Borrelioos
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Borrelioos
- This topic has 33 replies, 12 voices, and was last updated 8 years tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2011 at 1:49 p.l. #285429
Aile
MemberNojah, aga huvitav et siis nii lühike kuur määrati..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ütlen ausalt, ma ei mäleta… võibolla oli 7. Tavakuur…1997 oli mul operatsioon, siis sain. Ma tean lihtsalt, et ei olnud 21 nagu mulle nüüd määrati….topelt annus+21 päeva. Borrelioosiga on nad ka kuude viisi ant all. Intravenoosselt jne.
Noorena ei olnud puugid üldse teemaks. Nõmmemetsas ikka sattus neid käe või jala peale. Sai ise noaga eemaldatud. Nüüd on vist see nakkus nii levinud puukide seas. Kusagilt vist lugesin 40..50% on nakatunud?Kuidas oli…paadid puust ja mehed raudsed?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Helistasin üle hulga aja oma sõbrannale ja ka temal oli nüüdsama pikaleveninud borrelioos avastatud ja ta ütles, et ma olen juba viies inimene tema tutvusringkonnas, kellel on borr. diagnoositud.
Osadel piirdub see vast gripilaadsete sümptomitega, väsimus jne, kes meist ei oleks vahest väsinud. Ei hakkagi mingit seletust rohkem otsima.
jaanuar 5, 2011 at 2:09 p.l. #285430batmannu
Membervalus..
loodan et saad abi ja saad võitu sellest. jõudu ja jaksu selle haigusega!
jaanuar 5, 2011 at 2:21 p.l. #285431Aile
Membervalus..loodan et saad abi ja saad võitu sellest. jõudu ja jaksu selle haigusega!
Suur tänu, Sulle!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes oli lõppude lõpuks mingi seletuse leidmine üsna õnnelikuks tegev.
…ja arvan, et nüüdsest saavad asjad minna ainult paremuse poole.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihased tunduvad juba paremad. Venitasin mõnuga. Tarvitan lihaste jaoks hetkel ühte ayurveda segu kurkumist ja boswelliast + veel mingid ayurveda ürdid. Kellel on vigastustest paranemisega probleeme…
jaanuar 5, 2011 at 2:55 p.l. #285434gmaster
MemberSuur tänu, Sulle!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ausalt öeldes oli lõppude lõpuks mingi seletuse leidmine üsna õnnelikuks tegev.
…ja arvan, et nüüdsest saavad asjad minna ainult paremuse poole.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihased tunduvad juba paremad. Venitasin mõnuga. Tarvitan lihaste jaoks hetkel ühte ayurveda segu kurkumist ja boswelliast + veel mingid ayurveda ürdid. Kellel on vigastustest paranemisega probleeme…
Soovin ka sulle head tervist:)
Aga räägi sellest ayurvedast. Lisaks veel kust, kui palju jne.
jaanuar 5, 2011 at 3:19 p.l. #285435Aile
MemberSoovin ka sulle head tervist:)Aga räägi sellest ayurvedast. Lisaks veel kust, kui palju jne.
Suur tänu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viru keskuses on ökopood, nime ei mäleta…krt ma pean tegema eksameid…ja ma midagi ei mäleta

Pukka Herbs Ltd toode
Turmeric & boswelliia
90 kapslit …maksis see miskit 340 EEK
Üs kallis, pigistasin ühe silma kinni ja ostsin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda läheb 3 korda päevas 2 kapslit.
Seal üsna palju erinevaid segusid…
Borrelioosile üritasin leida Cats Claw Bark i, kuid ainuke allikas oli miski venekeelne leht, kus kontaktaadress oli puudu. Ma parem ootan, kuna meheraas tuleb.
jaanuar 5, 2011 at 3:56 p.l. #285436Xero
MemberSoovin samuti paremat tervist, paranemist ! Selles suhtes, et siis on sul hästi läinud. Mõned on selle haiguse vastu nii tundlikud, et tekib päris suur ajukahjustus, millega võib kaasneda halvatus või isegi surm.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2011 at 4:28 p.l. #285437frh
MemberEi tasu üleliia ka puuke karta, borrelioosi nakkust on võimalik saada siis kui puuk on vähemalt u. 2 ööpäeva su küljes olnud. Kui metsas käies puuk külge tuleb ja õhtul kodus välja võtad, peaks olema üsna võimatu borrelioosi saada. Ning entsefaliidi vastu on teatavasti vaktsiin olemas.
jaanuar 5, 2011 at 5:10 p.l. #285439Aile
MemberSoovin samuti paremat tervist, paranemist ! Selles suhtes, et siis on sul hästi läinud. Mõned on selle haiguse vastu nii tundlikud, et tekib päris suur ajukahjustus, millega võib kaasneda halvatus või isegi surm.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suur tänu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hirm oli tõesti see, mis mind lõppude lõpuks siiski arsti juurde ajas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin Uku Kuudi borrelioosi lugu
ja mõtlesin, et tont seda teab, mis üllatusi võib veel tulemas olla.
