Skip to main content

BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 335 total)
  • Autor
    Postitused
    joker
    Member

Kui keegi soovib väikest rolli filmis, siis andku sellest teada joker@fitness.ee

Oleks vaja 2-3 tegelast ühte pisikesse stseeni. Sugu pole oluline ja vanus ka.

Tänan tähelapanu eest.

MoloM
    Member

Kui keegi soovib väikest rolli filmis, siis andku sellest teada joker@fitness.ee

Oleks vaja 2-3 tegelast ühte pisikesse stseeni. Sugu pole oluline ja vanus ka.

Tänan tähelapanu eest.

Kas lihasmass on oluline?

joker
    Member

Kas lihasmass on oluline?

Praegu pole see primaarne …

joker
    Member

Lähima tunni jooksul intervjuu Raadio 2-s Marek Kalmusega ja ikka uue actionfilmi teemadel KUULA SIIT

Samuti saab lugeda uuest filmist ka tänasest Kroonikast

Bonsuna
    Member

Ok, ma ikka pean oma intervjuu alguse soperdamist kuidagi vabandama. Nimelt kui raadio2 helistas siis tegin päevast uinakut ja ju seepärst alguses ka sonisin seal siia-sinna. Loodan, et annate andeks.

joker
    Member

Väike pilt veel uuest halastamatust actionfilmist …

post-2073-1216833881_thumb.jpg

Kel huvi kuulda rohkem filmist, siis võib vaikselt hakata jälgima ka Kanal2-te ja Reporterit

Bonsuna
    Member

Reporterit võite muidugi vaadata, aga enne reedet seal filmist juttu ei tule, st siis, et loodetavasti reede õhtul või nädalalõpu reporter+-is.

Ma vaatan, et asi on ikka väga suure promo saanud. Mul on sellest ainult hea meel, kuna ma ei ole kade mees ja lasen meeledi ka teistel nautida seda külluslikku varandust mis jumal mulle kaasa andnud. Ma ainult loodan, et joker suudab filmi hästi kokku monteerida et see ei tunduks nii odav kui see on ja ei varjutaks minu tähetundi.

undisputed
    Member

pakun ka, et kuna promo on juba nii suureks paisunud, siis peab sellest küll üks kuradi hea film tulema. Muidu nad söövad teid elusaslt

joker
    Member

Vot siis oleks action missugune

Siis ju anyway … action nagunii garanteeritud .. kivi langes kohe südamelt

http://sloleht.ee/index.aspx?id=288601&lid=7

Filmi kohta saad lugeda ka slol-st

Promo on ikka filmile metsik tehtud. Kas Aju Saagim ei ole uuesti huvi tundnud?

joker
    Member

Promo on ikka filmile metsik tehtud. Kas Aju Saagim ei ole uuesti huvi tundnud?

Küll tunneb … kui filmi näeb

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 335 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.