bodypumpiga suveks vormi?
Avaleht » Forums » Treening » Rühmfitness » Les Mills » bodypumpiga suveks vormi?
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
pumper.
-
AutorPostitused
-
märts 24, 2008 at 8:00 p.l. #4098
venividivici
MemberTere,
olen suhteliselt värske bodypumpi`fänn ja mõtlesin, et küsiks targematelt nõu
“>Pikkus 168, kaal 75. Kas 3 x nädalas bodypump`i (olen juba kuu aega nii käinud) mõjub tõhusalt parema vormi saavutamiseks või peaks vähem/rohkem käima ja /või miskit muud trenni veel lisaks tegema (vahest käin ujumas ka, 1 x nädalas).
Aitäh!
märts 24, 2008 at 8:06 p.l. #147079undisputed
MemberTere,olen suhteliselt värske bodypumpi`fänn ja mõtlesin, et küsiks targematelt nõu
“>Pikkus 168, kaal 75. Kas 3 x nädalas bodypump`i (olen juba kuu aega nii käinud) mõjub tõhusalt parema vormi saavutamiseks või peaks vähem/rohkem käima ja /või miskit muud trenni veel lisaks tegema (vahest käin ujumas ka, 1 x nädalas).
Aitäh!
Sööma sööma peate neiu õieti. Sellest trennist piisab täiesti, mis hetkel on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2008 at 6:41 e.l. #147092scubamonkey
MemberKus see kirjas oli, et tegu neiuga on (näita vigurnägusi)? Ärge solvuge aga kas sellise kaalu/pikkuse suhtega 3 x nädalas isegi liig ei ole. Paar kuud pead vastu, siis on keel ripakil. Vaata oma toitumine üle!!!
märts 25, 2008 at 7:52 e.l. #147102pumper
Member3x nädalas BP on treeningu poole pealt täitsa OK, aga ega tervisesportlane palju rohkem jõuagi. Kui oleks 2x, siis võiks midagi juurde vaadata.
Aga jah, rõhk teisele komponendile ehk siis toitumisele ja suveks tulemused täiesti reaalsed veel. Kui ise toitumisega väga kursis ei ole, siis toitumiskava saab näiteks siit fitness.ee lehelt.
märts 25, 2008 at 9:39 e.l. #147105undisputed
MemberKus see kirjas oli, et tegu neiuga on (näita vigurnägusi)? Ärge solvuge aga kas sellise kaalu/pikkuse suhtega 3 x nädalas isegi liig ei ole. Paar kuud pead vastu, siis on keel ripakil. Vaata oma toitumine üle!!!Vaata profiili, vabandan, kui ütlesin 29 a. naise kohta neiu, kui see sind häiris
“>aprill 7, 2008 at 9:19 e.l. #149099venividivici
MemberTänan vastuste eest. Võtsin bodypumpile lisaks veel stretchingu ning viimase kahe nädalaga olen 3,5 kilo kaotanud
aprill 8, 2008 at 10:32 e.l. #149239pumper
Member“Lohutuseks” võin öelda, et see 3,5kg kahe nädalaga ei ole sul mitte rasva arvelt kadunud. Aga noh, kellele mis tähtis on ja keda mis rõõmustab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui motivatsiooni ja mõistust jagub, siis läheb ka allesjäänud rasv.
Toitumine paika! trenniga üksi ei lahenda midagi.
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.