Skip to main content

Bono kohuke

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Bono kohuke

Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • Autor
    Postitused
    kuuliks
    Member

Kes selliseid ebatervislikke toitumiskavu koostab?

Keegi ei koosta,vaid juhindun hetkel üldisest kogusest,mida võiks päeva jooksul saada,aga mis teha,ma ei suuda liha(kui siis ainukesena kana)kala jms süüa..ei lähe alla lihtsalt.Eelistan siis hoopiski riisi,tatart,kartulit,natuke ise valmistatud lahjat suppi,piimatooted-kerged jogurtid,must leib,puuviljad,juurviljad,roheline sibul jne.Vett!

Hi
    Member

Ma ka kala ei söö aga kana ja sealiha on küll head(ja loomset valku saab ka munast niiet katki pole midagi).

kuuliks
    Member

Ma ka kala ei söö aga kana ja sealiha on küll head(ja loomset valku saab ka munast niiet katki pole midagi). :ph34r:

Ma rääkisin taimerasvast,muna söön niikuinii,aga mitte loomulikult iga päev.A eks ma saan need kapsa-porgandi toorsalatist siis,see mulle meeldib ka aeg-ajalt. :eek:

ROtter
    Member

Keegi ei koosta,vaid juhindun hetkel üldisest kogusest,mida võiks päeva jooksul saada,aga mis teha,ma ei suuda liha(kui siis ainukesena kana)kala jms süüa..ei lähe alla lihtsalt.Eelistan siis hoopiski riisi,tatart,kartulit,natuke ise valmistatud lahjat suppi,piimatooted-kerged jogurtid,must leib,puuviljad,juurviljad,roheline sibul jne.Vett!

Sa vast ei ole head kala saanud? Aga proovi, sa ei kahetse.

Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 31 through 34 (of 34 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.