BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika
- This topic has 334 replies, 84 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
joker.
-
AutorPostitused
-
juuli 28, 2008 at 5:03 p.l. #161696
joker
MemberNo mehed ää kakelge … mõtetu nagu. Siiamaani, mis praegu teada oleme andnud on ka tõsi.
Need meediaväljaanded, mis mainisime on ka asja kajastanud või kajastavad. Intervjuu kui selline on alles montaazis, samas on viimased Reporterid ülesvõetud klippe näidanud. Homme pidi ka SLÕL-s ilmuma paberkujul, varsti ehk ka Postimehes. Meie ju ei saa kellegile dikteerida, millal ja mida kajastada. Hea, et üldse huvi tuntakse, saame kulturismi kui sellistki propageerida natuke ehk.
Teada on antud, et film on valmimas. Millal esilinastus toimub – selle kohta võin küll öelda, et varuge julgelt paar kuud kannatust. Vot. Naiivne oleks arvata, et kuni filmi väljatulemiseni mingi meeletu promo igapäev ajakirjandusest läbi käib. Kuidas asjad edenevad ja kulgevad, eks ikka siin vaikselt teada anname.
juuli 28, 2008 at 5:59 p.l. #161698paprica
MemberMul on sulle parem idee, aga selleks võta minuga ühendust e-maili teel.üldiselt ei maksa jamada, muidu panevad sind veel “filmi” sisse:)
juuli 28, 2008 at 7:22 p.l. #161702Bonsuna
Memberüldiselt ei maksa jamada, muidu panevad sind veel “filmi” sisse:)Üldiselt jah, ei maksa jamada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult ei kakle keegi ja olge üsna rahulikud iga asi omal ajal, või siis pisut hiljem. Oleks minu teha ma räägiks igal võimalusel nii teles kui ajakirjanduses kulturismist , filmist vmig. Pole just kerge jälle ja jälle kulturismi ajakirjanikele kuidagi kõneaineks pakkuda. Nüüd siis asi hoopis teise nurga alt ja see on minumeelest ainult pluss. Hinnang asjale andke ikka päris lõpus, sest nii nagu kulturismiski, et anna kohtunikud poole hooaja peal võistlejatele punkte nii ei peaks ka praeguse teema puhul veel väga tõsiselt oma arvamusi avaldama. Võite muidugi aga pole suurt mõtet.Trailerist ei anna just eriti palju välja lugeda , mis siis tegelikult tulekul on.
Ütleme nii, et ei osanud meie, alustades ettegi kujutada, mis sellest täpselt saama hakkab, samuti on ka hetkel vara öelda milline on lõpptulemus. Vast ainult seda, et kehva asjaga tegu ei saa olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina pole ammu juba nii lõbusalt aega veetnud kui on olnud need korrad võtteplatsidel. Päris tõsiselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2008 at 11:16 e.l. #161731Arnold
MemberSLÕhtuleht 29.07.08
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2008 at 11:27 e.l. #161732bumer325i
MemberSLÕhtuleht 30.07.08
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>väga viis, jään huviga filmi ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2008 at 11:41 e.l. #161734jrx
MemberKrieger on muidugi see mees, kes on teinud 25 aastat biitsa ja massiperioodi:)
juuli 29, 2008 at 11:48 e.l. #161735Bonsuna
MemberKrieger on muidugi see mees, kes on teinud 25 aastat biitsa ja massiperioodi:)On ta teinud mis on, me kõik teame teda, aga erinevalt temast ei tea me milline sina oled, tubli foorumlane küll aga näita mida sina saavutanud oled. Mõni kena pilt äkki?
juuli 29, 2008 at 12:20 p.l. #161745jrx
MemberAitäh Jackie
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah Marek, üldiselt ma arvan, et need kes on viitsinud minu vastu huvi tunda on väga hästi saanud jälgida ka selle foorumi vahendusel seda, millist trenni ma teen, milline mu vorm on ja millega muul ajal tegelen.
juuli 29, 2008 at 4:05 p.l. #161773Bonsuna
MemberAitäh Jackie
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jah Marek, üldiselt ma arvan, et need kes on viitsinud minu vastu huvi tunda on väga hästi saanud jälgida ka selle foorumi vahendusel seda, millist trenni ma teen, milline mu vorm on ja millega muul ajal tegelen.
No tubli, nüüd ma tean ka milline jrx välja näeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2008 at 5:14 p.l. #161776Capricorn
MemberJoker (pärisnime palub mees mainimata jätta, sest tema sõnul ei teadvat seda paljud kulturistidki).
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2008 at 7:51 p.l. #161796joker
MemberEt siis väike võrdlus … mitte meeste … aga just kaamera ja tehnika suhtes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega palju alla ei jää … nii, et khm. Kes ootavad pikkisilmi filmi ilmumist, et seda maha materdada, siis … ma usun, et “tööd” ja “tarkust” saab palju olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh ilmselt kukkunuks asi palju tobedam siis välja kui kari amatööre suure ja vägeva tehnika taga … see oleks umbes sama kui Eesti koondis läheks sügisel Mr.Olympiale esinema.
juuli 30, 2008 at 5:05 p.l. #161886Kristjan-Johannes Konsap
MemberSeda et kas reporter juba näitas klippi või millal näitab? Anyone?
Ma olen juba mingi 5 päeva magamata, söömata ja pesemata, passin teleka ees ja kõigutan ennast voodiotsal, oodates millal ükskord telekast Marekit näen. Hääled ütlevad, et ma magasin Bonsuna klipi maha aga ma ei tahaks neid uskuda.
juuli 30, 2008 at 9:46 p.l. #161907joker
Memberjuuli 31, 2008 at 9:29 e.l. #161938gymer
MemberNo loodan, et filmi saadab edu. Vähemalt väike vaheldus hetke filmimaastikul. Ja te filmivennad, kui dvd tuleb, lisage ka (palun) paras kogus extraid, a’la, untsu läinud tseenid, kommentaarid jne…
juuli 31, 2008 at 5:42 p.l. #161958Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo loodan, et filmi saadab edu. Vähemalt väike vaheldus hetke filmimaastikul. Ja te filmivennad, kui dvd tuleb, lisage ka (palun) paras kogus extraid, a’la, untsu läinud tseenid, kommentaarid jne…Valesti läinud stseenid võiks Joker jah alles jätta sest nalja sai filmitegemisel tõesti palju. Avastasin ise, et näitlejaamet pole kerge sest raske on kaamera ees vajalikul hetkel tõsist nägu teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.