BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika
- This topic has 334 replies, 84 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
joker.
-
AutorPostitused
-
detsember 2, 2008 at 7:56 e.l. #173119
Jess13A
MemberMiks ainult järge sellele filmile, võiks kohe seriaal olla…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2008 at 8:23 e.l. #173122Kristjan-Johannes Konsap
MemberHakka selle pärast nüüd filmi tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küsi Bonsuna vastab isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kui tõsiselt, siis ilma sinuta ei saa – sind ju ootavad teisaldamisprobleemid …. aga kuhu …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tahaks küll filmi lõppu neile ära rääkida, kes seda veel näinud ei ole aga no kuule…minu süda jäi sellise lõpu peale küll valutama. Mis sai edasi? Kuidas kõik lõppes? Kas nad elasid kõik õnnelikult elu lõpuni?
Ma ütleks Bonsuna enda sõnadega: “Nii ei saa ju rallit sõita!”
detsember 2, 2008 at 8:43 e.l. #173123bumer325i
MemberMiks ainult järge sellele filmile, võiks kohe seriaal olla…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis usa telekanalitele maha müüa…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2008 at 9:45 e.l. #173124Bonsuna
MemberJärgmises osas /BONSUNA II/ seikleb peategelane suurel Venemaal. Enne kodumaalt lahkumist sõlmib ta suusõnalise leppe kiivri ja püssimehega (kes pärit teadagi millisest ilmakaarest), et to talle teejuhiks oleks ja kurjamite pesa hävitamisel talle lojaalseks jääks. Kui poseerimispükstes tegelane Bonsuna pere üles leiab siis vastutasuks lubab Bonsuna, et räägib kodumaal teada tuntud skulptor Tauno Kangroga. Mida ta aga Kangrole räägib ja kas pronkskirp Eestimaale naaseb selgub umbes aastapärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2008 at 11:39 e.l. #173135joker
Memberdetsember 2, 2008 at 11:43 e.l. #173137Kristjan-Johannes Konsap
MemberJärgmises osas /BONSUNA II/ seikleb peategelane suurel Venemaal. Enne kodumaalt lahkumist sõlmib ta suusõnalise leppe kiivri ja püssimehega (kes pärit teadagi millisest ilmakaarest), et to talle teejuhiks oleks ja kurjamite pesa hävitamisel talle lojaalseks jääks. Kui poseerimispükstes tegelane Bonsuna pere üles leiab siis vastutasuks lubab Bonsuna, et räägib kodumaal teada tuntud skulptor Tauno Kangroga. Mida ta aga Kangrole räägib ja kas pronkskirp Eestimaale naaseb selgub umbes aastapärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore, et algeline filmi käsikiri juba olemas on. Ega siin pole aega magada- rauda tuleb taguda, kuni see kuum!
Ma olen meelitatud, et minu annet on märgatud ka näitlemise vallas. Oma põhimõttelise nõusoleku järje tegemiseks ma annan, aga kuna minu osalus seal on suurem kui enne, ootan ka proportsionaalselt suuremat honorari. Loomulikult.
Ma omalt poolt luban, et hakkan ennast järje jaoks ette valmistama-umbes nagu Stallone viimase Rocky jaoks. Seega silikooni enam taljesse ei süsti ja ülakeha üritan ka kergemaks saada, et ikka joosta jõuaks.
detsember 2, 2008 at 4:44 p.l. #173190joker
Memberdetsember 2, 2008 at 9:38 p.l. #173252Bonsuna
MemberAndke ka “OMA” lapsukesele hinnang:
detsember 2, 2008 at 11:41 p.l. #17326047
MemberFilm nähtud. Kõigepealt – selline algatus on igati kiiduväärt, tuues kulturismi rohkem “rahva sekka”. Kuna olen ise ka veidi filmindusega kokku puutunud, siis tean, kui aeganõudev, keeruline ja närvesööv võib filmi valmimise protsess olla. Nii et selles suhtes tubli töö.
