BONSUNA: Küsida võib kõike!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » BONSUNA: Küsida võib kõike!
- This topic has 45 replies, 21 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Mikk Raudsepp.
-
AutorPostitused
-
september 2, 2008 at 2:10 p.l. #164769
rait83
MemberMa ei pannud tähele, mis päeva peale jalg jäi…
september 2, 2008 at 3:08 p.l. #164775ROtter
MemberMa ei pannud tähele, mis päeva peale jalg jäi…Milleks jalatrenn,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> friigid treenivadki ainult rinda ja biitsepsit.september 2, 2008 at 3:47 p.l. #164780Taavi701
MemberMilleks jalatrenn,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> friigid treenivadki ainult rinda ja biitsepsit.Teine hea treeningkava on: 1.päev kõht 2.päev kõht 3.päev kõht 4.päev kõht 5.päev kõht
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2008 at 4:19 p.l. #164783hunter
MemberKallis r0tter totter ma ei ole friik, treenin jalgu iga nädal. Lihtsalt küsisin, kui teeksin ühe nädala nii.
september 2, 2008 at 4:24 p.l. #164785ROtter
MemberKallis r0tter totter ma ei ole friik, treenin jalgu iga nädal. Lihtsalt küsisin, kui teeksin ühe nädala nii.Sinu vaimukus ületab ainult sinu ilu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida see üks nädal andma peaks?
september 2, 2008 at 6:37 p.l. #164798undisputed
MemberMmmm, kas Hr. Kalmus istub juba õlle ja krõpsuga teleka ees ja vaatab TV3 filmi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 2, 2008 at 8:51 p.l. #164812Bonsuna
MemberMmmm, kas Hr. Kalmus istub juba õlle ja krõpsuga teleka ees ja vaatab TV3 filmi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalmus ei joo nii hilja õlut ja krõpse ei söö ta ammugi. Liiatigi teleka ees veel.
Aga viimasele küsijale vastan, et kui midagi küsid siis palun kirjuta selgelt oma küsimus välja, et vastaja ei peaks leiutama mida sa teada tahad. Või nägu Vendv ütleb: “Moodustame täislauseid”
Formuleerige oma küsimus õieti, selgelt siis saate ka soovitud vastuse.
Kui teen 1 nädal niimoodi . 1. Rind 2. Käed . Selg . 3 Käed 4 Rind .
On see normaalne jaotus?
??????????? MIDA SEE PEAKS TÄHENDAMA??????? Sellest võib mitmel erineval viisil aru saada ju.
OK. Aga teema selleks korraks lukus, Lugege esimest minu postitust, mis kellast kellani ja mis päevadel ma siin nõu anda püüdsin natuke.
jaanuar 9, 2009 at 2:51 p.l. #178772HyPn0se
Memberlugupeetud Marek Kalmus. mul tekkis küsimus,et kui ma teen trapetsile õlgade kehitusi siis kas oleks mõtekam teha õlgadega ringi või lihtsalt kangi üles rebida ilma ringe tegemata?
jaanuar 9, 2009 at 2:53 p.l. #178773hunter
Memberpalju loeb haare lamades surumises?
jaanuar 9, 2009 at 2:55 p.l. #178775timo116
Memberlugupeetud Marek Kalmus. mul tekkis küsimus,et kui ma teen trapetsile õlgade kehitusi siis kas oleks mõtekam teha õlgadega ringi või lihtsalt kangi üles rebida ilma ringe tegemata?Mulle öeldi, et õlaringid pidavat abaluudele halb olema, et parem kehita lihtsalt…
jaanuar 9, 2009 at 3:24 p.l. #178789bohemianrhapsody
Memberpalju loeb haare lamades surumises?Ma loodan, et ma ei tekita kellegile pahameelt ja vastan sellele suurepärasele küsimusele.
Haare loeb surumisel suurel määral – nimelt ilma haardeta ei ole võimalik suruda, kuna kangi peab kuidagi moodi manipuleerima. Olgu see haare siis kinnine või lahtine.
jaanuar 9, 2009 at 3:39 p.l. #178795asdfghjkl
MemberMulle öeldi, et õlaringid pidavat abaluudele halb olema, et parem kehita lihtsalt…Ma olen ka kuulnud kusagilt, et ringitamine pidi keha lõhkuma kuidagi.
Smithil õlakehituste juures eriti ringitada õlgu ei olegi kuigi mugav minuarust, tõmbad kangi üles ju nii et käed on keha ees, kuidas seal eriti ringitada saab eriti.
Kui käed on keha kõrval, näiteks hantlitega kehitamisel, siis saab küll õlg liigutada paremini, ja oleks võimalik ringe teha.
Mina pole kunagi õlaringe teinud, aga võib-olla oleksid need efektiivsed küll siis, ei oska öelda, endakogemusest ütleks et arvan, et mõttetud asjad need õlaringid.
—
Rinna harjutustega pidi teooria selline olema, et kitsam haare ja laiem haare vastavalt mõjutavad linnalihase välist/sisemist(rinnakule toetuvat) piirkonda rohkemalt, et kumb kumba mõjutas rohkemalt ei tule hetkel meelde. Kitsas haare ilmselt rinnalihase sisemisele osale rohkem, laiem haare aga välimisele küljele.
jaanuar 9, 2009 at 6:08 p.l. #178822Kask
MemberKas lisaraskus jooksmisel aitab rasva põletada paremini kui ilma selleta?
jaanuar 9, 2009 at 6:25 p.l. #178832Biitseps
Memberlugupeetud Marek Kalmus. mul tekkis küsimus,et kui ma teen trapetsile õlgade kehitusi siis kas oleks mõtekam teha õlgadega ringi või lihtsalt kangi üles rebida ilma ringe tegemata?Teema pealkirja ikka korralikult lugesid ?
jaanuar 9, 2009 at 8:45 p.l. #178864Capricorn
MemberMa ei saa ka aru, on ju selge sõnaga öeldud, et “Küsida võib kõike! Täna ja homme 12.00-16.00“, aga tema esitab küsimuse kell 16.51 Ühesõnaga, peaks proovima homme uuesti ja siis juba õigel kellaajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.