BONSUNA SELJATRENN!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » BONSUNA SELJATRENN!
- This topic has 111 replies, 37 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2009 at 6:10 p.l. #209281
jrx
MemberKahjuks jah pole mu eesmärk teha võimalikult suure raskusega kükk, et ei tohiks tossudega seda teha ja ilma sidemeteta , kui raskus aind oluline oleks ei kükiks kohe kindlasti koos jalu. Mis salata olen tähelepannud, et kõigesuuremad ninatargad ei suuda selle raskusega ühte sammugi teha ! Aga edu sõbrad vähem targutamist rohkem trenni!!Ma ei mõelnud seda, et jalad kitsalt on vaid sellest, et varbad on natuke välja, aga põlved jooksevad sisse. Ka harjavarrega võiks vaadata, et seda ei oleks rääkimata siis sellest, et täismõõdus kang turjal ja koguni mõned kettad otsas ja nägu hoolimata mitte-võimalikult-suurest-raskusest siuke, et pea kohe-kohe seinte peale tapeediks määritakse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole veel kuulnud, et kellelgi targutamisest vigastus tulnud oleks. Küll aga on vigastus kerge tulema, kui trenni on palju, aga targutamist vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2009 at 6:38 p.l. #209292navigaator
MemberKahjuks jah pole mu eesmärk teha võimalikult suure raskusega kükk, et ei tohiks tossudega seda teha ja ilma sidemeteta , kui raskus aind oluline oleks ei kükiks kohe kindlasti koos jalu. Mis salata olen tähelepannud, et kõigesuuremad ninatargad ei suuda selle raskusega ühte sammugi teha ! Aga edu sõbrad vähem targutamist rohkem trenni!!Ivo ära pahanda! Vahel on hea kui enda suunas tuleb ka positiivseid ja heasoovlike targutusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2009 at 6:51 p.l. #209293Vilps
MemberOot, oot sain ma nüüd õigesti – tossudega ei tohiks kükki teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millega siis?
juuli 26, 2009 at 8:09 p.l. #209307Bonsuna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Millega siis?
Vabse be3 ja kindlasti peavad olema poksikindad käes. Kas kang on või ei pole oluline ja tegemise ajal tuleb kisada kiaii ja ai-ai. Samuti peab jälgima, et varbad oleks suunatud vasakule ja paremale ja kindlasti tuleb varbaküüned hoida õiges mõõdus , sest mine tea kui peeglis olev teine samasugune hull sulle äkki ei meeldi ja tuleb tahtmine talle “kükkimist” õpetada siis võib asi väga inetuks minna.
Muide minulgi tekkis hiljuti just plaan minna ja Kanter ülesse otsida. Mulle on viimasel ajal jäänud mulje, et tema tehnika, heite lõppufaasis nagu ei ole päris see mis võiks olla. Ma kodus peegliees proovisin ja mul tuli nagu paremini see teelelähetussirutus välja. Ma arvan, et sinna ongi see 75meetri koer maetud. Just, kindel, lähen juba homme ja otsin kettavägilase ülesse, mine tea jõuab veel muidu ennast sõlme keerutada. Aruta siis seda 130kg bioloogilist massi seal lahti ja lapi jälle Gerdiks kokku. Ei krt, ma lähen kohe! ! !
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2009 at 8:15 p.l. #209311Vilps
MemberTossu kohta küsisin, kuna jrx siin ühes eelnevas postituses mainis, et toss pole küki jalanõu.
juuli 26, 2009 at 8:24 p.l. #209312joker
MemberAga miks teil ülakehad paljad on, kas te olete eputrillad? Ja miks alakehad pole siis .. kui juba?
juuli 26, 2009 at 8:27 p.l. #209313Bonsuna
MemberTossu kohta küsisin, kuna jrx siin ühes eelnevas postituses mainis, et toss pole küki jalanõu.Just just, seda minagi, et poksikindaid on vaja.
juuli 26, 2009 at 8:28 p.l. #209314Sadist
Memberasi l2heb inetuks nende vaidlustega .
juuli 26, 2009 at 8:31 p.l. #209315navigaator
MemberJah tõesti, pole mõtet isale nussimist õpetada.
juuli 26, 2009 at 8:31 p.l. #209316jrx
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Millega siis?
Jõusaalijalanõu peaks olema õhukese tallaga ja stabiilne. Nt. kets, tennis, maadlussaabas, ka paljajalu on hea trenni teha kui saalihügieen lubab (s.t. avalikes jõusaalides pole ei viisakas ega mõistlik) ja ketta varbale pillamisega ettevaatlik oled.
juuli 26, 2009 at 8:42 p.l. #209321IvoP
MemberOstsin täna kummikud hea kõrge kontsaga ,et pole vaja kanna alla midagi sättida ja loodan et seal se viga ongi kui kuulete kuu pärast 200 ilma millegita, siis teage kummik on võti
juuli 26, 2009 at 8:46 p.l. #209322Sadist
Memberklotsi pole vajagi .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui naine olemas, siis sahmerda tema garderoobis kui ta 2ra on, v6ta omale paar k6rgemate kontsadega kingi ja trenni!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T2helepanu!
Tegemist on soovitusega, enne proovimist konsulteerige oma naise ja arstiga . Soovitaja ei vastuta proovija 6nnetuste eest, ja 2rge unustage lugeda kingade karbil olevat teabelehte!
juuli 27, 2009 at 4:53 p.l. #209573IvoP
Memberjuuli 27, 2009 at 5:00 p.l. #209575oks
MemberOssa vana nugis, mis raskusega Kalmus trapetsit teeb alguses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2009 at 5:07 p.l. #209579Sadist
Memberkalmuse oma hantlivarred seal .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>miks ivoP ei olnud piltidel ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.