BONSUNA SELJATRENN!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » BONSUNA SELJATRENN!
- This topic has 111 replies, 37 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
juuli 23, 2009 at 6:35 e.l. #208675
JamesC
MemberOlge nüüd, sakkis peaga ikka trenni ei tehta. Kui selline tegelane saali satuks juhataks ta sealt kohe välja. Vaevalt , et üheski korralikus klubis adminnilauast selline tegelane kaugemale jõuakski.keegi vist on ikkagi jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2009 at 8:37 e.l. #208699Kristjan-Johannes Konsap
MemberTäna, orienteeruvalt 16-18.00 on kõigil võimalus Fittest Tartu spordiklubis näha, kuidas raiuvad jalga ja säärt teha Marek “BONSUNA” Kalmus ja Ivo “IvoP” Pärle.
Arvatavasti umbes kella 20 ajal paneme ka pildid tänasest trennist taaskord siia teemasse üles!
Püsige lainel!
juuli 23, 2009 at 8:54 e.l. #208703Samakamees
MemberTäna, orienteeruvalt 16-18.00 on kõigil võimalus Fittest Tartu spordiklubis näha, kuidas raiuvad jalga ja säärt teha Marek “BONSUNA” Kalmus ja Ivo “IvoP” Pärle.Arvatavasti umbes kella 20 ajal paneme ka pildid tänasest trennist taaskord siia teemasse üles!
Püsige lainel!
Tee kerge videoklipp kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kui võimalik ofc)juuli 23, 2009 at 9:15 e.l. #208706-AJ-Styles
MemberSeda jään kyll huviga ootama:D
juuli 23, 2009 at 9:57 e.l. #208710IvoP
MemberVõistlused läbi ja olen oma normaal kaalus tagasi ,seega keskel jämedam ja võib täna ka 190 kanti kükk tulla! Õhtu ootel juba!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2009 at 11:02 e.l. #208717Bonsuna
MemberTee kerge videoklipp kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kui võimalik ofc)Kui kasutada olev kaamera seda võimaldab siis peaks katsetama jah. Loodan, et Krip jagab üleslaadimis särki värki. Mina ei tea sellest midagi.
juuli 23, 2009 at 1:57 p.l. #208737Sadist
MemberIvoP, mis su kaal siis on ?
juuli 23, 2009 at 5:20 p.l. #208767Kristjan-Johannes Konsap
MemberEt kõik ausalt ära rääkida nii nagu oli, pean alustama sellest, kui ma täna kell 16.00 astusin Fitshop poodi. Juba uksel märkasin leti taga istuva IvoP karmi kortsus kulmu. Kuna mu teine nimi on “õlitatud välk”, siis suutsin ma leti eest läbi kihutada kiiremini kui IvoP väsind silm mind fokuseerida jõudis. Sellest vaatama mul pääse ei olnud, sest meie poel on vaid 1 uks. Ajasin oma rasvase rinna kummi ja astusin laua juurde, kus Ivo mind juba ootas, väljasirutatud käes timmimist vajav fotokas. Mina kui abivalmis ja sõbralik ilmakodanik ajasin oma väiksed vastikud näpud kruvide ja poltide taha ning keerasin aparaadi vapsee p… Loomulikult selgus see alles siis, kui mehed saalis üksteist pildistasid. Praegu kui kell on 20 ja 10 minutit olen ma neid nelja rida siin kirjutanud juba üle 4 tunni. Miks, küsite te, kallid fitness.ee lugejad? Aga sellepärast, et ma olen sunnitud tähti sisse toksima oma ninaga, sest sõrmed on mul kipsis.
juuli 23, 2009 at 6:23 p.l. #208771Mansel
MemberPäris head sääremarjad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2009 at 6:30 p.l. #208772Siim Kelner
MemberSorry, aga Bonsuna kükid on mingid veerandkükid ju. Mitte, et ma midagi tõestada üritaks.