Kui filmis veel head otsida, siis ehk lahedalt ja taotluslikult naiivne teemakäsitlus ning osad parodeerimisstseenid olid üpris ehedad. Samas, paraku on üldmulje ikka üpris nõrk. Filmi stsenaarium on meeletult segane ja naljad üsna kaheldava väärtusega. Olen kindel, et projektis osalenutel oli kindlasti lõbus ja tajuvad “kilde”, kuid minu kui vaataja seisukohast jäi filmis sisalduv huumor väga pehmelt väljendudes äärmiselt kaugeks.
Ühesõnaga – mul hakkas esimese viie minuti pealt juba surmavalt igav ning pidin pingutama, et asi lõpuni vaadata. Mr. Mesi treeningvideod on olnud tunduvalt pädevamad näiteks.
Aga nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. Igal juhul tubli ettevõtmine ja loodetavasti täidab oma eesmärki.
detsember 3, 2008 at 5:50 e.l. #173263joker
MemberSiit ongi hea edasi minna süvaanalüüsi juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti on veel neid, kes kõigest ei saanud aru või tekkis küsimus, miks üks või teine koht nii tehtud on, aga tahaks ka nagu asjale pihta saada. Küsige. Arutagem!Inside nalju (kulturismi ja kulturiste silmas pidades) selles filmis peaegu polegi. Aint treeneri nö palkamine ehk siis. Naljade üle ei saa vaielda, sest huumoritaju on inimestel erinev. See on sama mõtetu kui oma naise kiitmine või maha tegemine .. ühele ema teisele tütar
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Stsenaarium segane? Sellega ei tahaks aga küll nõustuda. Minuarust liigagi lihtne. Aga selgituseks ehk siis niipalju:
Leebe pereisa on lennujaamas, tahab reisile tõenäoliselt minna, mis ta muidu seal kohvrite ja asjadega. Läheb wc-sse röövitakse naine ja laps. Nõudmine on, et hangib allkirja EKFL presidendilt dopingukontrollide tõhustamise lõpetamise kohta, siis saab naise ja lapse tagasi.
Pereisa lähebki EKFL kontorisse. Sealt ta allkirja ei saa. Peale seda satub mootorratturist sõbraga kokku, see soovitab männikule minna , et äkki sal on pahad mehed ja ise ka õhtu sinna appi tulla. Paraku aga sõber arreteeritakse kahtlastel asjaoludel (miks jne see polegi ju tähtis, film räägib muust).
Männikul läheb pereisa üksi luurele ja leiabki terroristid. Saab teada, et naine ja laps on Narva piiri peal. Paraku aga ta jääb vahele, kuna telefon ootamatult hakkas helisema.
Õnneks jõuab viimsel hetkel appi mootorratturist sõber. Paraku temast abi polnud.
Kuhu ikka satuvad hüljatud inimesed? Ikka Balti jaama … I osa lõpp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lühimängufilm ja tegevus on kokku surutud, et mingit tempot hoida ja tühje kaadreid mitte sisse jätta.
Selle postitusega ei ürita asja nö põnevamaks teha või õigustada, sest film on selline tehtud ja kui ise poleks rahul olnud ju oleks teistsuguse teinud, vaid lihtsalt kaasa mõtlema panna ja niisama arutada vms.
detsember 3, 2008 at 8:53 e.l. #173274Aile
MemberPrivasse ma panen, aga hea, et meelde tuletasid, et tasuta lõunaid ei ole olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>T6nu Ots t2na hommikul ytles, et see on yks koledamaid lauseid. Ma n6ustun temaga.
See t2hendaks, et heategu ei ole olemas.
detsember 3, 2008 at 9:08 e.l. #173277Annika Pärtel
MemberT6nu Ots t2na hommikul ytles, et see on yks koledamaid lauseid. Ma n6ustun temaga.See t2hendaks, et heategu ei ole olemas.