Ei tasu üleliia ka puuke karta, borrelioosi nakkust on võimalik saada siis kui puuk on vähemalt u. 2 ööpäeva su küljes olnud. Kui metsas käies puuk külge tuleb ja õhtul kodus välja võtad, peaks olema üsna võimatu borrelioosi saada. Ning entsefaliidi vastu on teatavasti vaktsiin olemas.Mingis osas olen ma fatalist
Ega ma ei ole puuke kartnud nii palju, et kuskile minemata oleksin jätnud…ja mul ei ole ikkagi rohkem puuke olnud peale selle ühe õnnetu puugi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei teagi täpselt, kui kaua ta mul oli. See oli mul ilmselgelt enneaegsesse surma surnud puugikene. Linnas… ja suhteliselt külm aeg oli ka. Mina ei näe mitte mingit loogikat.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2011 at 5:52 p.l. #285440sass01
MemberNüüd ajasite küll hirmu nahka, kuna mul ka siit päris paljud sümptomid.
Nagu nt – mäluhäired, unehäired (magan samuti kõrvatroppidega), seletamatud lihasevigastused, sõrmed iga hommik kanged.
Peab ka testimas käima.
jaanuar 5, 2011 at 6:57 p.l. #285443frh
MemberMul ka 6-7, võibolla isegi 8 sümptomit kas hetkel või viimasel ajal olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2011 at 7:18 p.l. #285444rait83
Memberperearst seda vist ei diagnoosi? kelle poole pöörduda?
Endal ainult unehäired kõigist sümptomitest, muud jamad on ise valesti treenides tekkinud. Aga jah, oli küll puuk kunagi, aga ei mäleta kas punaseks läks hammustuse koha ümbert. Samas unehäired on on suht sage nähtus, ja sellele võib olla veel sada muud põhjust. Siiski on mul unega probleeme olnud juba piisavalt kaua, et ei teeks paha ennast kontrollida. Igasugune mõte trenni teha kaob ära, kui pole kõige elementaarsem ja vajalikum taastumisvahend paigas, ehk siis uni.
jaanuar 5, 2011 at 7:19 p.l. #285445Aile
MemberKas punane ratas ka oli nahal? See algab ümber hammustuse. 70-80 % on see esimene sümptom.
Mul ka 6-7, võibolla isegi 8 sümptomit kas hetkel või viimasel ajal olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need sümptomid ei olegi korraga, üks tuleb, teine läheb….ja vahest on ka väga hea olla
Nüüd ajasite küll hirmu nahka, kuna mul ka siit päris paljud sümptomid.Nagu nt – mäluhäired, unehäired (magan samuti kõrvatroppidega), seletamatud lihasevigastused, sõrmed iga hommik kanged.
Peab ka testimas käima.
Mida varem alustate raviga, seda parem.
jaanuar 5, 2011 at 7:23 p.l. #285446Aile
Memberperearst seda vist ei diagnoosi? kelle poole pöörduda?Endal ainult unehäired kõigist sümptomitest, muud jamad on ise valesti treenides tekkinud. Aga jah, oli küll puuk kunagi, aga ei mäleta kas punaseks läks hammustuse koha ümbert. Samas unehäired on on suht sage nähtus, ja sellele võib olla veel sada muud põhjust. Siiski on mul unega probleeme olnud juba piisavalt kaua, et ei teeks paha ennast kontrollida. Igasugune mõte trenni teha kaob ära, kui pole kõige elementaarsem ja vajalikum taastumisvahend paigas, ehk siis uni.
Perearsti juurde tulebki minna.
Mina süüdistasin ka ennast kogu aeg… alati leidsin mingi põhjuse.
jaanuar 6, 2011 at 5:29 e.l. #285481frh
MemberKas borrelioos nakkab kuidagi moodi ka inimeselt inimesele?
jaanuar 6, 2011 at 5:55 e.l. #285482Aile
MemberKas borrelioos nakkab kuidagi moodi ka inimeselt inimesele?Ma ühe lingi leidsin… kuid ma loodan, et sellel ei ole mingit tõepõhja all.
Ülejäänud allikad siiski räägivad puugist, kui vaheperemehest, kellelt saab omakorda ka inimene.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.