Julgesin selle välja öelda, võite oma raevu mu peale välja elada nüüd.
juuli 23, 2009 at 6:53 p.l. #208775Sadist
Memberfafamir aga sa selle peale m6elnud pole, et pilt tehti kyki ajal
s.t et pilt oli tehtud just siis, kui bonsuna j6udis veerandi peale, aga see ei t2henda et ta poleks l6puni l2inud .
juuli 23, 2009 at 7:01 p.l. #208781FrodoB
MemberTegelikult on pildilt näha, et tal on pidur ees ja tegemist on enam vähem kõige alumine faasiga. Aga veerandkükk on nüüd liialdus. Pealegi on ta vist kunagi juba sõna võtnud selles osas, nii et hoidke ennast tema viha eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2009 at 7:30 p.l. #208782builder
MemberEt pildil ilusti näha Bonsa lõppfaas, tegemist peaaegu täiskükiga, Ivo seal proovib vähemalt sügavkükki, ei tea kas nii alla laskis, aga mees ise teab mis teeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit- minuarust tegu ju treeninguga, eks, et ei ole vaja vana meest siin närvi ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2009 at 7:35 p.l. #208784Bonsuna
MemberNagu Kirp oma tänast vabanduskirja alustas siis… Et kõik ausalt ära rääkida, lähen ajas tagasi 2 aastat, kus ma ei saanud 100kg selga võtta, rääkimata mingitest kükkide tegemisest. Kui sul on pikkus 192cm ja kange tahtmine noore mehena suureks-suureks saada siis võtad tihti trennis ette asju mida nüüd enam purjus peaga ka ei teeks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõnaga, kunagi on seljale nii trennis kui rammumeeste võistlustel korduvalt haiget tehtud ja olen vägagi rahul oma küki sügavusega hetkel. Ma ei pea ennast kellelegi tõestama ja hakkma riskima sellega mis tõestamist ei vaja. Mul on piisavalt jalakontide peal liha ja sügavamad kükid lahtise kangiga mulle seda vaevalt, et enam juurde annavad. Mõõdan ja saan oma sügavuse kätte kükimasinal kus selg on kindlamalt paigas ja ei pea riskima sellega, et “vedamise” korral äkki edaspidi ratastooli kategoorias võistelda. Aga vaikselt olen stopperit puuris allapoole võtnud sellegi poolest. Mida tugevamaks läheb jalg ja ennekõike selja sirutaja seda sügavamale ma olen hakanud kükkima. Nagu ütlesin mõtetut riski ma enam ette ei võta, kui kükin sügavamale siis kindla peale. Nii ka täna veel, 200kg kükkides oli stopper 10cm allpool kui 230 kg tehes. Veel aasta alguses tegin 200ga nö kõrgeid kükke. Tasa ja targu.
Keegi rääkis siin minu vihast. Haa! Minuvanused mehed enamsti oskavad emotsioone vaos hoida. Teine on lugu noorema generatsiooniga ( räägin jõusaali rahvast) kes vahel vihastavad, solvuvad ja pirtsutavad nagu teismelised tüdrukud täiesti mõtetute asjade peale. Teaks mehed vaid kui naljakad nad seal juures näivad. ))) Aga noh, eks see nö tarkus tuleb aastatega. Ja küll nad siis naeravad hiljem iseenda käitumise üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine pildiseeria saab tehtud Elvas, laupäeval. Kui mitte samal õhtul siis kindlasti pühapäeval saavad ka need pildid siia ülesse. Kavas on siis RIND. Arvatavasti Esmaspäeval aga seljatrenn, nii minul kui Ivol. Siis on ring täis. Eks paistab, kunagi võib “üritust” ehk ka korrata veel.
juuli 23, 2009 at 9:40 p.l. #208815Alexander Andrusenko
ModeratorNojah, kui on seljaga probleeme, siis on jah andestatav. Aga muidu on see veerandkükk tõesti. Pean ise ka ilmselt veerand-või poolkükki harrastama samadel põhjustel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.