Või noh siiski, et selleks, et midagi saada, tuleb midagi ka vastu anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2008 at 6:37 p.l. #173318Bonsuna
MemberFilm nähtud. Kõigepealt – selline algatus on igati kiiduväärt, tuues kulturismi rohkem “rahva sekka”. Kuna olen ise ka veidi filmindusega kokku puutunud, siis tean, kui aeganõudev, keeruline ja närvesööv võib filmi valmimise protsess olla. Nii et selles suhtes tubli töö.Kui filmis veel head otsida, siis ehk lahedalt ja taotluslikult naiivne teemakäsitlus ning osad parodeerimisstseenid olid üpris ehedad. Samas, paraku on üldmulje ikka üpris nõrk. Filmi stsenaarium on meeletult segane ja naljad üsna kaheldava väärtusega. Olen kindel, et projektis osalenutel oli kindlasti lõbus ja tajuvad “kilde”, kuid minu kui vaataja seisukohast jäi filmis sisalduv huumor väga pehmelt väljendudes äärmiselt kaugeks.
Ühesõnaga – mul hakkas esimese viie minuti pealt juba surmavalt igav ning pidin pingutama, et asi lõpuni vaadata. Mr. Mesi treeningvideod on olnud tunduvalt pädevamad näiteks.
Aga nii palju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. Igal juhul tubli ettevõtmine ja loodetavasti täidab oma eesmärki.
Mr. Olümpia: Muidu tore mees, kenad suured lihased, tugev, tubli trennimees ja lausa lust vaadata tema filigraanset poseerimist ja vabakava. Kui nüüd oleks võimalik pilk puurida läbi naha, lihaste, kõhukelme alla siis milline pilt meile avaneks… Süda- suurenenud, maks-suurenenud, magu soolestik ebanormaalselt suurenenud, neerud-ülekoormusest oma funksiooni kaotamas, jne jne.
Sellest vaatenurgast lähenedes siis on see mees ikka ülimalt nõrk, vaat, et annab kohe otsad. Muidugi on teistel samasugustel toda kolli vaatates ila jooksmas ja soov saada samasuguseks innustab neid ikka rohkem ja rohkem teatud abivahendeid endasse erinevaid teid pidi pumpama.
Nii mõeldes ja samal ajal seda kolli vaadates hakkab lausa öökima ajavalt paha. Peab lausa pingutama, et lõunane soust kartulitega üle “parda” ei tõuseks. Eesti tasemel musklijuurikaid on ikka kokkuvõttes palju tervislikum võistlustel vaadata. Vähemalt jääb lõunasöök sinna kuhu see pandud sai.
Aga niipalju kui inimesi on ka erinevaid maitseid ja kindlasti tekitab teatavat erutust kellelegi nii suurilma kollcoleman kui meie konnatiigi vendv. Üks mis kindel, – kindlasti täidavad mõlemad mehed oma eesmärki siin maailmas.
detsember 3, 2008 at 7:01 p.l. #173323Arnold
MemberKas tuleb veel konstruktiivset kriitikat ?
Põnev oleks lugeda ?
Kinkisin ühe DVD IFBB presidendile Dr. Rafael Santonjale,
saab näha mis kriitikat sealt tulema hakkab, ootan põnevusega
detsember 3, 2008 at 7:12 p.l. #173325Bonsuna
MemberKas tuleb veel konstruktiivset kriitikat ?Põnev oleks lugeda ?
Kinkisin ühe DVD IFBB presidendile Dr. Rafael Santonjale,
saab näha mis kriitikat sealt tulema hakkab, ootan põnevusega
Kriitika on kindlasti positiivne aga see ei väljenda tema tegelikku arvamust teemast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nohja muidugi ootame kõik Sinu arvamust filmist. Mõnelt Eesti kulturismi, omastarust suurelt tegijalt vennalt on seda mõtetu siinkohal loota aga näe esikulturist oli väga positiivne oma arvamuses. Mees kes ennast aga järjekorras järgmiseks peab seletab aga ainult seal kus vaja pole ja siis ka nii, et kõigil kuulmekanalid teatavat ollust jooksma hakkavad. Tõsine Eesti mees ikka. EHE!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.