb see 2000 kalori vend, et ega ta iga söögikord ei söögi ehk niipalju. Veelkord palju õnne talle, sest sellest 2000 kalorist rändab vähemalt pool kindlasti sitamajja ja allesjäänud poolest pool nahavahele. (laias laastus). Ülejäänud söögikorrad aga on ehk paremal juhul norm kalorsusega aga kui koostis vähegi paigast ära on siis on selle mehe areng küll vägagi nutune. Nojah, ise ta seda kindlasti ei arva, eriti veel nüüd kus tema toitumist kritiseerida julgesin. Pigem on vastuväide selline, et ta areneb imehästi ja on suurepärases vormis. Terve see foorum on täis tarkureid kes jahuvad baasainevahetusest ja õigest kaloraazist, vahel on mõni isegi kulturismilavale jõudnud kuid kahjuks pole tal näidata seal midagi olnud. Puha paras seebimaterjal.
august 14, 2009 at 5:29 e.l. #213280Lexusl
MemberMiks ei, vabalt võib olla 1200, oluline on see millest see 1200 koosneb. Meilgi siin olnud selliseid naisaktiviste kes sellist kaloraazi enesepiinamiseks peavad, Ise aga samas ennast usinalt treenivad ja omastarust dieedil istuvad, et polstrist lahti saada. Mis aga visuaalsel vaatamisel küll erilist tulemust pole andnud. Esimesel võimalusel aga sellelaadseid artikleid lugedes pistavad pasundama, et appi kui hull, inimene tapab ennast ära. 1200 kalorit päevas ei lõpe kindlasti surmaga, paljude puhul ei esine sellise kaloraazi puhul mingeid negatiivseid kõrvalmõjusid KUI SEE 1200 KOOSNEB VASTAVAS VAHEKORRAS TOITAINETEST. Inimesed on erinevad, ärge unustage, seda esiteks, erinev on füüsiline aktiivus, kasv, ainevahetustüüp jne jne./siin keegi kommis, et sõi just lõunaks vms, 2000 kalorit, palju õnne! Ma küsin et milleks? Arvad, et kasvad niimoodi ennast täis toppides kiiremini, saad äkki tugevamaks kiiremini? Essugi, peagi lohiseb tagumik mööda maad järgi ja põsed on nagu amstril. Tevislikust organismi seisundist on aga asi väga kaugel. Eestis lihtsalt pole sellisel tasemel raskejõustiklast, (mis iganes ala tegijat) kes 2000kalorit endale ühe söögikorraga sisse vändates põrsaks ei muuduks peagi.
OK, nüüd ütleb see 2000 kalori vend, et ega ta iga söögikord ei söögi ehk niipalju. Veelkord palju õnne talle, sest sellest 2000 kalorist rändab vähemalt pool kindlasti sitamajja ja allesjäänud poolest pool nahavahele. (laias laastus). Ülejäänud söögikorrad aga on ehk paremal juhul norm kalorsusega aga kui koostis vähegi paigast ära on siis on selle mehe areng küll vägagi nutune. Nojah, ise ta seda kindlasti ei arva, eriti veel nüüd kus tema toitumist kritiseerida julgesin. Pigem on vastuväide selline, et ta areneb imehästi ja on suurepärases vormis. Terve see foorum on täis tarkureid kes jahuvad baasainevahetusest ja õigest kaloraazist, vahel on mõni isegi kulturismilavale jõudnud kuid kahjuks pole tal näidata seal midagi olnud. Puha paras seebimaterjal.
august 14, 2009 at 7:37 e.l. #213306Aile
MemberJah, peale sellist kirja mõtlekisn ikka kohe mitu korda järele( nende TARKURITE asemel ), ennem kui hakkan nö. tarkka juttu ajama.Aga kindlasti leidub ikka ja jälle neid, kes arvavad, et nad teavad toitumisest kõike. Minu meelest on see ikka väga suur vastutus ka , siin sõna võtta toitumisteemadel. Nii, et mõelge ennem järgi TARKURID
august 14, 2009 at 7:44 e.l. #213309Lexusl
MemberYritad maailma parandada?
august 14, 2009 at 8:08 e.l. #213315Jackie
Membersiin keegi kommis, et sõi just lõunaks vms, 2000 kalorit, palju õnne! Ma küsin et milleks? Arvad, et kasvad niimoodi ennast täis toppides kiiremini, saad äkki tugevamaks kiiremini? Essugi, peagi lohiseb tagumik mööda maad järgi ja põsed on nagu amstril. Tevislikust organismi seisundist on aga asi väga kaugel.Siinkohal meenub üks saade, kus näidati üht meest, kes pidi meeletuid koguseid ära sööma, et kaal üldse säiliks. Kahjuks kaloraaži ei mäleta, aga see oli väga-väga suur ja pani imestama (muidugi mitte Phelpsi kaloraaž
august 14, 2009 at 12:13 p.l. #213386maxcar
Memberkui tema 1200 sööb päevas siis ma söön 2 korda rohkem kui tema
august 14, 2009 at 9:00 p.l. #213494Peyote
MemberMulle Britney meeldib lõpsepõlve iidol ja nii(ise olen 21)aga see et ta ennast näljutab on kahtlane jah,aga loodame et ta teeb
ta teab mida teeb.võibolla sööb siis päevas ühe korra.minu tädi on muidu ühe prantslasega abielus ning neil on selline
komme,et söövad päevas ühe korra,kellaeg on suhteline vb kell 13.00 ehk kell üks päeval.ja söövad terve poti täie
spagette või midagi muud ikka väga väga palju.aga tädi pole üldse ülekaaluline,tädimees natukene.nii,et ega see
ükskord päevas söömine tervisele ei olegi hea,aga ju see on kah pranstlastele siis meelepärane.Britney vb sööb siis kah päevas
ühekorra arvatavasti muidugi vähem kui mu tädi ja tädimees.
august 14, 2009 at 9:53 p.l. #213501Xero
Memberkui tema 1200 sööb päevas siis ma söön 2 korda rohkem kui tema
august 14, 2009 at 10:06 p.l. #213505Aimuu
Member1200 on vähe küll, aga no andku minna.
august 15, 2009 at 6:22 p.l. #213579fri3
Member1 Seriuos massi sheik sisse ja aitab küll:D
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.